Gürcistan Alışveriş Siteleri – En Büyük 15 Mağaza!

Özellikle elektronik alet fiyatlarının ülkemize kıyasla daha ucuz olması, Türk vatandaşlarını Gürcistan alışveriş sitelerini araştırmaya yönlendirdi. Gürcistan’da online alışveriş sitelerinin giderek yaygınlaşması, ülkedeki ürünlerin incelenmesini ve sipariş verilmesini kolaylaştırdı. Geniş ürün yelpazesi ve rekabetçi fiyatlardan dolayı da tüketicilerin ilgisi ülkedeki e-ticaret sitelerine yoğunlaştı.

Gürcistan online alışveriş sitelerini ziyaret ederek elektronikten kozmetiğe mobilyadan gıdaya pek çok farklı kategoride satışı bulunan ürünlere erişebilirsiniz. Dilerseniz yalnızca fiyat araştırması yaparak piyasa hakkında bilgi sahibi olabilir; dilerseniz de ürünleri direkt olarak adresinize sipariş edebilirsiniz.

Gürcistan Alışveriş Siteleri

Tüketiciler tarafından en sık tercih edilen Gürcistan alışveriş siteleri şunlardır;

  1. Elit Electronics
  2. Alta.ge
  3. Zoomer.ge
  4. Rugged.ge
  5. iSpace.ge
  6. iTechnics.ge
  7. Myparts.ge
  8. iplus.com.ge
  9. liloshop.ge
  10. Metromart.ge
  11. Isurve.ge
  12. Gepa.ge
  13. Ubuy.ge
  14. Onoff.ge
  15. eAuction.ge

1-Elit Electronics

Gürcistan elektronik alışveriş siteleri denildiğinde akla ilk gelen seçeneklerin başında Elit Electorinics geliyor. Kulaklıktan bluetooth hoparlöre; kahve makinesinden teleskoba aradığınız bütün elektronik aletleri bu site üzerinden inceleyebilirsiniz. Ülkemizdeki fiyatlar ile kıyaslandığında bu sitede satılan elektronik aletler gerçekten oldukça ucuz.

Örneğin, Elit Electronics’te satılan Samsung Galaxy A14 64 GB ortalama 5.500 TL iken, aynı telefon ülkemizde ortalama 8.500 TL‘den satılıyor.

2- Alta.ge

gürcistan alışveriş siteleri
Gürcistan alışveriş siteleri

Alta.ge de, yine Gürcistan merkezli bir online elektrik-elektronik alışveriş sitelerinden bir tanesi. Bu sitede dilediğiniz elektronik ev eşyasından kişisel bakım ürünlerine kadar aradığınız pek çok ürünü bulabilirsiniz. Klima, kahve makinesi, bilgisayar, kulaklık, elektrikli süpürge, buz dolabı, çamaşır makinesi, telefon, saç maşası gibi gündelik hayatımızı kolaylaştıran binlerce ürüne bu site üzerinden ulaşabilirsiniz.

3- Zoomer.ge

Hem Gürcistan’da hem de ülkemizde elektronik alışveriş yapmak için en sık tercih edilen online alışveriş sitelerinden bir diğeri de Zoomer. Batum teknolojik mağazaları arasında en çok tercih edilen bu sitede; Apple, Samsung, Xiamoi, Vivo, Nokia ve farklı pek çok markanın telefon model ve fiyatlarını ve binlerce elektronik alet aksesuarını inceleyebilirsiniz. Özellikle Gürcistan iPhone fiyatları bu site üzerinden sıklıkla takip ediliyor.

4- Rugged.ge

Yukarıda bahsettiğimiz online alışveriş sitelerine kıyasla Rugged’ın ürün skalası biraz daha düşük. Yine de bu durum, sizleri eski günlere götürmeye yetiyor. Çünkü Rugged, hem son model elektronik aletlerin hem de eski model tuşlu telefonların satışını gerçekleştiriyor.

5- iSpace.ge

iSpace, çoğunluklu olarak Apple ürünlerinin satıldığı bir online alışveriş sitesi. Bu sitede hem alışveriş yapabilir hem de son teknolojik haberleri blog sayfasından okuyabilirsiniz. Buna ek olarak, henüz piyasaya çıkmamış Apple ürünleri için ön sipariş talebinde bulunabilirsiniz.

Öneri yazısı: Gürcistan Asgari Ücret

6- iTechnics.ge

iTechnics, geniş ürün yelpazesi ile Gürcistan’dan Apple ürünlerini sipariş etmek isteyenler için kurulmuş bir online alışveriş sitesi. VR shop özelliği sayesinde ekranınızdan mağazayı gezebilir ve ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. iTechnics, ülkedeki en güvenilir teknolojik alışveriş sitelerinin başında geliyor.

7- Myparts.ge

Myparts; araba, motor ya da kamyon için yedek parça sipariş edebileceğiniz en büyük online alışveriş sitelerinden bir tanesidir. Arabanızın markasını ve modelini belirttikten sonra 0 ya da 2.el yedek parçaları inceleyebilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

8- iPlus.com.ge

Oyun konsolu, akıllı saat, bluetooth kulaklık gibi elektronik alet düşkünlerinin en sık ziyaret ettiği bir diğer Gürcistan alışveriş sitesi: İplus. Yukarıdaki Youtube videosunu izleyerek mağazayı ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

9- Liloshop.ge

Liloshop, gündelik yaşam için ihtiyacınız olan neredeyse her şeyi sizlere sunuyor. Spor malzemeleri, oyuncak, halı, mobilya, tabak-çanak, temizlik malzemeleri, bisiklet, beşik, çocuk küveti gibi sayısız pek çok ürüne bu online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz. Liloshop, özellikle ebeveynler için son derece faydalı bir site.

