Troy Logolu Kart Ne Demek? Troy Kart Nedir

Bankacılık işlemlerinde artık Türk imzası var. Troy logolu kart ne demek merak ettiniz mi? Troy ödeme sistemini kullanıp olmadığınızı merak ediyorsanız kartınızın altında yer alan markaları kontrol edin.

Troy bir bankacılık ödeme sistemidir. Kart kullanımında ne gibi avantajları vardır, troy nasıl bir girişim birlikte inceleyelim…

Troy Logolu Kart Ne Demek?

Troy Türkiye’de geliştirilmiş bir ödeme sistemidir. Troy logosu banka ya da kredi kartınızın sağ alt köşesinde yer alır. Mevcut kartınızda Troy logosunu görüyorsanız sizde ödeme yöntemi olarak Troy kullanıyorsunuz demektir.

Troy bir ödeme yöntemidir. Dünyada yaygın olarak kullanılan yaygın ödeme sistemlerinin yanında Türkiye’den çıkmış bir çalışmadır. Ödeme biçimi olarak Troy 2015 yılında hayata geçirilmiştir.

troy logolu kart ne demek

Troy Kart Nedir

Mevcut kullanılan kartlarda sağ alt köşede göreceğiniz marka ismi, kartınızı kullanarak sağladığınız ödeme, para çekme vb. işlemlerinde aracı olarak işlemlerinizi tamamlayan ödeme şemasıdır.

Bu zamana kadar kullanılan kartların çoğunda aşina olunan markalar mevcuttur. BKM (Bankalararası Kart Merkezi), 2015 yaptığı girişimin sonuçları olarak TROY ödeme sistemi de banka ödeme zincirlerinin arasında yer almıştır.

Troy’un açılımı Türkiye’nin Ödeme Yöntemi açılımından gelmektedir. Yerli bir yazılım ve çalışma sonucunda kullanıcıların beğeninin toplandığı bir ödeme yöntemi şeması ortaya çıkmıştır.

İlginizi Çekebilir: Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar

Troy Anlaşmalı Olduğu Bankalar

Troy ödeme yöntemini kullanarak alışverişlerinize devam edebilirsiniz. Bunun için üstünde Troy logosu olan bir karta ihtiyacınız var. Troy Türkiye’de aktif olarak birçok banka ile anlaşma sağlamış durumdadır. Bu bankalardan temin edeceğiniz kartlarla Troy ödeme yöntemini kullanmış olursunuz.

Troy anlaşmalı banka kartları şöyledir:Troy anlaşmalı kredi kartlarıTroy ön ödemeli kartlar
İş BankasıAkbankAktifBank
Türkiye FinansAlternatifBankDenizBank
TEBAnadoluBankHalkbank
ŞekerbankQNB FinansbankTürk Elektronik Para
PTTGaranti BBVAİninal
KuveytTürkHalkbankPeP
INGKuveytTürkPTT
HalkbankŞekerbankUnited Payment
Garanti BBVATEBVakıfbank
QNB FinansbankTürkiye Finans
Emlak Katılımİş Bankası
AlbarakaVakıfbank
AktifbankYapıKredi
AkbankZiraat Bankası
Vakıfbank
Vakıf Katılım
Yapı Kredi
Ziraat Bankası
Troy logolu kart ne demek

Troy Kart Hakkında

Troy logolu kart ne demek cevaplarını araştırdığımıza göre troy ödeme sistemiyle ilgili işinize yarayacak başka bilgileri de sizlere aktaralım.

  • Troy logolu kartlarınızı kartınızın arkasında yer alan anlaşmalı ödeme biçimleri çerçevesinde yurtdışında kullanabilirsiniz.
  • Troy kartlarınızı Türkiye’de tüm ATM’lerden kullanabilirsiniz.
  • Troy ödeme yöntemiyle kullandığınız kartlarınız için ödeme aidatınız anlaşmalı olduğunuz bankalara göre değişiklik gösterebilir. Kart bedelinizin belirleyicisi Troy değildir.

Troy logolu kart ne demek sorusunun yanıtlarının ardından bu logolu karta sahip olabileceğiniz bankalarla devam edelim.

troy logolu kart ne demek

Troy Kart Hangi Kartlar Alınır

Troy ödeme sistemi hem banka kartı hem de taksitlendirebileceğiniz işlemleriniz için kredi kartı özelliği sunar. Ek olarak ön ödemeli kart opsiyonu sunmaktadır.

Troy Kart İle Hangi İşlemler Yapılır

Troy logolu kart ne demek sorusu için detaylıca aktarımları yaptık. Peki Troy logolu kartınızla neler yapabilirsiniz gelin inceleyelim.

  • Online ödeme
  • Posla ödeme
  • Temassız ödeme
  • Karekod ile ödeme
  • Güvenli ödeme

Troy logolu kartlarınızla bu işlemlerin hepsini güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Bonus Troy Kart

Garanti Bonus ile Troy ödeme yöntemi birleştiren karttır. Bonus Troy ile kredi kartı ya da taksitlendirme yapmayacağınız harcamalarınız için banka kartı seçenekleri mevcuttur.

Bonus Troy kart kapsamında ilk alışverişe özel indirimler ve bonus kampanyalarından faydalanma gibi imkanlar elde edebilirsiniz.

Bonus Troy kart için Garanti Bankası web sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Troy Kart Nedir?

Ziraat Bankası Troy ödeme yöntemi kullanılan kart sağlayan bir diğer bankadır. Ziraat Bankası troy kart imkanlarından yararlanmak için çağrı merkezlerini arayabilir, mobil bankacılık uygulamasından, internet şubesinden yada şubelerden başvuruda bulunabilirsiniz.

Ziraat Bankası Troy kart ile Troy, Visa yada MasterCard logosu bulunan tüm ATM’lerden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgi Tavsiyesi: Emekliye En Çok Promosyon Veren Bankalar

Troy Logolu Akbank Kart Nedir

Troy logolu kart ne demek sorusu yeni kart çıkarma işlemi sağlayan kişilerin aklındaki soru işaretlerinden bir tanesidir.

Bankalar süresi dolmuş, yeni açılan ya da değişim gerçekleştirdikleri kartları sahiplerine direkt olarak gönderim sağlarlar. Bu noktada gelecek olan kartta Troy ibaresini gören kullanıcılar araştırma yapıyor.

Akbank kartlarının üzerindeki Troy logosu bir ödeme sistemi şemasına işaret eder. Troy yukarıda bahsedildiği gibi milli bir bankalararası ödeme sistemidir.

Troy kartlarınızla diğer ödeme aracı firmalarında olduğu gibi tüm işlemlerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz.

Online alışverişlerinizde alışveriş yapacağınız siteye göre size kart tipi sorulabilir bu noktada kartınızın üzerinde troy logosu varsa bunu seçmeniz gerekebilir.

Troy logolu kart ne demek sorusu için BKM tarafından geliştirilen milli bir banka ödeme sistemidir. Kullanımının giderek yaygınlaşması beklenenler arasındadır. Kullanıcıların beğenisini topladığı görülmektedir. Troy logolu kart kullanıyor musunuz, sizin görüşleriniz neler?

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir