Jagermeister Fiyat 2024: (Güncel Liste) Jager Fiyatı Ne Kadar?

Severek tüketilen Jagermeister fiyatı yılında ne kadar oldu? Migros, Carrefour Jagermeister güncel fiyatlar nasıl? Bu ve benzeri sorularınızın cevabını yazımızın içerisinde bulabilirsiniz! Bunun yanı sıra Jagermeister’ın nasıl içileceğini merak edenler, en sevilen 5 Jager kokteyli tarifine ulaşabilir.

Jager (yager içki) alkol fiyatlarına dair tüm detayları paylaştık. Alman yapımı likör olan Jagermeister, Türkiye’de sıklıkla tüketilen içkilerin başında gelmektedir. Bu nedenle fiyatları oldukça önemli.

Jager alkol fiyatları için işte detaylar…

Jagermeister Fiyat 2024 Listesi – GÜNCEL!

Güncel Jagermeister Fiyatları 2023
Güncel Jagermeister Fiyatları

Jagermeister likörünün 4 cl’den 100 cl’e kadar pek çok seçeneği mevcut. Bu nedenle Jagermeister likör fiyat aralığı oldukça geniştir. Bütçenize en uygun olanı satın alabilir ve tüketebilirsiniz.

Likör severler çoğunlukla küçük şişe yerine büyük şişeyi tercih eder. Bu nedenle 1 litre Jager fiyatları çokça merak ediliyor. Aşağıda, Jager içki fiyatı 2024 listesini inceleyebilirsiniz.

Jagermeister fiyat listesi 2024 yılında şu şekildedir:

Miktar (cl)Fiyat
Jagermeister Fiyat 4 cl75,00 TL
35 lik Jager Fiyatı515,00 TL
Jagermeister 50 cl Fiyat 705,00 TL
Jagermeister 70 lik Fiyat940,00 TL
100 cl Jagermeister Fiyat 20241.300,00 TL
Jagermeister 1 lt Fiyat (Manifest)1.950,00 TL
Jagermeister Fiyatları (Manifest 50 cl)1.075,00 TL
Jagermeister Cold Brew Fiyat Coffee 100 cl1.025,00 TL
Jagermeister Fiyat Tekel 2024

Öneri içerik: Zamlı Viski Fiyatları

Jagermeister Migros & CarrefourSA Fiyatları 2024

jager fiyat
Jagermeister Migros & CarrefourSA Fiyatları

Jagermeister, tekel bayilerin yanı sıra Migros ve Carrefour gibi büyük zincir marketlerde de satılmaktadır. Bu nedenle alkol fiyatları denince en merak edilen konulardan bir tanesi Migros ve Carrefour alkol fiyatları oluyor.

Yıl içerisinde marketlerin yaptığı kampanyalardan dolayı fiyatlar değişebilmektedir. Bu nedenle net fiyat bilgisi için marketleri düzenli olarak takip etmenizi öneririm.

Jagermeister Migros ve CarrefourSA fiyatları şu şekildedir:

  • 35’lik Jagermeister Fiyatı: 515,00 TL
  • 50’lik Jager Fiyatı: 705,00 TL
  • Jager 70’lik Fiyat: 940,00 TL
  • 100’lük fiyat (Jagermeister 1 litre fiyat): 1.300,00 TL

NOT: Jagermeister Türkiye satış fiyatı bu şekilde. Markaların kampanyalarına göre fiyat farklılıkları olabilir.

Almanya Jager Fiyat Listesi 2024

Jagermeister Ne Kadar?
Jagermeister Ne Kadar?

Euro olarak Almanya’da oldukça ucuza satılan bu likörü Türk Lirası’na çevirdiğimizde fiyatının artığını görüyoruz. Alman yapımı Jagermeister likörünün kendi ülkesindeki satış fiyatını merak ediyor musunuz?

Aşağıdaki listeden Almanya Jager alkol fiyatlarını inceleyebilirsiniz;

  • Almanya Jager 4 cl Fiyatı: 1,75 Euro
  • Almanya Jagermeister Fiyatı 35 cl: 8,50 Euro
  • Almanya 1 Litre Jager Fiyatı: 19,00 Euro
  • Almanya Jager 175 cl Fiyatları: 45,00 Euro
  • 100 cl Jagermeister Manifest Almanya: 35,00 Euro
  • 50 cl Almanya Jagermeister Manifest: 21,50 Euro

Jagermeister fiyatları Almanya’da bu şekilde. Diğer çeşitlerden birisi ile devam edelim: Cold Brew! Cold Brew Jager fiyatları, güncel olarak herkes tarafından merak ediliyor. Bunun nedeni, Jagermeister çeşitleri içerisinde en fazla talep gören seçeneğin Cold Brew olmasıdır. Migros, CarrefourSA gibi satış noktalarında rahatlıkla bulabileceğiniz fiyatları sizler için inceledik…

Öneri içerik: Baileys Fiyatları

Jagermeister Cold Brew Fiyatları

Jagermeister Cold Brew serisi, likör tercihinde bulunan birçok kişinin sevdiği bir çeşittir. Fiyatları ise döviz kuruna ve alkolden alınan vergilere göre belirleniyor. Güncel fiyatları birçok yerde farklı olsa da diğer çeşitlere göre daha uygundur diyebiliriz.

