2012 KPSS Hakkındaki Görüşleriniz

2012 KPSS'yi nasıl buldunuz?

  • Genel Kültür Genel Yetenek zordu.

    Oy: 22 75.9%
  • Geçmiş yıllara göre kolaydı.

    Oy: 7 24.1%

  • Kullanılan toplam oy
    29

Melinda

Öğrenci
şahane yani tebrik ediyorum tüm bu işi yapabilmiş arkadaşları. aynen dendiği gibi biz burda eve giremeyelim anahtar alamıyoruz diye orda burda bekleyelim eve biri gelsin de kapıyı açsın diye, başkaları içeri "fotoğraf makinası yahut telefon" soksun. bravo!

edit: türkçe zordu matematik kolaydı diğerleri ezberdi. bence yani. ama bir önemi kaldı mı bilmem.
 

devran

Doçent
hala binbir kilif uyduranlara,malum cevreleri korumaya calisanlara,verdikleri dershane paralarinin,harcadiklari emegin,curuttukleri dirsegin,alin teri goz nurlarinin biranda tuzla buz olmasi mustehak diyorum,daha da bisey demiyorum.

o degilde bu ortaya cikan kpss,ortaya cikmayan ales,kpds,uds de bu tarz olaylar olmasi ihtimali beni oldukca urkutmeye basladi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

metamode

Öğrenci
ya yuh vallahi bunun da üstü kapanırsa yazıklar olsun ya. yok mu bi avukat,savcı,hakim tanıdığı falan olan ya. söylesinler. bu kadar da olmaz. ben yaz tatilimi heba ettim. millet yata yata 90 - 100 alacak ya. yazıklar olsun :disgust:
 

-Altun

Öğrenci
Matematik zor değildi lakin düşündürücü soruların varlığı zaman konusunda sıkıntı yaratı. genel kültür kısmına geçtiğimde yarım saatim kalmıştı, zor zekat yetiştirdim ben de.
 

esra44

Öğrenci
Tabi canım, mükemmel bir kurum zaten, ne zaman görülmüş ösym'de yanlış bir iş.

Ah bu gözetmenler.
ben mükemmel olduğunu söylemedim. ösym' nin bu konuda elinden geleni yaptığına inanıyorum. cevap kağıtlarımıza kadar görüntüleyebiliyoruz. sınavda kitapçıkları bize dağıttılar sayfaları kontrol etmemizi söylediler ve sonra kitapçıkları kapattık fakat bir arkadaş sağolsun baya bir çözmüş bir arkadaş gözetmenleri uyardı ve onlarda kitapçığı kapatmasını söylediler hiçbişey yapmadılar . bazı gözetmenler işini hakkıyla yapmıyor probleminde burdan kaynaklandığına inanıyorum.
 

memedu

Öğrenci
o pdf dosyasi 17:25 de olusturulmus. 16:30 da cikmis olduklarini varsaysak 55 dakika da 57 sorunun hatasiz sekilde hatirlanmasi ve pdf plarak dosyanin hazirlanma ihtimali nedir acaba? (siz de dusunun diye soruyorum, yoksa ihtimalin dusuklugunun farkindayim) emin olmamakla birlikte eksik olan 3 soru gunceller gibi duruyor ki hatirlanmasi en kolay sorulardan.
 
Üst