Anket Doldurarak Para Kazanma – 10 GÜVENLİ SİTE & BOL KAZANÇ

Kolayca para kazanmak isteyenler son zamanlarda popüler olan bir yöntemi değerlendiriyorlar. Anket doldurarak para kazanma yoluyla siz de otobüste, evde, boş boş telefonunuzla oynarken para kazanabileceksiniz.

Anket doldurarak para kazanma siteleri ve uygulamaları sayesinde siz de hemen üyelik oluşturarak gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Bu konudaki ipuçlarını ve detayları sizlerle paylaştık. Anket yaparak para kazanmaya başlamak için okumaya devam edin.

Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır?

anket doldurarak nasıl para kazanılır?
anket doldurarak nasıl para kazanılır?

Anket doldurarak para kazanmak için ayrıntılara girmeden önce akıllardaki soru işaretini giderelim. Bu işten nasıl para kazanıldığını merak ediyor olabilirsiniz. Anket doldurarak para kazanma mantığını anlatayım. Bazı şirketler, firmalar hizmetlerinin değerlendirilmesi için anketlere başvururlar.

Anketlerin sağlıklı bir şekilde doldurulması için de aracı firmalarla yani anket siteleriyle anlaşırlar. Aracı firmalar hedef kitleye anketleri verir ve teslim alır. Böylelikle asıl firma en kısa sürede geri dönüş almış olurlar. Şimdi sizlere aslında aracı olan sitelerden bahsedeceğiz. Anket yaparak para kazanma sitelerini sizlere anlatacağız.

Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri

Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri
Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri

Anket doldur para kazan fırsatı için yapmanız gereken anket sitelerine ve uygulamalarına kayıt olmaktır. Bu konuda tercih edebileceğiniz bir çok alternatif var. O yüzden güvenilir ve kazançları yüksek olanları tercih etmeniz önemlidir. Sizlere en sık tercih edilen güvenilir ve kazançlı olanları araştırıp, listeledim. Anket doldurarak para kazanma siteleri:

  • Valued Opinions
  • Swagbucks
  • Anketcepte
  • Toluna
  • MarketAgent
  • LifePoints
  • Myiyo

Daha farklı olarak telefondan para kazanma yolları arıyorsanız, sizlere bir liste hazırladım! Kontrol edin…

1- Swagbucks

Swagbucks
Swagbucks

Swagbucks, anket doldurarak para kazanabileceğiniz popüler ve kazançlı bir çevrimiçi platformdur. Swagbucks, kullanıcılarına çeşitli görevleri tamamladığı taktirde para ödemesi gerçekleştirir. Bu görevlerden birisi de anket doldurmaktır.

Doldurduğunuz her anket için SB puan kazanırsınız. Kazandığınız puanları daha sonra hediye kartlarına çevirerek kullanabilir ya da nakit olarak değerlendirebiliriz.

2- Toluna

internetten anket doldurarak para kazanma
Toluna internetten anket doldurarak para kazanma

Toluna sitesi de anket doldur para kazan için ilk akla gelen sitelerden birisi. Siz de markaların ürün ve hizmetlerini değerlendiren anketleri doldurun ve gönderin. Bu tarz çevrimiçi anketlere katılarak ödül ya da nakit para kazanın.

Amazon ve benzeri büyük firmaların kuponlarını kullanabilirsiniz. Kazancınız anketin uzunluğuna göre değişiyor. Ödeme talep edebilmek için 27.000 puana ulaşmanız gerekiyor.

Popüler benzer yazı: Para kazandiran uygulamalar

3- Anket Cepte

türkçe anket doldur para kazan
türkçe anket doldur para kazan

Türkçe anket doldurarak para kazanma uygulamaları arayanlar! Anket cepte uygulaması size kazanç sağlayacak. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra üyeliğinizi oluşturun ve anketleri doldurmaya başlayın. Anketcepte uygulamasından anket doldurdukça cep para kazanırsınız. 100 ceppara karşılığı ise 1 TL‘dir.

Bunun yanında referans sistemi de bulunuyor. Anket Cepte uygulamasına arkadaşlarınızı davet ederek daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Böylece davet ettiğiniz arkadaşlarınız uygulamayı indirip, anketten para kazanırsa siz de %5‘i kadar kazanç elde edersiniz. ceppara cüzdanınıza yansır.

4- Branded Surveys

anket doldurarak para kazanma siteleri
anket doldurarak para kazanma siteleri

Branded Surveys anket doldurarak para kazanmak için tercih edebileceğiniz sitelerden birisi. Pazar araştırma topluluklarından birisi olan bu site, sizlerin fikirlerine para ödemeye hazır. Profil bilgilerinize göre sizlerle eşleştirilen anketleri tamamlayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tamamladığınız her anketten puan kazanırsınız.

