2023 Konuşanlar Bilet Fiyatları – Bilet Nasıl Satın Alınır?

Hasan Can Kaya tarafından hazırlanan ve sunulan Konuşanlar programına ilgi her geçen gün büyüyor. Programa katılmak isteyen kişiler de öncelikle bilet fiyatlarını merak ediyor. Hadise, Edis ve Oğuzhan Uğur gibi ünlü isimlerin de konuk edildiği Konuşanlar bilet fiyatları son dönemde en çok araştırılan konulardan. Bunun yanı sıra bilet alma işleminin nasıl gerçekleştirildiği ve etkinlik kuralları da katılım sağlamak isteyenlerin sıkça merak ettiği konular arasında.

Seyircilerin de konuya dahil edildiği bir stand-up gösterisi olan Konuşanlar, programlarında ünlü isimleri ağırlayarak da katılımcıları ve izleyicileri memnun etmeyi başarıyor. Sosyal medyada da son derece ünlü bir isim olarak karşımıza çıkan Hasan Can Kaya, her geçen gün adından daha çok bahsettiriyor. Gösterinin 2023 fiyat bilgilerini sizlerle paylaştıktan sonra bilet satışının hangi noktalardan yapıldığını ve etkinlik kurallarını da sizlere açıklayacağız.

Konuşanlar Bilet Fiyatları

konuşanlar bilet fiyatları
konuşanlar bilet fiyatları

2023 yılı Konuşanlar bilet fiyatları, etkinliğin olduğu şehre ve etkinlik alanında seçtiğiniz koltuğa göre değişiklik gösterebilmektedir.

Konuşanlar bilet fiyatları 125,00 TL ile 200,00 TL arasında değişmektedir.

Konuşanlar güncel bilet fiyatlarını öğrendiğimize göre etkinlik biletlerine nereden ulaşabileceğinize ve etkinlik kurallarına değineceğiz.

Konuşanlar Bileti Nasıl Alınır?

konuşanlar bilet fiyatı
Konuşanlar bilet fiyatı

Konuşanlar resmi web sitesinde ve Instagram hesabında da belirtildiği gibi, program biletleri yalnızca MOBİLET‘te satılmaktadır. MOBİLET dışında Konuşanlar etkinliği için satış yapan herhangi başka bir site bulunmamaktadır. Instagram @konusanlarresmi ve Twitter @konusanlarresmi adreslerinden etkinlik için bilet satışları düzenli olarak duyurulmaktadır.

Bilet satın almak istediğinizde direkt olarak MOBİLET sitesini ziyaret edebilir ve bilet alım işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Sinema Bileti Fiyatları

Konuşanlar Etkinlik Kuralları Neler?

konuşanlar bilet fiyatları
Konuşanlar bilet fiyatları

Her etkinlikte olduğu gibi Konuşanlar etkinliği için de katılımcıların uyması gereken belli bazı kurallar mevcuttur. O kuralları şu şekilde listeleyebiliriz;

  • 18 yaşından küçükler programa katılamaz.
  • Program girişinde kapıda kimlik kontrolü yapılmaktadır.
  • Programda kadın-erkek eşitliğine önem verilmektedir. Bilet alım işlemi buna göre yapılmalıdır.
  • Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişilerin bilet ücretini geri ödemek şartıyla etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
  • Etkinlik alanına girişte, bilet satın alan kişiye iletilen PDF bilgileri etkinliğe giriş sırasında gösterilmeli ya da PDF’in çıktısı alınmalıdır.
  • Etkinlik sırasında dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır. Bu konuda yetkililerin uyarılarına uyulması gerekmektedir.
  • Yukarıda bahsi geçen kurallara uymayan kişiler yetkililer tarafından etkinlik alanından uzaklaştırılacaktır.

Konuşanlar Programı Ne Zaman?

Hasan Can Kaya tarafından sunulan Konuşanlar programının net bir tarihi bulunmamaktadır. MOBİLET web sitesi üzerinden ya da Konuşanlar Instagram ve Twitter hesapları üzerinden etkinlik tarihlerini düzenli olarak takip etmeniz gerekmektedir.

Bu bilgilerin yanı sıra Konuşanlar programının Exxen platformunda yayınlandığını da sizlere hatırlatalım. 🙂

Konuşanlar bilet fiyatları yazımızı burada sonlandırıyoruz. Bilet fiyatları güncel olup değiştiği takdirde yazımız da güncellenecektir. Konuya dair aklınızdaki soruları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 🙂

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir