Yozgat Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Yozgat Bozok Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını açıkladı. 05.10.2023 tarihinde yayımlanan resmi gazete ilanına göre Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim görevlisi alacak. Alım yapılacak kadro için başvuru şartları ve istenen belgeler yazımızın içinde yer almaktadır. İlgilenen adaylar başvuru hakkında önemli tüm bilgileri bulabilirler.

  • İlan Tarihi: 05.10.2023
  • Son Başvuru Tarihi: 19.10.2023
  • Sınav Giriş Tarihi: 31.10.2023
  • Sonuç Açıklama Tarihi: 03.11.2023
  • Kadro Sayısı : 10
  • Şehir : Yozgat
  • Başvuru Şekli: Elektronik

Yozgat Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alımı Kadroları

05.10.2023 tarihli Resmi Gazete’nin akademik kadro ilanları başlığı altında Bozok Üniversitesi akademik kadro ilanı yayımlandı. Yozgat Bozok Üniversitesi akademik personel alımı kadroları aşağıda tablo olarak verilmiştir. Adaylar aşağıdaki tablodan kadro detaylarını inceleyebilirler.

ABD/PR.UNVANİLAN ÖZEL ŞARTI
Sosyometri Araştırma
Görevlisi
Sosyoloji bölümü lisans mezunu olup, sosyoloji alanında tezli yüksek
lisans yapıyor olmak.
Türk Dili ve EdebiyatıAraştırma GörevlisiTürk dili ve edebiyatı veya Türk halkbilimi bölümü lisans mezunu olup,
Türk halk edebiyatı veya Türk halkbilimi alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Temel İslam Bilimleri Öğretim Görevlisi İlahiyat Fakültesi lisans mezunu olup, Arap dili ve belagati alanında tezli yüksek lisans yapmış ve belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyetinden sonra alanında en az 2 (iki) yıl ders verme tecrübesine sahip olmak.
Rektörlük (TÖMER)Öğretim Görevlisi Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili Edebiyatı Öğretmenliği, Türk Dili Edebiyatı veya Dilbilim bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, Yabancılara Türkçe Öğretimi alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak, Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi Sertifikasına sahip olmak, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyetinden sonra Yükseköğretim
Kurumlarında en az 1 (bir) yıl tecrübeli olmak.
Rektörlük (TÖMER)Öğretim Görevlisi Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili Edebiyatı Öğretmenliği, Türk Dili Edebiyatı veya Dilbilim bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, Türkçe Eğitimi veya Genel Dilbilim alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak, Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi Sertifikasına sahip olmak, Belgelendirmek kaydıyla Türkçenin yabancı dil olarak öğretimi üzerine faaliyet gösteren yurt içi yurt dışı kurumlarda en az 1 (bir) yıl
çalışmış olmak.
Ebelik Öğretim GörevlisiEbelik veya Hemşirelik bölümü lisans mezunu olup, Ebelik alanında tezli yüksek lisans yapmış ve belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyetinden
sonra alanında en az 2 (iki) yıl tecrübeli olmak.
Yaşlı Bakımı Öğretim Görevlisi Beslenme ve Diyetetik bölümü lisans mezunu olup, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Yaşlı Bakımı Öğretim Görevlisi Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü lisans mezunu olup, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Histoloji ve
Embriyoloji
Araştırma
Görevlisi
Histoloji ve embriyoloji anabilim dalında tezli yüksek lisans yapıyor
olmak.
Kenevir Arş. EnstitüsüAraştırma GörevlisiTarla Bitkileri veya Bitkisel Üretim ve Teknolojileri bölümü lisans mezun olup, Endüstri bitkileri alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.

Yozgat Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvuruları

Yozgat Bozok Üniversitesi akademik personel alımı başvuruları https://personelbasvuru.bozok.edu.tr/ adresi üzerinden elektronik olarak yüklenmesi gerekmektedir. Tüm başvurular https://personelbasvuru.bozok.edu.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda e-devlet şifresi ile alınacak olup, şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru sırasında istenen belgeler ise şu şekildedir;

  • Matbu başvuru dilekçesi
  • Lisans diploma ve transkript fotokopisi
  • ALES belgesi
  • Özgeçmiş (YÖK formatında)
  • Çalışma ve tecrübeye dair belgeler

Matbu başvuru dilekçesini ve başvuru hakkında daha fazla bilgiyi öğrenmek için Bozok Üniversitesi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Güncel Akademik Kadro İlanları Nasıl Takip Edebilirim?

Her gün Resmi Gazete’de yayımlanan akademik personel alımı ilanlarını sitemizde yer alan Akademik İlanlar başlığımız altında sizler için paylaşıyoruz. Facebook veya Instagram sayfamızı takip ederek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Sosyal medya kullanmıyorsanız Telegram’dan bizi takip ederek ve bildirimleri açık tutarak güncel akademik personel ilanlarını anında inceleyebilirsiniz!

-->