İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Personel Alımı 2023 | GÜNCEL!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu, İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Hasta kabulüne başlayan hastane için personel alımı var mı? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı güncel bilgileri yazımızda sizin için derledik.

İzmir hastane iş ilanları arasında Şehir Hastanesi önemli bir paya sahip. İlgili kurumda yüksek istihdamın sağlanması, pek çok işsizi sevindirdi. Hastanede çalışmak istiyorum diyen binlerce kişi ise bu konuyu merak ediyor.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Personel Alımı Yapacak Mı?

İzmir Şehir Hastanesi Personel Alımı Yapacak Mı
İzmir Şehir Hastanesi Personel Alımı Yapacak Mı

Öncelikle sevindirici haberin geldiğini söyleyelim: İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı yapacak! Peki, başvuru şartları neler? Hangi pozisyonlarda alım olacak? Hepsine değineceğiz…

Bayraklı Şehir Hastanesi, Türkiye’nin en büyük 4. hastanesi olma özelliğini taşıyor. Bu bakımdan yüksek sayıda kişinin istihdam edileceği düşünülmektedir. Şimdilik uzmanlar 5.000 kişinin istihdam edileceğini öngörüyor.

Ancak elbette bu rakamın daha da artması beklenebilir. Peki, hangi pozisyonlarda alım var? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi iş başvurusu nasıl yapılır? İşte o sorunun yanıtı!

İlginizi çekebilir: Ankara Etlik Şehir Hastanesi Personel Alımı

İzmir Şehir Hastanesi Hangi Pozisyonlarda Personel Alımı Yapacak?

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı yapıyor! Aşağıdaki pozisyonlarda yüksek sayıda kişinin istihdam edileceği açıklandı. Geniş kapasiteli bu hastane için farklı pozisyonlarda çok sayıda personel alımı öngörülüyor.

İzmir Şehir Hastanesi personel alımı kadroları:

  • Aşçı
  • Garson
  • Tıbbi Atık Personeli
  • Radyoloji Teknikeri
  • Radyolog
  • Güvenlik Görevlisi
  • Temizlik Elemanları
  • Danışman
  • Bilgi Yönetim Sistemi Elemanları
  • Çamaşırhane Elemanı
  • Teknik Personeller
  • Laboratuvar Personeli
  • Hastane Refakat Personeli
  • Hasta Bakıcılar

Elbette personel alımı bu pozisyonlarla sınırlı değil. Birçok pozisyon için değerlendirmeye alınabilirsiniz. Bunun için İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı ilanlarına başvurmanız gerekiyor.

İzmir Şehir Hastanesi iş ilanlarına nasıl başvuru yapacağınızı adım adım inceleyelim…

İzmir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır
İzmir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır

İzmir Şehir Hastanesi personel alımına dâhil olmanız için iş başvurusu yapmanız gerekiyor. Eğer iş başvurusunu nasıl yapacağınızı düşünüyorsanız mevcut 3 yöntemi mevcuttur. Bunlar şu şekilde:

  • İŞKUR
  • E-Devlet
  • Kariyer Siteleri

Şimdi bu yöntemlerin detaylarına geçelim…

Öneri içerik: Kocaeli Şehir Hastanesi İşçi Alımı

1- İŞKUR Üzerinden

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Personel Alımı İŞKUR
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Personel Alımı İŞKUR

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İŞKUR üzerinden eleman alımı yapabilir. Bunun için İŞKUR hastane iş ilanlarını takip etmeniz önerilir. Aşağıdaki adımları takip ederek ilanları görebilir ve başvuru yapabilirsiniz:

  • İŞKUR e-Şube adresine “İş Arayan” kısmından e-Devlet şifrenizle giriş yapın.
  • Karşınıza gelen ekranda “İş İlanları” seçeneğini tıklayın.
  • Arama ekranına “Şehir Hastanesi” yazın ve ara butonuna tıklayın.
  • Çıkan iş ilanlarından uygun olanlara başvurun.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı için ilk yöntem olarak İŞKUR’u deneyebilirsiniz. İzmir şehir filtrelemesi yaparak lokasyon bazlı da arama yapabilirsiniz.

İzmir Bayraklı yeni yapılan hastaneye iş başvurusu bu şekilde yapılabilir. Sırada diğer yöntem var: e-Devlet…

2- E-Devlet Üzerinden

İzmir Şehir Hastanesi İş Başvurusu
İzmir Şehir Hastanesi İş Başvurusu

Gerekli ilanlar açıldığında İzmir Şehir Hastanesi iş başvurusunu e-Devlet üzerinden de yapabilirsiniz. E-Devlet’te yer alan Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım uygulaması aracılığıyla başvurularınızı yapabiliyorsunuz.

Elbette bunun için kamu işçisi statüsünde ilanların açılması gerekiyor. İlan kontrolü yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  • Kariyer Kapısı e-Devlet bağlantısına giriş yapın.
  • Gerekli izin ve onayları vererek ilanlara ulaşın.
  • İlan aramasına “Şehir Hastanesi” yazarak filtreleme yapabilirsiniz.

İzmir Şehir Hastanesi personel alımı ilanlarına e-Devlet üzerinden bu şekilde başvuru yapabilirsiniz. Burada güncel ilanları dönem dönem takip etmeniz gerekiyor. İzmir Şehir Hastanesi yakın zamanda hasta kabulüne başlayacağı için eksik personel kadroları güncellendikçe ilanlar açılacaktır.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı için farklı bir diğer başvuru yolu ise kariyer sayfalarına başvurmaktır.

