Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Zorunlu hizmet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="donovan" data-source="post: 247524" data-attributes="member: 23164"><p>ÖNEMLİ!! ÖYP TAAHHÜTNAME VE KEFALET SENEDİ HAKKINDA(yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın çünkü acil bir soru) </p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşlar hepinize merhaba. Bildiğiniz üzere bugün saat 17:30 'da kapanacak tercihler.</p><p></p><p> Çok önemli bir sorum olacaktı:</p><p></p><p>Kadromuzun bulunduğu üniversitede yüksek lisans ve doktora programı yok. Dolaysıyla bizi diğer bir üniversiteye görevlendiriyorlar. Gönderirken de senet imzalatıyorlar kefillerle beraber. Doktora sonrası da geri dönüyoruz zorunlu hizmet kapsamında.</p><p></p><p>Başka bir üniversitede yüksek lisans + doktoraya devam ederken -atıyorum- bu zorunlu hizmeti yapmamızı engelleyecek şekilde sağlık problemlerimiz oldu.[YÖNETMELİKLERİN HİÇBİRİNDE BU YAZMIYOR; ÇOK ARAŞTIRDIM] Mesela doktoranın 2.yılındayken vefat durumu oldu, sakat kalındı vb. gibi nedenlerle zorunlu hizmet yerine getirilemeyecek duruma geldi. Bu durumda bize, o ana kadar yapılan masraflar kefillerden mi karşılanıyor? Yoksa senet hükümleri vefat durumu olduğu için veya çok ciddi sağlık durumu olduğu için(sakat kalma vb.) iptal mi ediliyor?</p><p></p><p> Malumunuz üzere kefil bulmak çok zor; bulunduğunda da sorumluluk yüklemek daha zor. </p><p></p><p> Umarım cevap yazarsınız. Bu benim için önemli çünkü. Hayatın binbir türlü hali var sonuçta. Bu kadar ağır şartlara imza atarken insan herşeyi düşünüyor.</p><p></p><p>Şimdiden çok teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="donovan, post: 247524, member: 23164"] ÖNEMLİ!! ÖYP TAAHHÜTNAME VE KEFALET SENEDİ HAKKINDA(yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın çünkü acil bir soru) Arkadaşlar hepinize merhaba. Bildiğiniz üzere bugün saat 17:30 'da kapanacak tercihler. Çok önemli bir sorum olacaktı: Kadromuzun bulunduğu üniversitede yüksek lisans ve doktora programı yok. Dolaysıyla bizi diğer bir üniversiteye görevlendiriyorlar. Gönderirken de senet imzalatıyorlar kefillerle beraber. Doktora sonrası da geri dönüyoruz zorunlu hizmet kapsamında. Başka bir üniversitede yüksek lisans + doktoraya devam ederken -atıyorum- bu zorunlu hizmeti yapmamızı engelleyecek şekilde sağlık problemlerimiz oldu.[YÖNETMELİKLERİN HİÇBİRİNDE BU YAZMIYOR; ÇOK ARAŞTIRDIM] Mesela doktoranın 2.yılındayken vefat durumu oldu, sakat kalındı vb. gibi nedenlerle zorunlu hizmet yerine getirilemeyecek duruma geldi. Bu durumda bize, o ana kadar yapılan masraflar kefillerden mi karşılanıyor? Yoksa senet hükümleri vefat durumu olduğu için veya çok ciddi sağlık durumu olduğu için(sakat kalma vb.) iptal mi ediliyor? Malumunuz üzere kefil bulmak çok zor; bulunduğunda da sorumluluk yüklemek daha zor. Umarım cevap yazarsınız. Bu benim için önemli çünkü. Hayatın binbir türlü hali var sonuçta. Bu kadar ağır şartlara imza atarken insan herşeyi düşünüyor. Şimdiden çok teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Zorunlu hizmet