Bu gece gazetede ihale ilanı bile yok arkadaşlar![]()
Haklısınız hocam gecenin bu saatinde bir yandan gazeteyi takip ederken bir yandan Ales/Dil soruları çözen bizler umutsuzluğa kapılacak değilizeminim benim gibi yarınları için çalışan binlerce arkadaş vardır sadece bizim aramızda... Hakettiklerimize ulaşmamız dileğiyle.
Ben Ales ve dili hallettiğim için şanslıyım o zaman.![]()
Ben Ales ve dili hallettiğim için şanslıyım o zaman.![]()
Çok şükür benim de ALES ve dil hazır.
Ama ALES'i 2016'da aldım, geçerlilik süresi kaç yıl son durumda?
Hepi topu 5 universite ilana çıkmış ve 3u zaten vakıfama ar gör mü yoksa doc,prof.yar.doc. mu belli değil henüz
---güncelleme------
Sadece milli savunma uni araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi ilanı vermiş. Diğer 4 ilan prof/doc/dr. öğr. uy. ilanı. Böylece nerede yayınlanacak sorusu da cevaplanmış oldu. Aynı zamanda alım şartrlarında da herhangi bir değişiklik yok.
Hocam mobil uygulamadan bakıyorsunuz sanırım. Ama madem Ar.Gör. ve Öğr.Gör. ilanı var artık belirsizlik kalmamış demektir. İlan metinlerini kopyala yapıştır şansınız yok sanırım? Merak işte![]()
En az Yüksek lisans yapıyor olmak şartlı öğretim görevlisi ilanı var msü de sanki şartlarda da değişiklil var
Hocalarım Milli Savunma Universitesi'nin yaptığı referansı hiçbir universite yapamazdı çok güzel bir olay oldu ilk ar. gör. ilanlarının onlar tarafından yayınlanması. Neden derseniz, sanıyorum çoğunuz fen bilimcisiniz ama sosyal bilimciler özellikle Tarih ve Coğrafyacılar MSÜ'nin idari ve akademik kadrosunun yapısını ve bu yapıların diğer devlet üniversitelerinden farklı olarak devletimizin kurumları ile olan yakınlıklarını çok iyi bilirler. Bu sebeple YÖK'ten korkuyoruz ne olacağı belli olmaz diyen üniversiteler MSÜ'nün ilanlarını görür ya da duyarlarsa bu korkularını kolaylıkla aşmış olacaklar. MSÜ'nin ilk olarak öğr. gör. ve ar. gör. kadrosuna çıkan ilk universite olması izlenecek olan yolun aydınlık olduğu anlamını verecektir rektörlerimize ve personel daire başkanları çalışanlarına.
Yl mezunu değil hocam yapıyor olmak ilandaki benim de garipsediğim nokta orası oldu
Ama bir sorun var :/ ilk defa olumsuz bir şey söylemiş olacağım sanırım ama ilanın dayanağı olan kanunlar diğer üniversiteler açısından çok farklı ;
[FONT=&]Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Rektörlüğüne bağlı akademik birimlere aşağıda belirtilen kadrolarda 6756 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Millî Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesi Hakkında Kanun, 4566 sayılı Harp Okulları Kanunu, 4752 sayılı Astsubay Meslek Yüksek Okulları Kanunu, MSÜ Akademik Personelin Seçimi, Atanması, Görevleri ve Görevde Yükseltilmesi Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre sivil kaynaktan profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alımı yapılacaktır.[/FONT]
Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesi Hakkında Kanun bizim beklediğimiz CB kararnamesi değil mi hocam? Diğer harp okullarına dayanan kararnameler vesair sivil personelin alımına izin veren kararnameler. Ben de okudum bunu ama pek bir olumsuzluk görmedim. Harp Okullarını bütünleiştirmek isteyen bu üniversite sadece sivil personelin alımına izin veren bir kaç ek kanunname yazmış sadece yukarıda. İnşallah bir olumsuzluk yoktur.
Siz ne fark gördünüz?