Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Ve Öğretmenlik aynı anda mümkün mü ? Ne yapmalıyım ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="redred22" data-source="post: 508658" data-attributes="member: 106081"><p>Merhabalar. İyi akşamlar dilerim. Ben İngilizce öğretmenliği okuyan bir 3.sınıf öğrencisiyim bu sene son senem ancak ne yapacağım hakkında ikilemler yaşıyorum ve bu beni geriyor. KPSS de mutlaka şansımı denemek istiyorum. Ama yüksek lisans yapmak da benim için çok önemli. Ancak eğer atanırsam yüksek lisans yapmayı düşündüğüm bölüm Anadolu Üniversitesinde ve tam katılım bekleniyor. Bir kez atandıktan sonra ara vermek mümkün olur mu ? Aslında aklımda olan kardeşimle yüksek lisans yapmak (onun okulu benden 1 sene sonra bitiyor) Ne yapmalıyım ? Tecrübe ve yardımlarınızı bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="redred22, post: 508658, member: 106081"] Merhabalar. İyi akşamlar dilerim. Ben İngilizce öğretmenliği okuyan bir 3.sınıf öğrencisiyim bu sene son senem ancak ne yapacağım hakkında ikilemler yaşıyorum ve bu beni geriyor. KPSS de mutlaka şansımı denemek istiyorum. Ama yüksek lisans yapmak da benim için çok önemli. Ancak eğer atanırsam yüksek lisans yapmayı düşündüğüm bölüm Anadolu Üniversitesinde ve tam katılım bekleniyor. Bir kez atandıktan sonra ara vermek mümkün olur mu ? Aslında aklımda olan kardeşimle yüksek lisans yapmak (onun okulu benden 1 sene sonra bitiyor) Ne yapmalıyım ? Tecrübe ve yardımlarınızı bekliyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Ve Öğretmenlik aynı anda mümkün mü ? Ne yapmalıyım ?