İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı 29.07.2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. İstanbul Teknik Üniversitesi bazı birimlerine araştırma görevlisi alımı ve öğretim görevlisi alımı gerçekleştiriyor. Toplamda 92 öğretim elemanı alımı yapılacağı duyuruldu!

  • İlan Tarihi : 29.07.2022
  • Son Başvuru Tarihi : 12.08.2022
  • Ön Değerlendirme Açıklama Tarihi: 18.08.2022
  • Sınava Giriş Tarihi: 24.08.2022
  • Sonuç Açıklama Tarihi: 31.08.2022
  • Sonuçların Açıklanacağı İnternet Adresi: İstanbul Teknik Üniversitesi Resmi Web Sayfası
  • Kadro Sayısı : 92
  • Şehir : İstanbul
  • Başvuru Şekli :Şahsen veya Posta ile

İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı Detayları

İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel alım ilanı yayımlandı. 11 Akademik personelin alınacağını “2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili hükümlerine göre Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır.” ifadesiyle duyurdu. Ayrıca müracaat edecek akademik personelin devlet hizmetine girmede aranılan genel şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı İstenen Belgeler

İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel alım ilanı için başvurular şahsen veya posta ile yapılmaktadır. Son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvuru ve belgeler geçersiz sayılacaktır. Akademik personel alımı ilanına başvurmak isteyenlerin dikkat etmesi gerekmektedir. Başvuru sırasında istenen belgeler ise aşağıda belirtilmiştir.

  1. Akademik Personel Başvuru Dilekçesi ( http://www.pdb.itu.edu.tr/matbu-evrak adresinden temin edilebilir.)
  2. ALES Belgesi (En az 70 puan ve üzeri)
  3. Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından Yabancı Diller Yüksekokuluna başvuracak öğretim görevlisi adayları için 90, Beden Eğitimi Bölümü için 55 ilandaki diğer araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi kadroları için en az 65 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir.
  4. Özgeçmiş
  5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  6. Fotoğraf (1 adet)
  7. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi mezuniyet belgesi ile yurt dışından alınan diplomaların denklik belgeleri (Resmi Kurumlarca aslı gibidir veya noter onaylı) (e-Devletten alınan belgeler geçerlidir.)
  8. Lisans Transkripti (asıl veya noter onaylı) (e-Devletten alınan belgeler geçerlidir.)
  9. Lisansüstü Öğrenci Belgesi (Araştırma Görevlisi kadroları için) (e-Devletten alınan belgeler geçerlidir.)
  10. İlan özel şartlarında belirtilen belge ve sertifikalar ile tecrübe gösterir belge (İlanda tecrübe şartı isteniyorsa çalışılan iş yerlerinden alanları ve görev yaptığı tarihleri gösterir imzalı belge ve Kamuda çalışmış ya da çalışanlar için hizmet belgesi)
  11. Erkek Adaylar için Askerlik terhis, tecil veya muafiyet belgesi (e-Devletten alınan belgeler geçerlidir.)
  12. Adli Sicil Kaydı belgesi (e-Devletten alınan belgeler geçerlidir.)

İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı Kadro Detayları

Kadro sayısının fazlalığından dolayı tablo paylaşamıyoruz. Ancak detayları İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı için “İTÜ Duyurular” sekmesine tıklayarak hemen öğrenebilirsiniz!

En Güncel Akademik Personel İlanlarını Nasıl Takip Ederim?

Resmi Gazete’de yayımlanan akademik personel alımı ilanlarını her gün sitemizde yer alan Akademik İlanlar başlığımız altında sizler için paylaşıyoruz. Facebook veya Instagram sayfamızı takip ederek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Sosyal medya kullanmıyorsanız Telegram’dan grubumuza katılın ve bildirimleri açık tutun! Böylece güncel akademik personel ilanlarını anında inceleyebilirsiniz!

-->