3- Türkerler Holding & Gama Holding (Kariyer)

Türkerler Holding
Türkerler Holding

İzmir Şehir Hastanesi’nin işletimi için 25 yıllığına Türkerler Holding ve Gama Holding ile anlaşıldı. Buna göre hasta kabulü başladıktan sonra 25 yıl kadar süreyle buradaki personel alımını bu iki holding gerçekleştirecek.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi iş başvuru formu arıyorsanız bu iki firmanın kariyer sayfalarına yönelebilirsiniz. İki şirkette personel alımını kariyer.net üzerinden gerçekleştirmektedir. Gerekli ilan sayfalarını takip edebilirsiniz:

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvuru Formu

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı başvurusu için tüm yöntemleri aktardık. Peki, iş başvuru formu var mı? Bu soruyu da yanıtlayalım…

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi iş başvuru formu henüz yayınlanmamıştır. Güncel olarak bu yönde haberler yapıldığını görsek de bunların gerçeği yansıtmadığını söylememiz gerekiyor. Bu nedenle iş başvuru formu adı altında sizlere gönderilen hiçbir bağlantıya tıklamamanız önerilir.

Bu yönde dolandırıcılık faaliyeti çokça yapıldığından dolayı dikkatli olmanızda fayda bulunuyor. İzmir Şehir Hastanesi iş başvurusu için yukarıda sıraladığımız yöntemler geçerlidir.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı için İŞKUR, E-devlet ve resmi kariyer siteleri aracılığıyla yapılmaktadır. Bu kaynakların tamamında alınacak personel kadrolarına uygun olarak ilanlar güncellenmektedir. Anlık ilanları görüntülemek adına bu sayfaları takip etmeniz gerekmektedir.

İlginizi çekebilir: Gaziantep Şehir Hastanesi İş Başvurusu

İzmir Şehir Hastanesi Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Personel alımı haberlerinin detaylarını paylaştık. Bu habere ilgi gösteren vatandaşlar ise İzmir Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman yapılacak şeklinde sorular sorabiliyor. Bu soruyu da yanıtlayalım…

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Bakan Koca’nın açıklamasıyla birlikte hasta kabulüne başlamış olacak. Hasta kabulünün ardından aktif kullanıma geçecek olan hastane için ilanları takip etmekte fayda vardır. Eksik personel ihtiyacı için kadroların açılmasına dair resmi bir tarih duyurulmamıştır.

İzmir Şehir Hastanesi Hakkında

İzmir Şehir Hastanesi Hakkında
İzmir Şehir Hastanesi Hakkında

İzmir şehir hastanesi hakkında şu bilgileri verebiliriz:

Proje, 622.350 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilmektedir. İnşaat alanı toplamda 573.546 metrekaredir. Toplam 2.060 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Yatak kapasitesi ise şu şekilde dağıtılmıştır:

  • Genel Hastane için 715,
  • Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümü için 424,
  • Kardiyovasküler Cerrahi için 380,
  • Onkoloji için 141,
  • FTR için 300,
  • Adli Psikiyatri için 100,

yatak ayrılmıştır. Bu bölümlerin her biri ayrı bir hastane olarak değerlendirilmektedir.

Öneri içerik: Adana Şehir Hastanesi İşçi Alımı

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Ne Zaman Açılacak?

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi ne zaman açılacak sorusunu da sıkça alıyor. Hastanenin açılış tarihiyle ilgili olarak birçok tarih dile getirilmiştir. Ancak hastane 10 Ekim 2023 tarihinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamasının ardından yakın zamanda Türkiye’nin 4. büyük şehir hastanesi hizmet vermeye başlayacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi personel alımı ile alakalı olarak sıkça sorulan sorular şu şekilde:

İzmir Şehir Hastanesini kim işletecek?

İzmir Şehir Hastanesi; Türkerler ve Gama Holding iş ortaklığı tarafından işletilecektir.

Hastanelere nasıl işe girilir?

Hastanelere İŞKUR aracılığıyla işe girebilirsiniz. Ayrıca kariyer sitelerinden ve aracı taşeron firmaların ilanlarından da faydalanabilirsiniz. Genel olarak İŞKUR yöntemi ile işe giriş yapabiliyorsunuz.

İzmir Şehir Hastanesi’nde kaç kişi çalışacak?

İzmir Şehir Hastanesi’nde kaç kişinin çalışacağı tam olarak belli değildir. Ancak tahminen 5.000 personelin istihdam edileceği ifade ediliyor.

Yorumlar
  • Şehriban Gümüşsoy - 23.06.2023

    Merhaba
    Ben Şehriban. İş ilanı için başvuru yapmaya çalışıyorum ama maalesef hiç bir devlet kurum sayfalarından faydalanamıyoruz hiç bir şekilde başvuruda bulunamıyoruz . isteğim İzmir bayraklı yeni şehir hastanesi . başvurumu sağlamanızı istiyorum .
    İyi çalışmalar .

  • Aydagün KAYA - 27.06.2023

    Selamlar
    IĞDIR – Anadolu meslek lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden 2003 yılında mezun oldum.2013 yılında Anadolu üniversitesi sosyal hizmet ve danışmanlık bölümü yüksekokulundan ve 2022 Anadolu üniversitesi, Açık Öğretim fakültesi sosyoloji bölümünden mezun oldum. 3214 Gün SGK vardır. İzmir bayraklı yeni şehir hastanesinde işe başvurumu sağlamanızı istiyorum. sonucunun tarafıma bildirilmesini saygılarımla. İzmir’den

  • fatma Gül - 01.07.2023

    Merhaba
    Ben Fatma gül başvuru yapmaya çalışıyorum ama faydalanamiyorum basvuruda bulunamiyorum.
    geri donus yapmanizi rica ediyorum.

    • İsa - 14.07.2023

      Başvuruyu bulabildiniz mi

-->