10- Metromart.ge

Metromart; klima, kulaklık, televizyon, oyun konsolu, buzdolabı, drone ya da dijital kamera gibi aradığınız elektronik ürünleri bulabileceğiniz bir diğer alışveriş sitesidir.

Bulgaristan Telefon Fiyatları da son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında.

11- Isurve.ge

Isurve, Gürcistan alışveriş siteleri arasında en çok tercih edilenler arasında. Bunun başlıca nedeni, sitenin farklı kategoride pek çok ürün sunması. Mutfak eşyasından ev aletlerine; kişisel bakım ürünlerinden araç aksesuarlarına kadar yüzlerce farklı ürüne ulaşabilirsiniz.

Gürcistan içerisinde teslimat yapan Isurve, güvenli alışverin merkezlerinden bir tanesidir. Uygun fiyatları sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

12- Gepa.ge

gürcistan alışveriş siteleri
Gürcistan alışveriş siteleri

Gepa, Gürcistan’da gelişmekte olan bir online alışveriş sitesidir. Oyun konsolu, klavye, mikrofon ve USB kablosu gibi bilgisayarınız için gerekli olan pek çok ürüne Gepa sayesinde ulaşabilirsiniz. Acer, Asus, Canon, Lenovo, HP ve İntel gibi dünya çapında tanınan ve güvenilir markaların ürünlerini inceleyebilirsiniz. Gürcistan alışveriş siteleri arasında Gepa’nın her geçen gün daha çok tercih edildiğini söylemek mümkün.

13- Ubuy.ge

Dünya çapında teslimat yapan Ubuy, Gürcistan alışveriş siteleri içerisinde en sık tercih edilenlerden bir tanesi. Geniş ürün yelpazesine sahip olması, bu online alışveriş sitesini daha kullanışlı hale getiriyor. Cep telefon ve aksesuarlarını, ev için alet edevatlarını, kişisel bakım ürünlerini, ofis malzemelerini ve çok daha fazlasını Ubuy’dan sipariş edebilirsiniz.

14- Onoff.ge

Gürcistan genelinde teslimat yapan Onoff, Gürcistan elektronik mağazaları arasında güvenilir ve kaliteli alışveriş sağlamaktadır. İhtiyaç duyduğunuz bütün elektronik aletler Onoff’ta satılmaktadır.

15- eAuction.ge

Diğer alışveriş sitelerinden farklı olarak Eauction’da ürünler açık artırmaya çıkıyor. Bu sayede kimi ürünleri çok daha ucuz fiyatlara satın alabiliyorsunuz. Günlük ihtiyaçların yanı sıra bu sitede arazi veya satın alabiliyor ya da araba ve daire kiralayabiliyorsunuz. Fiyatlar tamamen değişken olup açık artırmaya katılanlar tarafından belirleniyor.

İlginizi çekebilir: Gürcistan Araba Fiyatları

Gürcistan Teknoloji Mağazaları

Gürcistan alışveriş siteleri
Gürcistan alışveriş siteleri

Gürcistan’da teknoloji mağazalarının sayısı son yıllarda oldukça arttı. Bu mağazalar giderek büyüdü ve tüm dünyaya teslimat yapmaya başladı. E-ticaret sayesinde de ürün ve fiyat incelemesi yapmak son derece kolaylaştı. Geniş ürün yelpazesine sahip ve her bütçeye uygun ürünün bulunabildiği bu siteler Türkiye’de yaşayanlar tarafından da oldukça merak ediliyor.

Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen Gürcistan teknoloji mağazalarından bazıları şunlardır;

  • Elit Electronics
  • Alta.ge
  • iSpace.ge
  • iTechnics.ge
  • Metromart.ge
  • iPlus.com.ge

Batum Teknoloji Mağazaları

Özellikle Batum şehrinde bulunan teknoloji mağazalarını merak edenler için, şehirde gidebileceğiniz ya da internetten ziyaret edebileceğiniz güvenilir alışveriş mağazaları şunlardır;

  • Zoomer
  • KTM Electronics
  • iTechnics
  • iPlus
  • Elite Electronics
  • Techno Boom

Sıkça Sorulan Sorular

Gürcistan para birimi nedir?

Gürcistan’ın milli para birimi Lari’dir.

Gürcistan alışveriş sitelerinden neler alınır?

Gürcistan alışveriş sitelerinden ihtiyacınız olan her ürüne ulaşmak mümkün. Elektronik aletlerden ev eşyalarına; kişisel bakım ürünlerinden kıyafete kadar pek çok farklı kategoriden ürünü satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra spor, müzik ve kamp malzemeleri gibi hobilerinize uygun ürünler de bu sitelerde satılmaktadır.

Gürcistan’dan sipariş ettiğim ürün ne zaman elime ulaşır?

Gürcistan alışveriş sitelerinden sipariş ettiğiniz ürünlerin geliş süresi; kargo şirketine, ürünün geleceği şehre, ürün boyutlarına ve gümrük sırasındaki işlem yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle teslimat tarihleri ile ilgili net bir süre verebilmek mümkün değildir.

-->

İçindekiler