Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
yurt dışında doktora bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gs266" data-source="post: 444810" data-attributes="member: 69933"><p>Arkadaşlar merhaba,</p><p></p><p>Yurt dışında doktora yapmak istiyorum, ama önce nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Devlet üniversitesinde mühendislik alanında yüksek lisansının ders dönemini bitirmiş bir araştırma görevlisiyim.</p><p></p><p>Öncelikle araştırma yapmaya nereden başlamam gerekir burs,okul, araştırma konusu yada ne gibi şartları yerine getirmem gerekir dil,ortalama ?</p><p>Doktora burslarını hakkında ayrıntılı bilgiyi nerelerden bulabilirim.</p><p>Doktora için hangi okullara başvuracağıma nasıl karar vereceğim.</p><p>Doktora sonunda yurt dışında kalmak için neler yapmam gerekir gibi sorular var kafamda cevaplar ve yol gösterirseniz çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gs266, post: 444810, member: 69933"] Arkadaşlar merhaba, Yurt dışında doktora yapmak istiyorum, ama önce nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Devlet üniversitesinde mühendislik alanında yüksek lisansının ders dönemini bitirmiş bir araştırma görevlisiyim. Öncelikle araştırma yapmaya nereden başlamam gerekir burs,okul, araştırma konusu yada ne gibi şartları yerine getirmem gerekir dil,ortalama ? Doktora burslarını hakkında ayrıntılı bilgiyi nerelerden bulabilirim. Doktora için hangi okullara başvuracağıma nasıl karar vereceğim. Doktora sonunda yurt dışında kalmak için neler yapmam gerekir gibi sorular var kafamda cevaplar ve yol gösterirseniz çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
yurt dışında doktora bursu