Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
yüksek lisansın zorlaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pappilion" data-source="post: 455661" data-attributes="member: 81456"><p>Yüksek lisansta ilk dönemimdeyim. Lisansı dereceyle rahat bir şekilde bitirmeme rağmen yüksek lisansta acayip zorlanıyorum hatta bırakma gibi düşüncem bile oluyor bazen. Çan eğrisi yok ve geçme notu CB-75. Derslerden geçsem bile 2.70 ortalama yoksa mezun olunamıyor. Hocalar sınav kağıtlarını doğru düzgün okumuyorlar, sınıfın geneli aldığı notlardan şikayetçi. </p><p></p><p>yüksek lisans yapmış hemen herkesin ortalaması 3.00 üzeri hatta 3.90 lı ortalamalar bile çok. Acaba ben mi hata yapıyorum bir yerde diyorum kendi kendime. Yüksek lisans yapan ya da yapmış olanlar bu süreçte zorluk yaşadılar mı ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pappilion, post: 455661, member: 81456"] Yüksek lisansta ilk dönemimdeyim. Lisansı dereceyle rahat bir şekilde bitirmeme rağmen yüksek lisansta acayip zorlanıyorum hatta bırakma gibi düşüncem bile oluyor bazen. Çan eğrisi yok ve geçme notu CB-75. Derslerden geçsem bile 2.70 ortalama yoksa mezun olunamıyor. Hocalar sınav kağıtlarını doğru düzgün okumuyorlar, sınıfın geneli aldığı notlardan şikayetçi. yüksek lisans yapmış hemen herkesin ortalaması 3.00 üzeri hatta 3.90 lı ortalamalar bile çok. Acaba ben mi hata yapıyorum bir yerde diyorum kendi kendime. Yüksek lisans yapan ya da yapmış olanlar bu süreçte zorluk yaşadılar mı ? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
yüksek lisansın zorlaması