Arkadaşlar toplamda 50 saat yani 10 gün devamsızlık yapma hakkınız var. Rapor kabul edilmiyor. Görevlendirme yi gönderirler. Siz senet işlerinizi halledip deu ydy nin sınavına girin. Yada atandiginiz Üni oyp Koor. Bilgi alinizBenimde 9 eylül oldu. İşlemler 8 ekime kadar yetişmeyebilir. 39. madde ile görevlendirme gelmediği sürece okuldan da ayrılamayız kurs başladığı takdirde nasıl bir yol izleyeceğiz?
Devamsizlik nasil kasiyolarmi fazla hocam?10gunmu sadeceYönetimin sizi takmadığı, ticarethane mantığındaki, 4 ayın sonunda hala sınav konusunda endişe duyan kursiyerlerin olduğu yerdir. Bu kadar olumsuz eleştirileri bu okulu seçeceklerin göz ardı etmemelerini dilerim.
Hocam okukdanmi memryttnmi geckti gec kalmaniz dil okulu bunu cok sorun ediyormu malumunuz 10 gun devamsizlik var galiba sikiyolar rapor falan kabul ediyolarmi?Puandan başlamak gerekirse 77 küsür puanla geldim.. Başlangıçta yapılan sınavı kaçırdım (istifa vs. durumlarımdan dolayı) o yüzden sınav hakkında pek bilgim yok. Pre-int grubundayım. Dönem arası tatiline kadar derslerde main course kitapları işlendi. Pre-int / int / upper-int / advance. Kademe kademe diğer seviyelere geçtik. Bu kısım daha çok genel ingilizce eğitimi gibiydi diyebilirim. Tatilden sonra ise soru çözmeye başladık. 11 Şubat'da başladı bu süre ve sınava kadar devam edeceğiz. Yani yanılmıyorsam 8 hafta kadar da soru çözmüş olacağız.
Main course derslerinin dışında Reading dersi var, dönem boyunca bağımsız ilerliyor, sürekli paragraf ile iç içesiniz. Onun dışında bir hocamız da gramer dersine devam ediyor. Dersler 12.25'de başlıyor (diğer gruplar 13.20) ve 17.35'de bitiyor. Pre-int grubu haftada 30 saat, Int ve Upper-int grupları ise 25 saat eğitim alıyor. Pre-int grubu için konuşmam gerekirse haftanın 4 saati reading, 5 saati gramer, 1 saati laboratuvar ve geri kalan 20 saati soru çözme ile geçiyor.
Kaynak konusunda da bonkör olduklarını söylemek gerek Şahsım adına aldığım eğitimden çok memnunum.
Dokuz eylul universitesinde dil egitimi almak isteyen arkadaslari biraz bilgilendireyim istedim. Su anda dil okulundayim 13 eyluldeki sinava hazirlaniyoruz biz 50 kisi civari geldik izmire. 3 sinifa ayirdilar bizi yazili sinav konusma dinleme yaparak siniflara ayiriyorlar. Ben 2. Siniftayim eger 1. Sinifa dusmezseniz isiniz yaş. Bizim kac tane hocamiz degisti iyi hocalar var ama dil egitimini yeterli bulmuyorum buraya gelmeden once 53.75 puanim vardi ayni yerde sayiyorum upper sinifindaki arkadaslar e_yds ile hallettiler islerini ama bizim sinif ve bir alt sinif durumu pek iyi degil.ek destek almak zorunda kaldik sinifca.upper sinifina duserseniz iyi ama diger siniflar ve egitimleri cok iyi degil. Ben tavsiye etmiyorm Izmiri.