Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yükseklisans Eğitiminin Yapıldığı Şehirden Başka Bir Yerde Araştırma Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sanatvetarih" data-source="post: 460531" data-attributes="member: 96890"><p>Merhaba</p><p></p><p>Ben geçen hafta 50 d kadrosunda bir üniversiteye araştırma görevlisi olarak kabul edildim. Ancak benim atandığım üniversiteden çok daha iyi bir üniversitede yüksek lisansım devam etmekteydi ( tez aşamasına geçmiştim) Atandığım bölüm benim yüksek lisansımı yatay geçiş ile aldırmamı şart koştu. Bende uzun zorluklarla kazandığım yüksek lisansımı kaybetmek istemedim ve ne yazık ki bir tercih yapmak durumunda kalarak atanmaktan vazgeçtiğimi belirten bir dilekçe yazdım. Yani yedek olan arkadaşın kısmeti oldu. Benim merak ettiğim durum üniversitenin böyle bir şart koyması herhangi bir yasal gerekçeye dayanıyor mu? Eğer dayanmıyorsa benim bu duruma itiraz ederek görevi geri istememin mümkünü olabilir mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sanatvetarih, post: 460531, member: 96890"] Merhaba Ben geçen hafta 50 d kadrosunda bir üniversiteye araştırma görevlisi olarak kabul edildim. Ancak benim atandığım üniversiteden çok daha iyi bir üniversitede yüksek lisansım devam etmekteydi ( tez aşamasına geçmiştim) Atandığım bölüm benim yüksek lisansımı yatay geçiş ile aldırmamı şart koştu. Bende uzun zorluklarla kazandığım yüksek lisansımı kaybetmek istemedim ve ne yazık ki bir tercih yapmak durumunda kalarak atanmaktan vazgeçtiğimi belirten bir dilekçe yazdım. Yani yedek olan arkadaşın kısmeti oldu. Benim merak ettiğim durum üniversitenin böyle bir şart koyması herhangi bir yasal gerekçeye dayanıyor mu? Eğer dayanmıyorsa benim bu duruma itiraz ederek görevi geri istememin mümkünü olabilir mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yükseklisans Eğitiminin Yapıldığı Şehirden Başka Bir Yerde Araştırma Görevlisi Olmak