Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans - Yaşam Dengesi [Acil Yardım]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gykeda" data-source="post: 513642" data-attributes="member: 101445"><p>mesajını okurken yardımcı olabileceğim bir konu olmadığını anladım ama güzel dileklerimle yazıyorum, inşallah her şey yoluna girecektir. hali hazırda yl savunmasına hazırlanan biri olarak söylüyorum ki bu süreç başlı başına zor. yapan nasıl yapıyor diye düşünmemeli insan. herkesin kendi kulvarı kendi kortu var. kimse bir diğerinin hayatını yaşamıyor ve hiçbirimiz aynı özelliklere sahip değiliz. hem çalışan hem çocuğuna bakan hem de ev işlerini halleden hem de tez yazan kişiler biliyorum. ve bu yaşam şekliyle iki yıldır tezini yazarken yüzüne bakmayan hocaların varlığını da gördüm. bahsettiğim arkadaşımla konuştuğumda akademiden başka imkanı olmadığını, o yüzden elinden geleni yapmak istediğini söylemişti. senin kpss gibi bir niyetin de var. belki burada önceliğini, istediğinin ne olduğunu belirlemelisin. eğer niyetin kpss ise ve başarılı olacağına inanıyorsan yl senin için baş ağrısından başka bir şey olmayacaktır. ancak akademi hayalin varsa aynı surum kpss için geçerli olacaktır. burada istediğin nedir? neyi hedefliyorsun? amacın memuriyet mi yoksa akademi mi? bu soruların cevabını bulmak sorunun temelini çözecektir zannediyorum. pandemiden kaynaklı iki dönem uzatma hakkından da yararlanabilirsin. böylece kpss çıkana kadar yl prog. ara verebilirsin. şunu da söylemek istiyorum ki akademi de kalmak niyetiyle yl başladığında yapmış için yapmış olmak düşüncesinden çok daha farklı bakıyorsun hayata. bu yüzden tüm zorluğa rağmen kendini tatmin etme güdüsüyle ilerlenebiliyor. </p><p>dilerim hayatınız yolunda ilerler ve sizin için doğru olanı tercih edersiniz. başarılar diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gykeda, post: 513642, member: 101445"] mesajını okurken yardımcı olabileceğim bir konu olmadığını anladım ama güzel dileklerimle yazıyorum, inşallah her şey yoluna girecektir. hali hazırda yl savunmasına hazırlanan biri olarak söylüyorum ki bu süreç başlı başına zor. yapan nasıl yapıyor diye düşünmemeli insan. herkesin kendi kulvarı kendi kortu var. kimse bir diğerinin hayatını yaşamıyor ve hiçbirimiz aynı özelliklere sahip değiliz. hem çalışan hem çocuğuna bakan hem de ev işlerini halleden hem de tez yazan kişiler biliyorum. ve bu yaşam şekliyle iki yıldır tezini yazarken yüzüne bakmayan hocaların varlığını da gördüm. bahsettiğim arkadaşımla konuştuğumda akademiden başka imkanı olmadığını, o yüzden elinden geleni yapmak istediğini söylemişti. senin kpss gibi bir niyetin de var. belki burada önceliğini, istediğinin ne olduğunu belirlemelisin. eğer niyetin kpss ise ve başarılı olacağına inanıyorsan yl senin için baş ağrısından başka bir şey olmayacaktır. ancak akademi hayalin varsa aynı surum kpss için geçerli olacaktır. burada istediğin nedir? neyi hedefliyorsun? amacın memuriyet mi yoksa akademi mi? bu soruların cevabını bulmak sorunun temelini çözecektir zannediyorum. pandemiden kaynaklı iki dönem uzatma hakkından da yararlanabilirsin. böylece kpss çıkana kadar yl prog. ara verebilirsin. şunu da söylemek istiyorum ki akademi de kalmak niyetiyle yl başladığında yapmış için yapmış olmak düşüncesinden çok daha farklı bakıyorsun hayata. bu yüzden tüm zorluğa rağmen kendini tatmin etme güdüsüyle ilerlenebiliyor. dilerim hayatınız yolunda ilerler ve sizin için doğru olanı tercih edersiniz. başarılar diliyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans - Yaşam Dengesi [Acil Yardım]