Bulunan 1 den 10 - Toplam 25
Yök e Atılan Dilekçeye Cevap!!!
ÖYP 2011- Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Bölümü Forumunda Yök e Atılan Dilekçeye Cevap!!! Konusunu İncelemektesiniz
Arkadaşlar öyp sisteminin daha adaletli olması için yayınlanan dilekçeyi yök e e-posta yoluyla atmıştım.Bugun cevap ...- 06-10-2011, 18:13 #1
Yök e Atılan Dilekçeye Cevap!!!
Arkadaşlar öyp sisteminin daha adaletli olması için yayınlanan dilekçeyi yök e e-posta yoluyla atmıştım.Bugun cevap geldi.Belki sizlerede gelmiştir.Cevabı kopyalıyorum.
''Sayın ilgili
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Hükümleri uyarınca araştırma görevlisi olmayı engelleyici bir durumu olmayan kişilerin başvurmalarında herhangi bir engel bulunmamktadır. bilgilerinize sunulur. Beyanlar atamalar gerçekleştikten sonra ilgili üniversitelere evraklar teslim edilmekte, yanlış yada eksik beyan durumunda atama gerçekleştirilmemekte ve yanlış beyanda bulunanlar ile ilgili bilgi de http://personel.yok.gov.tr/OypDuyuru/?sayfa=aciklamalar linkde "Adaylar başvurularını 10 tercihi geçmeyecek şekilde beyana dayalı olarak yapacaktır. Yanlış beyanda bulunarak atanmaya hak kazanan adayların atamaları yapılmayacak, aynı yıl içinde ilan edilen ÖYP araştırma görevlisi kadrolarına başvuramayacaktır"
saygılarımla
Yükseköğretim KuruluPersonel Dairesi BaşkanlığıÖYP Birimi''
yani arkadaslar birsey değişmeyecek.sistem yıne aynı.bizler ales,yada üds nin yuzdelik kısımlarının ne kadar olması gerektiğini tartışmak yerine,alımlarda filtreleme yöntemini ilk olarak getirtmemiz gerekir.
- 06-10-2011, 18:20 #2
06-10-2011, 18:26 #3
06-10-2011, 18:43 #4
06-10-2011, 19:47 #5ne olacakmış şimdi 1 yıl içinde başvuramayacaklar derken sistem otomatikman atacak mı onları? buna da şükür ama başvuru esnasına bir revizyon şart... ylsy de kişinin alesi vs otomatikman gözüküyordu ve seçebileceği alanlar da listeleniyor başka bir kadro zaten gözükmüyordu, demek ki olabiliyor... aynı gelişmeyi öyp bde de bekliyoruz... tabii duyana!
06-10-2011, 20:00 #6yine yerleşenler aynı isimler farklı iller..................... Aranızda halledin işte yine bize açılmaycak kadrolar...
06-10-2011, 21:14 #7biz ne yaparsak yapalım yüksek puanlılar aralarında şehir değiştirmece oynayacaklar nede olsa
Tek Bir Şeye İhtiyacımız Vardır; Çalışkan Olmak !...
Mustafa Kemal Atatürk
06-10-2011, 21:25 #8bir yıl değil aynı yıl yani bu yıl olacak ek alımlara başvuramayacaklar ama 2012 de herhangi bir tarihte açılan kadroya başvuru yapabilecekler.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yani arkadaşların dediği gibi yüksek puanlı arkadaşlar sürekli yer değiştirecek ve milletin önünü tıkayacak...Son düzenleyen deucan, 07-10-2011 saat 08:57.
06-10-2011, 21:31 #9
06-10-2011, 22:37 #10buna engel olmamalarının bir sebebi olmalı YÖK içinde problem aslında bu, açığını kapattığı üniversitenin kadrosu yeniden boşalmış olacak hiç bir mantıklı açıklamsı yokken bu kararın arkasında durmalarının en muhtemel sebebi bence; üniversitedeki hocaların ÖYP'ye halen ikna edilememesi ve YÖK'ün de artık bu programın sürekliliğinden vazgeçmesi olabilir. çünkü bile bile ladestir; atadığı kadronun 2 ay içinde tekrar boşalmasına göz yumması.
Benzer Konular
-
çok acil cevap!!!
ÖYP Hakkındaki Sorularınız forum içinde, yazan selena sihirliCevap: 4Son Mesaj: 07-01-2012, 09:26 -
cevap bekliyorum..
ÖYP Hakkındaki Sorularınız forum içinde, yazan yeşimCevap: 3Son Mesaj: 28-12-2011, 10:28 -
Kesin Cevap
ÖYP Hakkındaki Sorularınız forum içinde, yazan muharremCevap: 1Son Mesaj: 04-07-2011, 15:39 -
Bir cevap arıyorum bulamadım
ÖYP Hakkındaki Sorularınız forum içinde, yazan makriziCevap: 0Son Mesaj: 28-06-2011, 16:59 -
Denizaltı'dan atılan füzeler
ÖYP Hakkındaki Sorularınız forum içinde, yazan celeritasCevap: 4Son Mesaj: 18-05-2011, 15:14