Maalesef karşılamıyor.Merhaba ilanda yuksek lisan yapmis olmak ve belgelendirmek kaydiyla 2 yil calismiş olmak sartı var bu 2 yıl şartını yüksek lisans karsilamıyo mu
Yuksek lisans 2 yıl tecrübe sartını karsilamaktadır tezsiz yuksek lisans karsilamaz
Son yayımlanan yönetmelik ile bu dediğiniz şey tarih oldu. Öğretim görevlisi ilanlarında en az tezli yüksek lisans yapmış olmak şartı aranmaktadır (Uzmanlık alanlar hariç). İsterseniz yüksek lisans yapmadan bir kadroya 2 yıl tecrübenizle başvurun, isminizin karşısındaki şartı karşılamıyor yazısını buraya kopyalarım ben de.
Yüksek lisans sart ama bazı universiteler yuksek ve 2 yil tecrube istemis tecrube konusunda yuksek lisansı sayabiliyolar
Yeni yönetmeliğe göre yüksek lisans mezunu olmak ana koşul. Ek olarak tecrübe de istenebilir. Bir ilanda yüksek lisans mezunu ve 2 yıl tecrübe deniyorsa her iki koşul da sağlanmalı. 9 Kasım 2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğin 7/3 maddesine göre:
3) Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak şartı aranır.
Bu yönetmelikte yüksek lisans mezuniyeti tecrübe şartını karşıladığı konusunda bir düzenleme bulunmamakta, aksine artı olarak tecrübe koşulu koyulabileceği ve ilanda istenen tecrübenin hangi eğitim seviyesinden sonra istendiğinin belirtilmesi gerektiği yazmaktadır.
Hocam ben doktoradan mezun olacagım 2 yıl tecrube bulunan ilanlara basvurabilir miyim ya da 3 yıl tecrube isteyen ilanlaraBuna okul karar veremez. Yönetmelik açık ve aksine bir yorum getirilemez. O memur yeni yönetmeliğe atam anlamıyla hakim değildir nitekim üniversitelerin sonradan iptal edilen yanlış ilanları var.
https://www.memurlar.net/haber/7935...nden-hatali-ogretim-gorevlisi-alim-ilani.html
Deneyiminiz yoksa basvuramazsiniz.Hocam ben doktoradan mezun olacagım 2 yıl tecrube bulunan ilanlara basvurabilir miyim ya da 3 yıl tecrube isteyen ilanlara
Lisans mezuniyetiniz sonrası alanınızda gerek sektörel gerekse akademik olarak sağlanan iş deneyimi sayılır.Ben de hep şunu merak ettim, bilgisi olan varsa.
Bu 2 yıl tecrübe sektörel tecrübe mi yoksa akademik tecrübe de sayılıyor mu? Öğretim elemanlığı mesela.
İlanların hepsi, lisans mezuniyeti sonrası en az 2 yıl deneyim şartı ile çıkmakta kaldı ki, YÖK'ün belirlediği uzmanlık alanları dışında ise bölümünüz, en az Tezli Yüksek Lisans mezunu olmanız şartını sağlamalısınız.Hocam turizmde 5 yıl tecrübem bar ve yüksek lisansım var ama tecrübem lisan dönemi ve öncesi. Bu sıkıntı olur mu Yani tecrübe istenen kadrolarla başvuramaz mıyım bu ilana mı bağlı
Kısaca bit üniversite dilerse lisans öncesi tecrübe kabul edebilir mi
Bu arada, yanlış anlaşılmasın deneyim şartı istemeyen ilanlarda var elbette. Onlarda da başvuru için istenen "tezli yüksek lisans" şartını sağlamak yeterli oluyor.İlanların hepsi, lisans mezuniyeti sonrası en az 2 yıl deneyim şartı ile çıkmakta kaldı ki, YÖK'ün belirlediği uzmanlık alanları dışında ise bölümünüz, en az Tezli Yüksek Lisans mezunu olmanız şartını sağlamalısınız.
Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.