Celal Bayar Universitesinin OYP koor. Sayfasina girin. Orada ornek var.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ulaştım çok teşekkür ederim, fakat orda "Üniversitenize atanmadan önce lisansüstü (yükseklisans/doktora) eğitimi almakta olduğum â¦â¦â¦â¦â¦â¦.Üniversitesi â¦â¦â¦â¦â¦.Enstitüsüânde yükseklisans/doktora eğitimime devam etmek istiyorum. " diye bi ibare var... ben hem yükseğimi orda bitirmek hem de doktoramı da orda yapmak istiyorum.. Bu durumda ikinci satırda yer alan "yükseklisans/doktora eğitimime devam" kısmından yükske lisans ve doktora olarak ikisini de mi yazmalıyım yoksa şimdi yükske yaptığım için sadece yüksek lisans mı demeliyim?
- - - Güncellendi - - -
Celal Bayar Universitesinin OYP koor. Sayfasina girin. Orada ornek var.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ulaştım çok teşekkür ederim, fakat orda "Üniversitenize atanmadan önce lisansüstü (yükseklisans/doktora) eğitimi almakta olduğum
.Üniversitesi
.Enstitüsünde yükseklisans/doktora eğitimime devam etmek istiyorum. " diye bi ibare var... ben hem yükseğimi orda bitirmek hem de doktoramı da orda yapmak istiyorum.. Bu durumda ikinci satırda yer alan "yükseklisans/doktora eğitimime devam" kısmından yükske lisans ve doktora olarak ikisini de mi yazmalıyım yoksa şimdi yükske yaptığım için sadece yüksek lisans mı demeliyim?
- - - Güncellendi - - -
Dilekcedeki ".... lisanustu alimlarinda yerlesmis oldugum" ibaresi yerine "atanma tarihinden once ogrenim gormekte oldugum" ibaresi eklerseniz sizin durumunuza uygun olmus olur.
Hocam size de teşekkür ederim, hocam henüz mesajımı görmedi sanırım, size de sorayım aynı soruyu "Üniversitenize atanmadan önce lisansüstü (yükseklisans/doktora) eğitimi almakta olduğum â¦â¦â¦â¦â¦â¦.Üniversitesi â¦â¦â¦â¦â¦.Enstitüsüânde yükseklisans/doktora eğitimime devam etmek istiyorum. " diye bi ibare var... ben hem yükseğimi orda bitirmek hem de doktoramı da orda yapmak istiyorum.. Bu durumda ikinci satırda yer alan "yükseklisans/doktora eğitimime devam" kısmından yüksek lisans ve doktora olarak ikisini de mi yazmalıyım yoksa şimdi yüksek yaptığım için sadece yüksek lisans mı demeliyim?
- - - Güncellendi - - -
Dilekcedeki ".... lisanustu alimlarinda yerlesmis oldugum" ibaresi yerine "atanma tarihinden once ogrenim gormekte oldugum" ibaresi eklerseniz sizin durumunuza uygun olmus olur.
Hocam size de teşekkür ederim, hocam henüz mesajımı görmedi sanırım, size de sorayım aynı soruyu "Üniversitenize atanmadan önce lisansüstü (yükseklisans/doktora) eğitimi almakta olduğum
.Üniversitesi
.Enstitüsünde yükseklisans/doktora eğitimime devam etmek istiyorum. " diye bi ibare var... ben hem yükseğimi orda bitirmek hem de doktoramı da orda yapmak istiyorum.. Bu durumda ikinci satırda yer alan "yükseklisans/doktora eğitimime devam" kısmından yüksek lisans ve doktora olarak ikisini de mi yazmalıyım yoksa şimdi yüksek yaptığım için sadece yüksek lisans mı demeliyim?