Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Yardımlaşma Platformu
Atama Sorunları
Zorunlu Hizmetin Doktora Sonrası Başlama Kararına İlişkin Dava Açılmıştır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Egaliterian" data-source="post: 514556" data-attributes="member: 87841"><p>Merhaba herkese, </p><p>Son kalan ÖYP'lilerdenim ama ÖYP kangreni hala devam ediyor. Soracağım soru için yeni bir başlık açmak istemedim bu başlık altından yürütebileceğimi düşündüm. </p><p></p><p>35.madde ile bir üniversitede görevliyim. Doktoramı yaz başında bitirdim ve geri iade işlemlerini başlaması için dilekçemi verdim ancak bu dilekçeyi vereli <strong>3 ay</strong> dolmak üzere. Hala ilişik kesme için gerekli evraklar asıl üniversitemden görevli olduğum üniversiteye gönderilmedi. Bu süre içerisinde mecburi hizmetim de gereksiz yere uzamış oluyor. </p><p></p><p>Sormak istediğim soru şu ki <strong>kadro iade sürecinin yasal bir süresi</strong> yok mu? Ağırdan alıp beni 4 ayda da atayabilirler 6 ayda da, 8 ayda da. İnternetten biraz araştırma yaptım ancak bununla ilgili bir şey bulamadım. Doğru kelimelerle aratamamış olabilirim. Bir de 3 ay içerisinde ataması gerçekleşmeyen bir ÖYP'linin mecburi hizmetinin düşebileceğine dair bir duyum aldım. Ancak bunlarla ilgili yazılı bir madde, emsal bulamadım. Öte yandan geri iade sürecine ilişkin herhangi bir süre sınırı olmaması da çok garip. </p><p></p><p>Teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Egaliterian, post: 514556, member: 87841"] Merhaba herkese, Son kalan ÖYP'lilerdenim ama ÖYP kangreni hala devam ediyor. Soracağım soru için yeni bir başlık açmak istemedim bu başlık altından yürütebileceğimi düşündüm. 35.madde ile bir üniversitede görevliyim. Doktoramı yaz başında bitirdim ve geri iade işlemlerini başlaması için dilekçemi verdim ancak bu dilekçeyi vereli [B]3 ay[/B] dolmak üzere. Hala ilişik kesme için gerekli evraklar asıl üniversitemden görevli olduğum üniversiteye gönderilmedi. Bu süre içerisinde mecburi hizmetim de gereksiz yere uzamış oluyor. Sormak istediğim soru şu ki [B]kadro iade sürecinin yasal bir süresi[/B] yok mu? Ağırdan alıp beni 4 ayda da atayabilirler 6 ayda da, 8 ayda da. İnternetten biraz araştırma yaptım ancak bununla ilgili bir şey bulamadım. Doğru kelimelerle aratamamış olabilirim. Bir de 3 ay içerisinde ataması gerçekleşmeyen bir ÖYP'linin mecburi hizmetinin düşebileceğine dair bir duyum aldım. Ancak bunlarla ilgili yazılı bir madde, emsal bulamadım. Öte yandan geri iade sürecine ilişkin herhangi bir süre sınırı olmaması da çok garip. Teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Yardımlaşma Platformu
Atama Sorunları
Zorunlu Hizmetin Doktora Sonrası Başlama Kararına İlişkin Dava Açılmıştır