Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="singularity" data-source="post: 437109" data-attributes="member: 85347"><p>alıntı; </p><p>Ali KILIÇER</p><p>26 Nisan 2016, 14:47</p><p>Arkadaşlar, ilk olarak buradan bilgi veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler bende 14:30 civarında YÖK iletişim merkezi ile görüştüm eski öğrencilerin durumu ile ilgili konuştuk durum şu; diğer yorumcuların dediği gibi eski öğrencilerin durumu sıfırlandı ve 20.04.2016 tarihi itibariyle herkese doktora için 12 dönem (ben doktora yaptığım için doktorayı sordum) verildi yüksek lisans içinde yasa tasarısında ki süre her neyse o kadar. Üniversitelerin aksi bir karar alması söz konusu mu dedim hayır dedi biz tüm üniversitelere 25.04.2016 tarihi itibariyle yazılarımızı gönderdik ve size söylediğimiz şekilde yazarak gönderdik bu sebeple sıkıntı olmayacak dedi Bu soruyu sorma sebebimde şuydu ilgiliye dedim ki; dün her üniversiteden farklı sesler çıkıyordu ilgili ise şöyle cevapladı; normaldir çünkü kimsenin bilgisi yoktu fakat dün itibariyle tüm üniversitelere yazılar gönderildi dedi Herkese hayırlı kariyerler umarım tüm arkadaşlarımız kısa sürede yüksek lisans yada doktoralarını tamamlarlar </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="singularity, post: 437109, member: 85347"] alıntı; Ali KILIÇER 26 Nisan 2016, 14:47 Arkadaşlar, ilk olarak buradan bilgi veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler bende 14:30 civarında YÖK iletişim merkezi ile görüştüm eski öğrencilerin durumu ile ilgili konuştuk durum şu; diğer yorumcuların dediği gibi eski öğrencilerin durumu sıfırlandı ve 20.04.2016 tarihi itibariyle herkese doktora için 12 dönem (ben doktora yaptığım için doktorayı sordum) verildi yüksek lisans içinde yasa tasarısında ki süre her neyse o kadar. Üniversitelerin aksi bir karar alması söz konusu mu dedim hayır dedi biz tüm üniversitelere 25.04.2016 tarihi itibariyle yazılarımızı gönderdik ve size söylediğimiz şekilde yazarak gönderdik bu sebeple sıkıntı olmayacak dedi Bu soruyu sorma sebebimde şuydu ilgiliye dedim ki; dün her üniversiteden farklı sesler çıkıyordu ilgili ise şöyle cevapladı; normaldir çünkü kimsenin bilgisi yoktu fakat dün itibariyle tüm üniversitelere yazılar gönderildi dedi Herkese hayırlı kariyerler umarım tüm arkadaşlarımız kısa sürede yüksek lisans yada doktoralarını tamamlarlar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?