Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
"Yüksek Lisans Yapıyor OLmak" Şartı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ink Bottle" data-source="post: 498305" data-attributes="member: 69101"><p>"yapıyor olmak" şartı maalesef yapmış olanları kapsamıyor. Haklısınız yapmış olan yapıyor olandan daha yetkin olabilir o konuda ancak kadro şartı böyleyse durum da size telefonda dendiği gibi bence. </p><p></p><p>Peki ilanlar neden yüksek lisans yapıyor olmak şartlı açılır, yüksek lisans yapıyor veya yapmış olmak şartlı açılmaz?</p><p></p><p>Bu konuda yasal dayanağı olan bir bilgim yok ancak kendim bir beyin fırtınası yaptım ve sebebini şöyle görüyorum. Bildiğiniz gibi artık 33a kadrosu diye bir şey yok, kadrolar 50/d olarak açılıyor. Dolayısıyla doktora bitince o kişinin kadro ile ilişiği kesiliyor. Kadro da çok zor açılıyor, bölümde de işler felaket yoğun. İlan yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak şartlı açılsa o ilana belki doktorasını bitirmeye 2 yıl kalan biri başvuracak, iki yıl sonra doktorasını bitirip gidecek ve gene eleman eksilecek bölümde, yl yapıyor olmak şartlı açılınca daha bu kişinin doktora yapacağı da düşünülürse en azından 5-6 yıl bölümde bir eleman daha olmuş olacak. Bu açıdan bakılıyor olabilir, ama tekrar altını çizeyim bu tamamen benim öngörüm, şu an saçmalıyor da olabilirim ama bence sebep bu olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ink Bottle, post: 498305, member: 69101"] "yapıyor olmak" şartı maalesef yapmış olanları kapsamıyor. Haklısınız yapmış olan yapıyor olandan daha yetkin olabilir o konuda ancak kadro şartı böyleyse durum da size telefonda dendiği gibi bence. Peki ilanlar neden yüksek lisans yapıyor olmak şartlı açılır, yüksek lisans yapıyor veya yapmış olmak şartlı açılmaz? Bu konuda yasal dayanağı olan bir bilgim yok ancak kendim bir beyin fırtınası yaptım ve sebebini şöyle görüyorum. Bildiğiniz gibi artık 33a kadrosu diye bir şey yok, kadrolar 50/d olarak açılıyor. Dolayısıyla doktora bitince o kişinin kadro ile ilişiği kesiliyor. Kadro da çok zor açılıyor, bölümde de işler felaket yoğun. İlan yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak şartlı açılsa o ilana belki doktorasını bitirmeye 2 yıl kalan biri başvuracak, iki yıl sonra doktorasını bitirip gidecek ve gene eleman eksilecek bölümde, yl yapıyor olmak şartlı açılınca daha bu kişinin doktora yapacağı da düşünülürse en azından 5-6 yıl bölümde bir eleman daha olmuş olacak. Bu açıdan bakılıyor olabilir, ama tekrar altını çizeyim bu tamamen benim öngörüm, şu an saçmalıyor da olabilirim ama bence sebep bu olabilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
"Yüksek Lisans Yapıyor OLmak" Şartı?