financier hocam, tercihlerini yapanlar 18ide dahil değiştirebiliyor mu ?
Arkadaslar bu dil merkezlerinin hepsinde dersler 5 gun mu nolur bi yardımcı olun(
evet hocam oldu çok şükür siz naptınız? dil tercihi yapıyor musunz?
Keşke yarın bi mucize olsa da güz döneminde açtıkları dil kurslarını da ekleselerçok kötüyüm
(
benim de sürpriz oldu tam da geçen cuma halloldu yarın ayrılış yapacağım.. kafam karman çorman dil tercihi konusunda ama yaptım..
siz yaptınız mı tercihlerinizi?
Hocam ieltsden mi kpds üdsden mi aldınız merak ettim![]()
Konyaevliyim, eşim burda kalacak.. Yaşlı bir annem var, o da kalacak ve ben gitmek zorundayımm
(
benim puan malesef çok yüksek değil.. 75.8.. o yüzden başlara yazma gereği bile duymadım ODTÜ'yü.. dokuz eylül-hacettepe-ankara-antalya-anadolu.. ama antalya çok iyi diye duydum.. başlara mı yazsam diye düşünüyorum.. en başa izmir yazma nedenim de atandığım üniye yakın..hocam çok kararsız kaldım. ilk tercihim odtü sonrasına karar veremiyorum :S sizin puan kaç? nereleri yazdınız hocam
HErkese selamlar
bende gecen yıl Akdeniz deydim gerçekten hocalar çok ilgili ve çok duyarlılar. Sadece dil öğretmek değilde sınava yönelik de eğitim veriyorlar. Ayrıca şehirde çok güzel ve barınma imkanları çok geniş zaten bu mevsimde eşyalı kiralık evlerde hem fazla hemde ucuz. Ben çok memnun kaldım. Kpds den 78.75 aldım. Hemde çok rahat bir şekilde. Darısı sizin başınıza.