Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Yükseklisans danışmanı ve doktora danışmanı aynı olmazsa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="lisansküstü" data-source="post: 510768" data-attributes="member: 106861"><p>Arkadaşlar merhaba,</p><p>Yükseklisansım yeni bitti ve aynı okulda doktoraya başvurmak istiyorum. </p><p>Doktora başvurusu için birlikte çalışılmak istenen hocanın bulunması ve onun onay yazısının mülakat günü sunulması gerekecek. </p><p></p><p>Ben yükseklisans tez hocamdan başka biriyle çalışmak istiyorum.</p><p></p><p>Hocalar bu konuya nasıl bakıyorlar? Bu durum geçmiş tez danışmanımı rahatsız eder mi?</p><p>Sonuçta başvuru için onun referans mektubuna ihtiyacım olacak. Ayrıca ileriki aylarda başka başvurular da yapmak istiyorum ve yine şimdiki hocamın referansına ihtiyacım olacak. Bu konuda bir gerginlik yaşanır mı, doktora için onu seçmemem nedeniyle bana ters düşüp kötü referanslar verir mi sizce?</p><p>Kafam bayağı karışık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lisansküstü, post: 510768, member: 106861"] Arkadaşlar merhaba, Yükseklisansım yeni bitti ve aynı okulda doktoraya başvurmak istiyorum. Doktora başvurusu için birlikte çalışılmak istenen hocanın bulunması ve onun onay yazısının mülakat günü sunulması gerekecek. Ben yükseklisans tez hocamdan başka biriyle çalışmak istiyorum. Hocalar bu konuya nasıl bakıyorlar? Bu durum geçmiş tez danışmanımı rahatsız eder mi? Sonuçta başvuru için onun referans mektubuna ihtiyacım olacak. Ayrıca ileriki aylarda başka başvurular da yapmak istiyorum ve yine şimdiki hocamın referansına ihtiyacım olacak. Bu konuda bir gerginlik yaşanır mı, doktora için onu seçmemem nedeniyle bana ters düşüp kötü referanslar verir mi sizce? Kafam bayağı karışık. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Yükseklisans danışmanı ve doktora danışmanı aynı olmazsa