Anketin zorluk derecesine göre alacağınız ücret farklılık gösterecektir. Ücretsiz bir şekilde profilinizi dakikalar içerisinde oluşturabilirsiniz. Size sorulacak sorulara doğru yanıtlar vermeniz önemlidir.

Her ankette size ne kadar sürdüğünü, kaç puan verdiğini görebileceksiniz. Anketi tutarlı ve düzgün bir şekilde tamamladığınızda puan alırsınız. 500 puana eriştiğinizde parayı nasıl çekeceğinize karar verin!

5- Valued Opinions

Valued Opinions
Valued Opinions

Valued Opinions sitesine üye olarak görüşlerinizi belirterek para kazanabileceksiniz. Dünya çapındaki markalarla bakış açınızı paylaşarak çeşitli ödüller kazanacaksınız. Hesap bilgilerinizi doğru şekilde girmelisiniz.

Bu sayede size özel anketler gönderilecektir. Online anket doldurarak para kazanmak için aktif bir site. Doldurup yolladığınız ve onaylanan her anket için 30 puan kazanırsınız. Puanlarınızı DeFacto, TeknoSA gibi mağazalarda alışveriş yaparken de kullanabilirsiniz.

6- MarketAgent

MarketAgent
MarketAgent

MarketAgent kamuoyu araştırma şirketidir. Şirketlerin, firmaların hizmetlerini şekillendirmelerine yardımcı olmak için anketleri insanlara ulaştırır. Evden anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız. Siz de MarketAgent’a kolayca üyelik oluşturabilirsiniz.

Doldurup gönderdiğiniz anketler onaylandığında puan kazanıyorsunuz. Bunun yanında bu sitede de referans sistemi bulunuyor. Siteye insanları davet ettiğinizde ve davet ettikleriniz kabul edip üyelik açtığında, onların onaylanan anketlerinden de komisyon kazanırsınız.

Hemen okuyun: İnternetten para kazanma yolları

7- Myiyo

anket yaparak para kazanma
anket yaparak para kazanma

Myiyo anket doldurarak para kazanmak için tercih edebileceğiniz bir site. Ücretli anketlere katılarak para kazanacaksınız. Anketleri tutarlı bir şekilde doldurup göndermeniz gerekiyor. Başarılı olan anketlerden puan kazanacaksınız. Kaydınızı ücretsiz şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Puanınız 20 Euro’ya eriştiğinde ödeme talep edebiliyorsunuz. Nakit parayı direkt banka hesabınıza aktarıp, çekebilirsiniz.

8- Google Opinion Rewards

google anket doldurarak para kazanma
google anket doldurarak para kazanma

Google anket doldurarak para kazanmak için başlığımıza gelelim…Google Opinion Rewards uygulamasını telefonunuza indirip, üye olmanız gerekiyor. Kendinizle ilgili sorulan temel soruları yanıtlayın. Sonrasında sizlere belirli aralıklarla anket yollanacaktır.

Böylelikle anket doldurarak dolar kazanmış olacaksınız. Başarıyla tamamlanan her anket için 1 ABD Doları kazanırsınız. Biriken puanlarınızı Google Play’deki ücretli uygulamalara da kullanabilirsiniz.

9- LifePoints

para kazandıran anketler
para kazandıran anketler

LifePoint internetten anket doldurarak para kazanmak için güvenilir sitelerden birisidir. Ücretsiz hediye kartlarıyla birçok platformdan alışveriş yapabilirsiniz. Siteye kayıt olduktan sonra e postanızı onaylamaktır. Aktivasyon işleminden sonra profilinizi tamamlayacaksınız.

Sonrasında katılım daveti alırsınız ve anketlere başlarsınız. LP bakiyeniz arttıktan sonra biriktirip kullanabilirsiniz. Ayrıca ilk kaydınıza özel 10 LifePoints kazanırsınız. Gelen kutunuzu düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın.

10- Havucum

anket yaparak para kazanma
anket yaparak para kazanma

Havucum uygulaması Türkçe anket doldurarak para kazanma uygulamaları arasında buluyor. Ücretsiz şekilde uygulamayı indirip, anketlere katılıp, havuçları toplamaya başlayabilirsiniz.

Profilinizi tamamladıktan sonra sizlere uygun olan anketlere katılabilirsiniz. Biriken havuçları ise çeşitli ödeme yöntemleriyle hesabınıza aktarabileceksiniz. 100 havuç 1 TL olarak hesaplanır.

2000 Havuç Kaç TL?

100 havuç 1 TL olarak hesaplanır. Bu şekilde 2000 havuç da 20 TL’ye denk gelmektedir.