Jagermeister Cold Brew fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • Jagermeister Cold Brew Coffee 100 cl: 1.025,00 TL
  • Bu da Euro olarak yaklaşık 31,50 €‘ya denk gelmektedir.

İlginizi çekebilir: Güncel Şampanya Fiyatları

Jagermeister 1 LT Fiyatı Ne Kadar?

Likör severlerin gözde markası olan Almanya menşeili Jagermeister 1 litre olarak sıkça tercih ediliyor. Jagermeister 1 lt fiyatı ise diğer seçeneklere göre daha uyguna gelebilir. Bunun için tüketim sıklığınızı dikkate almanız önemlidir.

Jager 1 lt fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • Jagermeister Manifest Fiyat 100 cl: 1.950,00 TL
  • Jagermeister Cold Brew 100 cl: 1.025,00 TL
  • Jagermeister Orijinal 100 cl: 1.300,00 TL

Jagermeister Nerede Satılır?

Jagermeister fiyat bilgilerini incelediğimize göre bu liköre nereden ulaşabileceğinize değinelim…

Jagermeister bulabileceğiniz bazı süpermarketler şu şekildedir:

  • Migros (5M – 3M)
  • CarrefourSA
  • Metro Market
  • Tekel Bayileri

Bunun haricinde yurt dışında bulunan bir dostunuz varsa oradan da temin edebilirsiniz. 🙂

Öneri içerik: Amarula Likör Fiyatları ne kadar? Şimdi inceleyin!

Jagermeister Nedir?

Jagermeister Nedir?
Jagermeister Nedir?

Jagermeister fiyatlarını öğrendiğimize göre likör hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya hazır mısınız? O halde bu likör nedir ve nasıl tüketilir inceleyiniz!

Jagermeister nedir? Jagermeister, ilk olarak 1935 yılında Mast-Jägermeister AG şirketi tarafından Braunschweig, Almanya’da üretilen likördür. Bu likör, bitkisel olarak oldukça faydalıdır ve soğuk olarak direkt tüketilebilir.

Likör, Almanya dışında pek çok ülkede oldukça popülerdir ve gece hayatında sıklıkla shot şeklinde tüketilir. Jagermeister‘in içerisinde yaklaşık olarak %35 alkol bulunduğu için dikkatli bir şekilde içilmelidir.

Jagermeister Nasıl İçilir?

Jagermeister fiyatını öğrendik. Peki, bu içki nasıl içilir? Şimdi bu konu hakkında bilgi verelim…

Jagermeister çoğunlukla shot şeklinde direkt olarak tüketilir. Birçok likör gibi buzlu bardağın üzerine direkt olarak bu likörü dökebilir ve içebilirsiniz. Jagermeister’ı sek olarak tüketmek istemeyenler için birkaç seçenek şunlardır;

  • Birbirinden farklı kokteyller yaparak tüketebilirsiniz.
  • Gazlı içeceklerle birlikte soğuk bir şekilde içebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Güncel Şarap Fiyatları

Jagermeister Alkol Oranı Kaçtır?

Jagermeister, yüksek alkollü bir likör olduğundan dolayı dikkatli bir şekilde tüketmeniz gerekir. Bazı çeşitlere göre alkol oranlarında farklılıklar olsa da genel olarak aynıdır diyebiliriz.

  • Jagermeister alkol oranı %35 olarak belirlenmiştir.
  • Çeşitler arasında farklılıklar olabilir.

En az Jagermeister fiyatları kadar önemli bir konu daha var: Jagermeister içindekiler listesi!

Jagermeister İçindekiler

Jägermeister, özgün ve karakteristik tadıyla bilinen bir şifalı bitki likörüdür. İçeriğinde çeşitli bitki ve baharatların yanı sıra alkol bulunur. Jägermeister’ın içeriği şu ana bileşenleri içerir:

  1. Bitkiler ve Baharatlar: Jägermeister’ın karakteristik tadı ve aroması, 56 farklı bitki ve baharatın karışımından elde edilir. Bu bitkiler arasında meşe ağacı yaprakları, zencefil kökü, tarçın kabuğu, pelin otu, rezene tohumu, karanfil ve portakal kabuğu gibi özgün bileşenler bulunur.
  2. Alkol: Jägermeister, alkol içeren bir içkidir. Genellikle %35 oranında alkole sahip olur.
  3. Şeker: Jägermeister, tatlandırıcı olarak şeker içerir. Şeker içeriği, likörün tatlı ve aromatik bir lezzet profili sunmasına katkıda bulunur.
  4. Su: İçecek, su içeriğiyle seyreltilir ve viskozitesini ayarlamak için kullanılır.

