Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yurt dışından doktora ile vakıf üniversitesine yrd. doçentiğe başvurma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Papatya10" data-source="post: 400251" data-attributes="member: 84192"><p>Merhaba,</p><p></p><p>Ben de sizinle hemen hemen ayni durumdayim. Oncelikle sistemi cok iyi bilmedigimi soylemek isterim. Ogrendigim kadari ile vakif universitesi de olsa kadro alimi yine YOK tarafindan oluyor. Yani Vakif Universitesinin kendi insiyatifinde olan bir karar degil, en nihayetinde YOK tarafindan onayi gerekiyor. Ben de sizin gibi burdaki usul nasil diye sordugumda soylenen hep soz konusu universitenin dekan veya rektoru ile gorusme sonrasi eger onlar isterse YOK e kadro basvurusunda bulunacaklari ve sizi kadro acilirsa kabul edecekleri. Yanlisim varsa bilenlerden duzeltmesini rica ederim. Bir de bana soylenen oyle dekanla kendi kendine randevu almaya kalkma baskasi araci olsun o sekilde git gorusmeye seklinde. Sordugunuz gibi "tamam seni begendik gel" derlerse kadro aciklari da varsa bir sorun olmazmis. Zorluklari ise denklik gibi islemlerle ugrasmak. Ama iste yine durum kadro meselesine geliyor YOK tarafindan kadro sorunu olmazsa sizi istedikleri takdirde hicbir sorun olmuyor.</p><p></p><p>Benim en cok canimi sikan ise bu islemlerin suresi... Denklik islemleri uzun suruyor sonra kadro vs uzun suruyor ve bu surede ben de forumda sormustum; gecici pozisyonlarda calisilabilir mi diye ama anladigim kadari ile boyle bir durum soz konusu degil. </p><p></p><p>Bana herkes donme dedi, niye geliyorsun vs dediler ama galiba vazgececegim, ailevi nedenlerden oturu geri donemiyorum ama ozel sektore gecmeyi ve akademisyenligi birakmayi dusnuyorum...</p><p></p><p>Umarim forumda bilen kisiler bilgi ve tecrubelerini paylasir ve hepimiz faydalaniriz. </p><p></p><p>Kolay gelsin</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Ben bir de vakif universiteleri maaslarlar ilgili olarak size ve herkese sormak isterim, devlet universitelerine gore durum nasil diye? Devlet Universitelerinde Yar.Doc. maaslari bildigim kadari ile 3.800 lira civarinda ama buna ders ucreti dahil mi degil mi bilmiyorum. Bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya10, post: 400251, member: 84192"] Merhaba, Ben de sizinle hemen hemen ayni durumdayim. Oncelikle sistemi cok iyi bilmedigimi soylemek isterim. Ogrendigim kadari ile vakif universitesi de olsa kadro alimi yine YOK tarafindan oluyor. Yani Vakif Universitesinin kendi insiyatifinde olan bir karar degil, en nihayetinde YOK tarafindan onayi gerekiyor. Ben de sizin gibi burdaki usul nasil diye sordugumda soylenen hep soz konusu universitenin dekan veya rektoru ile gorusme sonrasi eger onlar isterse YOK e kadro basvurusunda bulunacaklari ve sizi kadro acilirsa kabul edecekleri. Yanlisim varsa bilenlerden duzeltmesini rica ederim. Bir de bana soylenen oyle dekanla kendi kendine randevu almaya kalkma baskasi araci olsun o sekilde git gorusmeye seklinde. Sordugunuz gibi "tamam seni begendik gel" derlerse kadro aciklari da varsa bir sorun olmazmis. Zorluklari ise denklik gibi islemlerle ugrasmak. Ama iste yine durum kadro meselesine geliyor YOK tarafindan kadro sorunu olmazsa sizi istedikleri takdirde hicbir sorun olmuyor. Benim en cok canimi sikan ise bu islemlerin suresi... Denklik islemleri uzun suruyor sonra kadro vs uzun suruyor ve bu surede ben de forumda sormustum; gecici pozisyonlarda calisilabilir mi diye ama anladigim kadari ile boyle bir durum soz konusu degil. Bana herkes donme dedi, niye geliyorsun vs dediler ama galiba vazgececegim, ailevi nedenlerden oturu geri donemiyorum ama ozel sektore gecmeyi ve akademisyenligi birakmayi dusnuyorum... Umarim forumda bilen kisiler bilgi ve tecrubelerini paylasir ve hepimiz faydalaniriz. Kolay gelsin [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Ben bir de vakif universiteleri maaslarlar ilgili olarak size ve herkese sormak isterim, devlet universitelerine gore durum nasil diye? Devlet Universitelerinde Yar.Doc. maaslari bildigim kadari ile 3.800 lira civarinda ama buna ders ucreti dahil mi degil mi bilmiyorum. Bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yurt dışından doktora ile vakıf üniversitesine yrd. doçentiğe başvurma