Contractubex Krem Fiyatları 2023 – Ne İşe Yarar?

Ameliyattan kaynaklı yara izlerini, hamilelik sonrası vücutta oluşan çatlakları ve sivilce izlerini azaltan Contractubex krem fiyatları ne kadar oldu? Sizler için bu yazımızda, farklı gramajlardaki Contractubex fiyatlarını araştırdık. Bunun yanı sıra Contractubex krem ne işe yarar ve nasıl kullanılır gibi aklınızdaki pek çok soruyu cevaplandırdık. İlacın yan etkilerini ve muadillerini de sizler için yazımıza dahil ettik. Yazımızın sonunda, kreme dair en sık sorulan sorulara yanıt verdik.

Contractubex Krem Nedir?

contractubex krem ne işe yarar
contractubex krem ne işe yarar – contractubex krem fiyatları

Contractubex krem fiyatları bilgisine geçmeden önce Contractubex krem jel ne için kullanılır ve ilacın etken maddeleri nelerdir öğrenelim.

Contractubex krem, kişiyi rahatsız eden ve cilt üzerindeki iyileşmeyen yara, yanık ve sivilce izlerinin görünümünü azaltmada kullanılan medikal bir kremdir. Contractubex, yalnızca eczanelerde satılır ve doktor kontrolünde kullanılmalıdır.

Ameliyat sonrasında oluşan dikiş izlerini ve farklı pek çok sebepten kaynaklı cilt sorunlarını iyileştiren krem, aynı zamanda çatlak görünümünü de azaltmaktadır.

İçerisindeki etkin madde Extractum Cepae, Heparin Sodyum ve Allantoin sayesinde yaralar ve ölü dokular hızla iyileşir ve yenilenir.

Contratubex krem içerisindeki yardımcı maddeler şunlardır; Saf su, Polietilen glikol 200, Parfüm, Sorbik asit, Ksantan sakızı ve p-metil hidroksibenzoat.

Contractubex Krem Fiyatları 2023

Contractubex Krem nedir ve ne işe yarar sorularını cevaplandırdık. Şimdi, kremin 2023 güncel fiyatlarını öğrenelim;

Contractubex krem fiyatları gramajına göre değişmektedir. 2023 yılında 100 gram Contractubex fiyatı 284.76 TL; 120 gram Contractubex ise 536.13 TL‘dir.

Ciltte oluşan renk eşitsizliğinin dengelenmesini sağlayan, cilt hücrelerini yenileyen, yanık ve ameliyat yara izlerini geçiren Fito Krem Fiyatı‘nı öğrenmek için linke tıklayabilirsiniz.

Contractubex Nasıl Kullanılır?

contratubex krem fiyatları
contratubex krem fiyatları

Hekiminizin tarafından farklı bir kullanımı önerilmediği sürece Contratubex kremi günde birkaç defa yara izinin üzerine hafif masaj yapar şekilde uygulayınız. Yara izinin büyüklüğüne göre tedavi süreci birkaç hafta sürebilir.

Kremi uygularken şiddetli fiziksel tahrişlerden kaçınarak uygulamanız en doğru olanıdır. En iyi ve en hızlı sonucu alabilmek için yara kapandıktan hemen sonra tedaviye başlamanız önerilmektedir.

Belirli yaş grupları için Contactubex kremin kullanımı şu şekildedir;

  • 1 yaşından büyük çocuklarda günde bir ya da iki kez kullanılabilir.
  • İlacın, yaşlılar için kullanıma dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Parabenlere ya da Contratubex ilacının etken maddelerinden herhangi birine alerjiniz varsa ilacı kullanmayınız.

İnceleyebilirsiniz: Konazol Şampuan Fiyat

Contractubex Yan Etkileri Nelerdir?

Contractubex krem fiyatları yazımıza ilacın yan etkileri ile devam ediyoruz. Her ilaçta olduğu gibi Countratubex krem jel de içerisinde, kişilerin hassasiyet duyabileceği etkenleri içermektedir. Bu nedenle kullanım sonrası yan etkilere rastlanabilir.

Belirtmek gerekir ki, kremin yan etkilerinden herhangi birini gözlemlediğinizde ilacı kullanmayı bırakmalı ve hekiminize ya da eczacınıza görünmelisiniz. Contratubex yan etkileri şunlardır;

  • Kızarıklık
  • Kaşıntı
  • Yara izleri
  • Damarların genişlemesi ve ciltte görünür hale gelmesi
  • Kremin sürüldüğü bölgede renk koyulaşması
  • Tahriş
  • Ciltte yanma hissi
  • Şişlik
  • Karıncalanma
  • Deri hastalığı
  • Uyuşma
  • Cildin incelmesi

Hemen her evde bulunan ve kasları gevşetip vücuttaki ağrı ve iltihabın giderilmesine yardımcı olan Bengay Krem Fiyat‘ını öğrenmek için linke tıklamanız yeterli.

Contractubex Muadilleri ve Fiyatları

contractubex krem fiyatları
contractubex krem fiyatları

Piyasada satışı bulunan Contratubex krem muadillerini ve fiyatlarını sizler için araştırdık. Doktor kontrolünde yara izlerinin görünümünü azaltmak için aşağıdaki kremleri de kullanabilirsiniz;

Krem Adı2023 Güncel Fiyatı
BARICUS Jel 100 gr308.02 TL
NOSKAR Jel284.76 TL
HEPATUBEX 120 gr Jel 1 TUP536.13 TL
HEPATUBEX 50 IU /10 mg / 100 mg Jel246.05 TL
Contractubex muadilleri

Countratubex krem fiyatları yazımızı burada sonlandırıyoruz. Hem Countratubex hem de ilacın muadillerinin fiyatları günceldir. Herhangi bir zam gelmesi durumunda yazımız güncellenecektir. Contractubex prospektüs inceleyerek krem hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Aşağıda, krem hakkında en sık sorulan soruları cevaplandırdık. Sizler de sorularınızı yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 🙂

Sıkça Sorulan Sorular

Contractubex krem nasıl saklanır?

Contractubex kremi 25 derece oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklamanız önerilir.

Contractubex ne zaman sürülmeli?

Contratubex jel kremin en iyi sonucu vermesi için vücudunuzdaki yara izi kapandıktan hemen sonra tedaviye başlanması önerilmektedir. Yara izi bölgesine masaj yaparak günde bir ya da iki defa kremi uygulayabilirsiniz.

Contractubex her gün kullanılır mı?

Contractubex krem jeli, hekiminizin talimatıyla gerektiği gün ve miktarda kullanmalısınız.

-->