Jägermeister, gizli bir tarifle üretilen ve içeriği koruma altında olan bir markadır. Bu nedenle, tam olarak hangi bitkilerin ve baharatların içerikte bulunduğu ve oranlarının ne olduğu hakkında kesin bilgi açıklanmamıştır.

Jägermeister’ın zengin ve karmaşık tadı, özenle seçilen bitkilerin ve baharatların kombinasyonundan gelir. Her bir bileşenin benzersiz aroması, Jägermeister’ı özgün ve tanınabilir kılar.

Jagermeister fiyat ve içindekiler bilgilerinden sonra kokteyl önerilerine geçelim!

İlginizi çekebilir: 70’lik Rakı Fiyatı Ne Kadar?

Jagermeister Kokteyl Önerileri

jagermeister kokteyl tarifleri
Jagermeister kokteyl tarifleri

Sek içmek istemeyenler bu likörü kokteyl yaparak tüketebilir demiştik. Peki, en çok sevilen ve tercih edilen Jagermeister kokteylleri hangileridir? Gelin, inceleyelim…

1- JagerBomb & Jager Energy

Her iki kokteyl de enerji içeceği ile yapılır. Uzun bir bardağa dilediğiniz kadar buz ekledikten sonra üzerine 1 shot Jagermeister ekleyin. Geri kalan kısmı ise enerji içeceği ile doldurun. Kokteyliniz hazır!

Dilerseniz tatlandırmak adına bardağınızı bir parça limon ya da portakal ile renklendirebilirsiniz. Afiyet olsun!

HATIRLATMA: Jagermeister içki fiyatları, döviz kuruna bağlı olduğundan dolayı sürekli olarak değişmektedir. Güncel fiyat bilgilerini bu içerikten takip edebilirsiniz! 🙂

Öneri içerik: Starbucks Paket Kahve Fiyatları

2- Jagerita

Jagerita, normalde bildiğimiz Margarita kokteylinin Jagermeister ile yapılan versiyonudur. Yaklaşık olarak 60 cl Jagermeister, 30 cl misket limonu ve 30 cl portakal suyunu buz dolu bir shakerda karıştırın. İyice çalkalayın ve bir parça limon ile bardağınızı süsleyin. Afiyet olsun!

3- Jäger Mule

60 cl Jägermeister ve 120 cl zencefilli birayı buzlu bir bardakta karıştırın. Karışımın üzerine bir miktar misket limonu suyu sıkın ve tekrardan çalkalayın. Ardından bir dal nane ekleyin. İçeceğinizi ferah bir şekilde tüketebilirsiniz!

NOT: Jagermeister fiyat 2024 bilgileri, başta miktar olmak üzere pek çok farklı etkene göre değişiklik gösterebilir.

4- Jager Sour

60 cl Jagermeister ile 30 cl limon suyunu ve bir tutam toz şekeri karıştırın. Ardından karışımı buz dolu bir bardağa alın. Kiraz veya bir dilim limon ile süsleyin. Kokteyliniz hazır. 🙂

5- Jagermeister Sangria

30 cl portakal suyu ve yine 30 cl ananas suyunu, 60 cl Jagermeister ve 60 cl kırmızı şarap ile karıştırın. Ardından karışımı buz dolu bir bardağa boşaltın. Eğer varsa, bir dilim portakal ile bardağınızı süsleyin. Afiyet olsun!

NOT: Jagermeister fiyatları 2024 bilgilerini ve ilgili likör hakkındaki tüm bilgileri paylaştık. Satış noktaları arasında, özellikle tekel bayilerde fiyat farklılıkları söz konusu olabilecektir. Bu nedenle güncel fiyat bilgilerini buradan öğrendikten sonra satış noktasından teyit etmeniz önemlidir. İlgili fiyatlar hakkında herhangi bir değişiklik olması halinde içeriğimiz güncellenecektir.

Öneri içerik: Bira Fiyatları Ne Kadar?

Sıkça Sorulan Sorular

Jagermeister fiyat 2024 listesi hakkında sık sorulan sorular şu şekilde:

Jagermeister nerede üretiliyor?

Jagermeister, 1935 yılından beri Almanya Wolfenbüttel’de üretilmektedir.

Jagermeister gribe iyi gelir mi?

Jagermeister, likör olarak kullanılmaya başlanmadan önce soğuk algınlığını tedavi etmek amacıyla kullanılıyordu. Ateş düşürücü ve mide rahatlatıcı etkisi de vardır. İçerisinde %35 oranında alkol olduğu için aşırı kullanılmamalıdır.

Jagermeister ne kadar?

Güncel Jager fiyatları 75,00 TL ile 1.950,00 TL arasında değişmektedir.

Öneri içerik: Tekila Fiyat Listesi

Jagermeister fiyat listesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi bize iletin, yayınlayalım! 🙂

-->