İşletmeden daha çok ilan çıkıyor, ama tabiki bu istediğinzi alanda akademik kariyer yapmanızı kısıtlamasın sonra mutsuz olmayın![]()
Bende öyle gördüm açıkçası
İlginize teşekkürler
İşletmeden daha çok ilan çıkıyor, ama tabiki bu istediğinzi alanda akademik kariyer yapmanızı kısıtlamasın sonra mutsuz olmayın![]()
Merhaba, hangi kadroları tercih ederseniz oraya atanırsınız. Siz yüksek lisansa başka bir yerde mi devam etmek istiyorsunuz, anlayamadım.Merhabalar,
Benim de bir sorum olacak, umarım diğer arkadaşlar için de aydınlatıcı olur.
Öyp ile atanma şartlarında, Lisans mezunu olmak veya Yüksek Lisans yapıyor olamak var ise; ilgili bölümden lisans mezunu değil isek ancak yüksek lisans yapıyor isek, yüksek lisans yapıyor olduğumuzun dışında bir üniversiteye ÖYP ile atanabiliyor muyuz?
Saygılar, Selamlar
Şöyle hocam; diyelim a bölümü lisans mezunuyum, b bölümünden yüksek lisansa x üniversitesinde başladım.Merhaba, hangi kadroları tercih ederseniz oraya atanırsınız. Siz yüksek lisansa başka bir yerde mi devam etmek istiyorsunuz, anlayamadım.
Tamam hocam dediğim gibi üniversite ilan verir siz de yapıyor olmak şartıyla başvurursunuz. Atandığınız yerde yüksek lisans eğitimi veriliyorsa orada devam etmeniz istenir eğer verilmiyorsa şu an yaptığınız üniversite ÖYP kapsamında eğitim veren okullardan biriyse yine orada devam edersiniz.Şöyle hocam; diyelim a bölümü lisans mezunuyum, b bölümünden yüksek lisansa x üniversitesinde başladım.
Öyp şartlarında b bölümü lisans mezunu olmak veya b bölümünde yüksek lisans yapıyor olmak var.
Öyp ile bu ilana başvurup x üniversitesinden farklı bir üniversiteye atanmak istiyorum.
Tamam hocam dediğim gibi üniversite ilan verir siz de yapıyor olmak şartıyla başvurursunuz. Atandığınız yerde yüksek lisans eğitimi veriliyorsa orada devam etmeniz istenir eğer verilmiyorsa şu an yaptığınız üniversite ÖYP kapsamında eğitim veren okullardan biriyse yine orada devam edersiniz.
Atanılan üniversite ve YÖK izin verirse olabilir.Peki yüksek lisans tercih döneminde başka bir yer tercih edilip yüksek lisans orada yapılmak isteniyor diyelim, yani kadrosu kazanılan üniversitede ilgili yüksek lisans programı yoksa şu an yüksek lisans yapılan yerde değil, ÖYP yüksek lisans tercih döneminde yerleşilen üniversitede yüksek yapılması durumu)
Not. Akademik forum ben değilim, konu açılmışken tamamen açalım dedim)
Nokia 3330 cihazımdan gönderildi
Tamam hocam dediğim gibi üniversite ilan verir siz de yapıyor olmak şartıyla başvurursunuz. Atandığınız yerde yüksek lisans eğitimi veriliyorsa orada devam etmeniz istenir eğer verilmiyorsa şu an yaptığınız üniversite ÖYP kapsamında eğitim veren okullardan biriyse yine orada devam edersiniz.
Felsefeden yüksek lisansa başlarsınız. İlanda başladığınız anabilim dalında yapıyor olmak şartı olursa başvurabilirsiniz. Felsefe lisans mezuniyet koşulu olmamalı.Merhabalar
Çanakkale 18 mart üniversitesinde ingiliz dili eğitimi bölümü son sınıf öğrencisiyim, mezun olmak üzereyim. Ama bu bölümden degil felsefe bölümünden akademik kariyer yapmak istiyorum. ÖYP ye felsefe bölümlerinden başvurmak, bu alanda yüksek lisans yapmak istiyorum. Devamında da felsefe alanından bir akademisyen olmak istiyorum. Bu mümkün mü? Yardımınız için teşekkürler