Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yükseklisans Eğitiminin Yapıldığı Şehirden Başka Bir Yerde Araştırma Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MUSTBY" data-source="post: 317982"><p>Merhaba arkadaşlar, dşarıdan doktora yapıyorum bazı sorularım var. cevaplarsanız cok memnun olurum. </p><p>1-Doktorayı bitirdikten sonra yardımcı docent sartlarını tamamlayıp nasıl yard. doc olunuyor. jurinın yapacagı bır sınavı kazanıp yard. doc unvanımı alınıyor. yoksa unıversıtelerın actıgı yar.doc kadrosu için basvuru yapılıp oradamı o unvan ve kadro verılıyor?</p><p>2-Ben lisans ve yuksek lısansımı bilg. muh te doktoramı ise biyo müh.te yapıyorum. yardımcı docent alımları için hangi bölüm alır. lisansımamı yoksa doktoramamı bakıp kabul edılırım. Lisans ve doktoranın farklı bolum olması dezavantajmıdır. Her nekadar biyomuh te doktora yapsamda biyomuhun konularıyla bilg. müh arasıdna köprü kurulabılecek bir alanda yapıyorum. </p><p></p><p>Tesekkur ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MUSTBY, post: 317982"] Merhaba arkadaşlar, dşarıdan doktora yapıyorum bazı sorularım var. cevaplarsanız cok memnun olurum. 1-Doktorayı bitirdikten sonra yardımcı docent sartlarını tamamlayıp nasıl yard. doc olunuyor. jurinın yapacagı bır sınavı kazanıp yard. doc unvanımı alınıyor. yoksa unıversıtelerın actıgı yar.doc kadrosu için basvuru yapılıp oradamı o unvan ve kadro verılıyor? 2-Ben lisans ve yuksek lısansımı bilg. muh te doktoramı ise biyo müh.te yapıyorum. yardımcı docent alımları için hangi bölüm alır. lisansımamı yoksa doktoramamı bakıp kabul edılırım. Lisans ve doktoranın farklı bolum olması dezavantajmıdır. Her nekadar biyomuh te doktora yapsamda biyomuhun konularıyla bilg. müh arasıdna köprü kurulabılecek bir alanda yapıyorum. Tesekkur ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yükseklisans Eğitiminin Yapıldığı Şehirden Başka Bir Yerde Araştırma Görevlisi Olmak