Anket Yaparak Para Kazanmak İçin Bunlara Dikkat!

Anket Yaparak Para Kazanmak İçin Bunlara Dikkat
Anket Yaparak Para Kazanmak İçin Bunlara Dikkat

Anket doldur para kazan demek için bazı noktalara dikkat etmeniz gerektiğini söylemek gerek. Şu noktalara dikkat edin:

  • Profilinizi tam ve güncel tutarak, size uygun anketlerin gelme olasılığını artırırsınız. Demografik bilgilerinizi güncellemeyi unutmayın.
  • Ödeme yöntemlerini kontrol edin. Biriktirdiğiniz puanları hangi ödeme yöntemleriyle alabileceğinizi kontrol etmelisiniz.
  • Anket doldurarak zengin olmanız mümkün değildir. Kazancınızı artırmak için birden fazla anket sitesini ve uygulamasını tercih etmek mantıklı olacaktır.
  • Anketlerde doğru ve dürüst cevaplar vermek, anket siteleriyle uzun süreli işbirliği için önemlidir. Hızlı hızlı anketleri cevaplamanız tutarsız cevaplar elde etmenizi sağlar. Bunun sonucunca anketiniz onaylanmaz ve bir kazanç sağlayamazsınız.
  • Anket geldi mi? Diye hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Her anketin bir süresi olabilmekte.
  • Güvenilir ve bilinen anket doldurarak para kazanma sitelerini tercih edin (Yukarıda listeledik!)

Anket Doldurarak Para Kazanma Avantajları ve Dezavantajları

Anket Doldurarak Para Kazanma Avantajları ve Dezavantajları
Anket Doldurarak Para Kazanma Avantajları ve Dezavantajları

Anket doldurarak para kazanmanın çeşitli avantajları ve dezavantajları vardır:

Avantajlar:

  1. Anket doldurarak para kazanma, çevrimiçi platformlarda yapıldığı için evden veya istediğiniz herhangi bir yerden erişilebilir.
  2. Anket doldur para kazan, zaman açısından esnektir. Bu, ek iş olarak veya boş zamanlarınızda kazanç elde etmek için ideal bir yoldur.
  3. Anketler teknik beceri veya uzmanlık gerektirmezler, herkesin kolayca katılarak online para kazanma yöntemlerindendir.
  4. Anket doldurarak elde edilen gelir, ekstra masrafları karşılamak, küçük harcamaları yapmak veya biriktirmek için kullanılabilir.

Dezavantajlar:

  1. Anketler genellikle küçük ödemelerle gelir. Anket başına kazanç miktarı düşük olabilir ve uzun süren bir anket, kazancınızı artırmak için daha fazla zaman ve çaba harcamanız gerektiği anlamına gelir.
  2. Anket siteleri, profilinize ve demografik özelliklerinize uygun olan anketleri size gönderir. Bu nedenle, her zaman size uygun anketler olmayabilir.
  3. Bazı anket siteleri, kişisel bilgilerinizi paylaşmanızı gerektirebilir. Bu durum, kullanıcıların gizlilik endişelerine neden olabilir. O nedenle size önerdiğimiz güvenilir siteleri tercih etmelisiniz.
  4. Anket doldurmak zaman alabilir bu nedenle zaman ayırabilecek durumda olmanız gereklidir.
  5. Bazı dolandırıcılar, anket doldurarak para kazanma vaadiyle insanları kandırmaya çalışabilir. Güvenilir ve tanınmış anket sitelerine katılmak önemli bir konu. Yukarıda sizlere önerdiklerimizi kullanabilirsiniz.

1 saatte para kazanmak mümkün! Nasıl mı? Yazımızı okuyun…

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular

Anket doldur para kazan konusunu araştıranlar için en çok araştırılan soruları derleyip, yanıtlandırdık.

Anket Doldurarak Para Kazanan Var Mı?

Evet, anket doldurup para kazanan birçok kişi hem Türkiye’de hem de dünyada çok fazla. Güvenilir anket doldurma siteleri insanlara bu imkanı sunmaktadır.

Anket Doldurarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Anket doldurarak ne kadar para kazanılacağı konusu değişkendir. Hangi site aracılığıyla anketleri yanıtladığınız ve anketlerin uzunluk, zorluk derecesi kazancınızı etkiler.

Google Anket Ne Kadar Kazandırır?

Google anketler tamamlanan ve onaylanan anket başına 0,10 ABD Doları – 1,00 ABD doları arasında kazandırır.

Anket doldur para kazan için sizlere verilebilecek en güncel bilgiler bu şekilde. Aklınıza takılan sorular varsa, aşağı yorum olarak bırakabilirsiniz.

-->

İçindekiler