Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Yaparken Araştırma Görevlisi yada Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aksa" data-source="post: 423796" data-attributes="member: 87942"><p>Arkadaşlar merhaba,</p><p></p><p>2011 Endüstri Mühendisliği mezunuyum. 3 senedir özel sektörde çalıştıktan sonra akademik kariyere yönelmek istedim. Mevcut işimden ayrılarak İşletme Yönetimi üzerine tezli yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Bu konulardan uzak kaldığım için forumda okuduğum bazı kavramları çok net anlayamadım, bana açıklarsanız çok sevinirim. Size bu noktada hem okuyup hem üniversite ortamında çalışma imkanlarını sormak isterim. </p><p></p><p>Sanırım öğretim görevlisi olmak için lisans mezunu olmak ve 5 yıl deneyime sahip olmak gerekiyor ki yıl açısından bu pozisyonu karşılayamıyorum. </p><p></p><p>Tezli Yüksek lisans yaparken bir yandan Araştırma Görevlisi olarak çalışabilir miyim? Farklı bir dalda yüksek lisans yapacağım için bu sorun yaratır mı?</p><p></p><p>Yüksek lisans bittikten sonra akademik kariyer nasıl devam ediyor, yani Profesörlüğe uzanan yolda neleri izlemek gerekir?</p><p></p><p>Deneyimlerinize istinaden görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aksa, post: 423796, member: 87942"] Arkadaşlar merhaba, 2011 Endüstri Mühendisliği mezunuyum. 3 senedir özel sektörde çalıştıktan sonra akademik kariyere yönelmek istedim. Mevcut işimden ayrılarak İşletme Yönetimi üzerine tezli yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Bu konulardan uzak kaldığım için forumda okuduğum bazı kavramları çok net anlayamadım, bana açıklarsanız çok sevinirim. Size bu noktada hem okuyup hem üniversite ortamında çalışma imkanlarını sormak isterim. Sanırım öğretim görevlisi olmak için lisans mezunu olmak ve 5 yıl deneyime sahip olmak gerekiyor ki yıl açısından bu pozisyonu karşılayamıyorum. Tezli Yüksek lisans yaparken bir yandan Araştırma Görevlisi olarak çalışabilir miyim? Farklı bir dalda yüksek lisans yapacağım için bu sorun yaratır mı? Yüksek lisans bittikten sonra akademik kariyer nasıl devam ediyor, yani Profesörlüğe uzanan yolda neleri izlemek gerekir? Deneyimlerinize istinaden görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Yaparken Araştırma Görevlisi yada Öğretim Görevlisi Olmak