İstanbul Rumeli Üniversitesi Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi ve Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Rumeli Üniversitesi akademik personel alımı yapılacağı 27/02/2024 tarihli resmi gazetede yayımlanan ilanla duyuruldu. Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi ve Öğretim Üyesi alım ilanı ile ilgili duyuruya ilişkin önemli detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

  • Başvuru Takvimi
  • İlk Başvuru Tarihi: 27.02.2024
  • Son Başvuru Tarihi: 12.03.2024
  • Ön Değerlendirme İlan Tarihi: 14.03.2024
  • Sınav Giriş Tarihi: 18.03.2024
  • Sonuç Açıklama Tarihi: 19.03.2024
  • Öğretim Elemanı Başvurularının Yapılacağı Birim, Adres: T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Sekreterliği, Meslek Yüksekokulu Sekreterliği, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreterliği Mehmet Balcı Yerleşkesi Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İSTANBUL T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sekreterliği Haliç Yerleşkesi, Piri Paşa Mah., Boduroğlu Sk. No: 22, 34445 Beyoğlu/İSTANBUL.

İlana ilişkin detayları İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin resmi sitesinde bulabilirsiniz.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı Detaylar

İstanbul Rumeli Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı bölüm/program ve ilan özel şartlarına göre aşağıdaki tabloda verilmiştir.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden:
“Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte Bölümleri için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ‘Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı kadrolarına Personel alımı yapılacaktır.”

Fakülte/YüksekokulBölüm/ProgramÜnvanKadro Sayısıİlan Özel ŞartlarıALESDİL
Sanat Tasarımı ve Mimarlık Fakültesiİç MimarlıkAraştırma Görevlisi1Mimarlık ve İç Mimarlık lisans mezunu olup, Mimarlık veya İç Mimarlık alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. SAY-7050
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar MühendisliğiÖğretim Görevlisi1Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü, Sistem Mühendisliği Bölümü, Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliği Bölümü veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olmak. Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği, Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ya da Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak.
SAY-7050
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar MühendisliğiAraştırma Görevlisi1Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü, Sistem Mühendisliği Bölümü, Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliği Bölümü veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olmak. Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği, Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ya da Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış ya da yapıyor olmak.SAY-7050
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiEndüstri MühendisliğiAraştırma Görevlisi1Endüstri Mühendisliği lisans mezunu olmak. Endüstri Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yapmış ya da yapıyor olmak.SAY-7050
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluEvde Hasta BakımÖğretim Görevlisi2 Hemşirelik lisans mezunu olup, Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.SAY-70-
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluDiyalizÖğretim Görevlisi1Hemşirelik lisans mezunu olup, Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.SAY-70-
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluİlk ve Acil YardımÖğretim Görevlisi1Hemşirelik lisans mezunu olup, Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.SAY-70-
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluAnesteziÖğretim Görevlisi1 Hemşirelik lisans mezunu olup, Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.SAY-70-
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluAmeliyathane HizmetleriÖğretim Görevlisi1Hemşirelik lisans mezunu olup, Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.SAY-70-
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluElektronöropsikolojiÖğretim Görevlisi1Tıp Fakültesi mezunu ya da Sağlık Bilimleri Sinirbilim (Nörobilim) alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. SAY-70-
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluTıbbi Görüntüleme TeknikeriÖğretim Görevlisi1Hemşirelik lisans mezunu olup, Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.SAY-70-
Meslek YüksekokuluUçak TeknolojileriÖğretim Görevlisi1Uçak Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Uçak Gövde Motor Bakım, Havacılık Bilim ve Teknolojisi, Pilotaj, Elektronik Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olup, tezli yüksek lisans yapmış olmak. Veya lisans mezunu olup, Uçak Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Uçak Gövde Motor Bakım, Havacılık Bilimi ve Teknolojisi ve Pilotaj alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak.SAY-70-
Meslek YüksekokuluAşçılıkÖğretim Görevlisi1SAY-70-

İstenilen Belgeler:

  • Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, birimi, unvanı ve adayın iletişim bilgileri; adres, telefon numarası e-posta vs açıkça belirtilecektir.)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  • YÖK Formatlı Özgeçmiş,
  • Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
  • Adli Sicil Belgesi,
  • Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti, Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti) (Devam ediyorsa öğrenci belgesi),
  • Lisans Not Döküm Belgesi/Transkript (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti),
  • ALES Sonuç Belgesi, (ALES Puan türü olarak 22.05.2019 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısı kararı dikkate alınacaktır.)
  • Yabancı Dil Sonuç Belgesi (Lisans Programlarına başvuru yapacak adaylardan istenilmektedir. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir.)
  • Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin onaylı fotokopisi
  • 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
    Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. e-Devlet Kapısından alınan kare kodlu belgeler kabul edilir. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
istanbul rumeli üniversitesi

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı Detaylar

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı bölüm/program ve ilan özel şartlarına göre aşağıdaki tabloda verilmiştir.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden:
“Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte Bölümleri için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddelerine göre Öğretim Üyeleri alınacaktır.”

Fakülte BölümÜnvanKadro Sayısıİlan Özel Şartı
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar MühendisliğiProfesör1Doçentliğini Bilgisayar Mühendisliği alanında almış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar MühendisliğiDoçent1Doçentliğini Bilgisayar Mühendisliği alanında almış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar MühendisliğiDoktor Öğretim Üyesi3Doktorasını Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Donanımı Ana Bilim dallarından birinde yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelikProfesör1Doçentliğini Hemşirelik Esasları alanında yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelikDoçent1Doçentliğini Hemşirelik Esasları alanında yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelikDoktor Öğretim Üyesi1Doktorasını Hemşirelik Esasları alanında yapmış olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiİşletmeDoktor Öğretim Üyesi1Lisans ve Doktorasını İşletme Anabilim Dalında tamamlamış olmak. Özel Sektör ve Üniversite deneyimi bulunmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiHavacılık YönetimiDoktor Öğretim Üyesi1Havacılık Yönetimi, İşletme, Özel Hukuk, Hukuk, Havacılık Bilimi ve Teknolojileri, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümlerinin herhangi birinden doktorasını tamamlamış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluOdyometriDoktor Öğretim Üyesi1Tıp Fakültesi mezunu olmak. Kulak Burun Boğaz alanında uzmanlığını almış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluDiyalizDoktor Öğretim Üyesi1Tıp Fakültesi mezunu olup, Üroloji, Nefroloji veya Dahiliye alanında uzmanlığını almış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluTıbbi Görüntüleme TeknikleriDoktor Öğretim Üyesi1Tıp Fakültesi mezunu olup, Radyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Nöroloji veya Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında uzmanlığını almış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluTıbbi Laboratuvar TeknikleriDoktor Öğretim Üyesi1Hemşirelik lisans mezunu olup, alanında doktora yapıyor olmak veya Biyoloji lisans mezunu olup, Biyoloji alanında doktorasını almış olmak.

İstenilen Belgeler:

  • Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, birimi, unvanı ve adayın iletişim bilgileri adres, telefon numarası, e-posta vs açıkça belirtilecektir.)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  • YÖK Formatlı Özgeçmiş,
  • Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
  • Adli Sicil Belgesi
  • Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti
  • Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti
  • Doktora Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti
  • Doçentlik Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti (Profesör ve Doçent kadrosuna yapılacak başvuruları için)
  • Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin onaylı fotokopisi
  • Yayınları içeren bilimsel dosya (Bilimsel yayın ve çalışmalar, Profesör kadrosuna başvuru için 6 takım, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuru için 4 takım CD veya flaş bellek ortamında iletilebilir.)
  • 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı,) 
    Müracaatlar  şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. e-Devlet Kapısından alınan kare kodlu belgeler kabul edilir. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Bütün kadrolara başvuru süresi, bu ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 gündür.

Akademik İlanları Takip Edin!

En yeni akademik ilanlar nerede yayımlanır diyorsanız cevap olarak Resmi Gazete diyebiliriz. Ancak resmi gazetenin takibi ve anlaşılması zordur. Sitemizde bu sorunu ortadan kaldırmak için güncel ilanları Akademik İlanlar başlığı altında topladık.

-->