Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisansta danışman değişikliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Dilara519" data-source="post: 400629" data-attributes="member: 53862"><p>Merhaba</p><p>Yüksek lisansımın 1.donemindeyim istemediğim alandan bir danisman hocasi vermişler başladım fakat ilk derste dahi pek birsey anlayamadım diger haftada hocaya mail attim yarin ders var mi diye cevap gelmedi sabah aradim 2 kere açmadı ardindan sms attım cevap gelmedi neyse dedim gitmedim universiteye zaten dersi alan 2 kisiyiz diger arkadasta sehir disinda çalışıyor diger hafta geldi gittim universiteye hocayi bulamadim odasinda yoktu yarim saat bekledim hala gelmedi aradim kendisini meşgule attı. Ben simdi ne yapmaliyim zaten istemedigim bir alandı e hoca da böyle yapıyor danışman değişikliği için nasıl bir yol izleyebilirim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dilara519, post: 400629, member: 53862"] Merhaba Yüksek lisansımın 1.donemindeyim istemediğim alandan bir danisman hocasi vermişler başladım fakat ilk derste dahi pek birsey anlayamadım diger haftada hocaya mail attim yarin ders var mi diye cevap gelmedi sabah aradim 2 kere açmadı ardindan sms attım cevap gelmedi neyse dedim gitmedim universiteye zaten dersi alan 2 kisiyiz diger arkadasta sehir disinda çalışıyor diger hafta geldi gittim universiteye hocayi bulamadim odasinda yoktu yarim saat bekledim hala gelmedi aradim kendisini meşgule attı. Ben simdi ne yapmaliyim zaten istemedigim bir alandı e hoca da böyle yapıyor danışman değişikliği için nasıl bir yol izleyebilirim? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisansta danışman değişikliği