Taraftarium24 Fenerbahçe Galatasaray Canlı Maç İzle, Bedava Ücretsiz Kaçak İzle, Justin TV izle, Jojobet TV, Matbet Şifresiz Maç İzle

Taraftarium24 Fenerbahçe Galatasaray Canlı Maç İzle, Bedava Ücretsiz Kaçak İzle, Justin TV izle, Jojobet TV, Matbet Şifresiz Maç İzle

Fenerbahçe Galatasaray donmadan maç izle, HD kalitede canlı maç izle, şifresiz beleş maç izle, selçuksport, jojobet, Justin tv ,safirbet, skorx tv canlı maç izle. Selçukspor canlı maç izle, maç kaç kaç, maç nerede, saat kaçta? Dakika dakika anlatım ve donmadan selçuksport HD kalitede izleme için linke tıklayın ve güncel linkler yazımızda paylaşılacaklardır. İnat TV linki için tıklayınız.

Taraftarium24 Fenerbahçe Galatasaray Canlı Maç İzle, Bedava Ücretsiz Kaçak İzle, Justin TV izle, Jojobet TV, Matbet Şifresiz Maç İzle

Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe Galatasaray arasındaki maç 10.04.2022 tarihinde 20:30 da başlayacak maçın hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Kadıköy’de hava 15 derece olacağı öngörülüyor. Kötü bir sezon geçiren iki takımın taraftarlarına kendilerini affettirme fırsatı olarak gördüğü maç büyük bir heyecanla bekleniyor. Bugünkü maç öncesinde Fenerbahçe 56 puanla 3. sırada Galatasaray 41 puanla 13. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Galatasaray Canlı Maç İzle

Heyecanla beklenen büyük derbinin önemli anları canlı anlatımla sizlerle olacaktır.

Fenerbahçe Kadrosu : Altay, Osayi, Kim, Serdar, Ferdi, Crespo, Zajc, Mert Hakan, İrfan, Rossi, Serdar Dursun.

Galatasaray Kadrosu : Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Babel, Kerem, Gomis

Canlı Maç Anlatımı : 1′ İlk düdük çaldı maça Fenerbahçe başladı.

2’Serdar Aziz’in savunma arkasına gönderdiği topa Mert Hakan’dan önce Patrick van Aanholt müdahale etti.

5’İrfan Can’ın kullandığı köşe vuruşunu Galatasaray savunması uzaklaştırdı. Dönen topu Ferdi ortaladı, Serdar Dursun kafayı vurdu ama top yandan auta gitti.

14’Rakip yarı alanın ortalarında Zajc, Taylan’ı düşürdü. Galatasaray duran top kazandı. Bu dakikalarda tempo düştü.

26′ GOL Fenerbahçe, Miha Zajc’ın golüyle 1-0 öne geçti.

30’Galatasaray’da Kerem sol kanattan ceza sahasına iyi girdi ancak karşı karşıya pozisyonda istediği vuruşu yapamadı, aut.

35’Cicaldau’nun kullandığı köşe vuruşu savunmadan döndü. Sonrasında Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Bright Osayi-Samuel sol çaprazdan kaleyi düşündü top yandan auta gitti.

39’Galatasaray’da Marcao kendi yarı alanında Rossi’ye yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü

42’Galatasaray’da Kerem, Berkan’ın derin pasıyla kaleciyle karşı karşıya vuruşunu yaptı ama kaleci Altay gole izin vermedi.

45’Fenerbahçe’de Mert Hakan, Patrick van Aanholt’un müdahalesiyle yerde kaldı. Sarı lacivertliler kritik noktadan serbest vuruşu kazandı.

45+1’Babel Hakeme itirazdan sarı kart gördü.

45+1’İrfan Can’ın kullandığı köşe vuruşunu barajdan döndü.

Devre Arası ilk yarı Fenerbahçe’nin 26. dakikada attığı golle 1-0 önde sonuçlandı.

46’İkinci yarı Galatasaray’ın vuruşuyla başlıyor.

52’Galatasaray ikinci yarı topla daha fazla oynayan taraf. Fenerbahçe ön alanda yaptığı baskıyla rakibini hataya zorluyor.

60’İrfan Can’ın kullandığı köşe vuruşunda Serdar Dursun ön direkte kafayı vurdu ancak top üstten auta gitti.

68’GOL Fenerbahçe Serdar Dursun’un golüyle 2-0 öne geçti.

76’Galatasaray’da Halil, iki kişiden sıyrıldı ve ceza sahası içine girmek istedi ancak Ferdi son anda kademeye girdi.

79’Galatasaray’da Halil, savunma arkasına sarkan Babel’i düşündü ancak savunmada Ferdi araya girdi ve tehlikeyi önledi.

Fenerbahçe Galatasaray Matbet Şifresiz Maç İzle

Matbet Şifresiz Maç İzle donmadan internetten bedava, şifresiz ,beleş canlı maç izleyeceğiniz sitelere sayfamızdan ulaşabilirisiniz. Safamızdan linkler paylaşılacak. Sutoper TV izle , İnat TV İzle Stoper TV maç izle , Pulive TV , Pulibet canlı maç izle , Taraftarium24 Fenerbahçe Galatasaray İzle, Bedava Ücretsiz Kaçak İzle, Justin TV izle, Jojobet TV, Matbet Şifresiz İzle , Matbet36 İzle

Fenerbahçe Galatasaray Justin TV izle

Fenerbahçe Justin TV izle , Canlı maç izle Betboo , SelcukSportsHD224 , Taraftarium24 , Fakirelink Taraftarium , Fenerbahçe Galatasaray Donmadan HD kalitede maç izle , Canlı Maç İzle, Ücretsiz İzle, Justin TV izle, Jojobet TV, Retrobet TV izle , Retrobet Giriş Matbet Şifresiz Maç İzle ,Bein sport 1 Bet TV izle, Kaçak Bein Sport İzle Güncel linki için tıklayın ve Fenerbahçe’nin bu büyük maçını kaçırmayın

Fenerbahçe Galatasaray Jojobet TV

Taraftarium24 Galatasaray Canlı Maç İzle, Bedava İzle, Justin TV izle, Jojobet TV, Matbet Şifresiz Maç İzle, Galatasaray Jojobet TV , GAL coin , FB Token

Bugünkü derbinin bir önemli noktası ise kripto alanında yaşanacak. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tokenleri de bu akşamki derbiyi yakından takip edecek. Galatasaray Fan Token maç sabahında 52 TL ile işlem görmekteyken , Fenerbahçe Token ise 42 TL ile işlem görmektedir. Son yılların popüler yatırım aracı kripto piyasasının son trendi ise Fan Tokenler oldu. Takımların başarısı ile anlık %50 e varan artışlar gösteren tokenler oldu. Bu akşamki maçı spor severler kadar yatırımcılarda çok yakından takip edecekler . Kripto paralarla ilgili daha fazla bilgi almak için Kripto Para Cüzdanı Nelerdir haberinden okuyabilirsiniz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir