Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Rethguals" data-source="post: 436769" data-attributes="member: 89712"><p>2013 Eylül'de yüksek lisans'a kabul oldum. Tezsiz yüksek lisans. Ancak program 16 dersten oluşuyor, ders yoğunluğu diğer tezsiz programlara göre yoğun. Hiç takılmadan en az 2 senede (4 yarıyılda) bitiyor. Askerlik bana Temmuz 2016'ya kadar tecil verdi.</p><p></p><p>Tam 2 yılda 16 dersi temizledim. Yazın ortalık karışık, siyasi karmaşadan ne olacağı belli değildi malum. Hazır 1 sene daha tecilim varken ve tezsiz programlara doktora yolu kapanmışken (Tezsiz'e Şubat 2013'ten sonra girenler doktoraya başvuramıyor hiç bir şekilde) okulu 1 sene uzattım sadece projeyi vermeyerek, önümü göreyim dedim. </p><p></p><p>Neyse esas söylemek istediğim şeye geleyim. Ne olduysa Şubat 2016'da yani bundan 2 ay önce oldu. Öğrenci İşleri bize öyle bir müjde verdi ki, son zamanlarda aldığım açık ara en muhteşem haberdi. Askeriye tecillerimize 1.5 yıl daha ekledi! Yani tecil oldu benim Kasım 2017. Ben de projeye başlamayı önümüzdeki seneye bıraktım. Ve bu tarihi de kendim askerlik şubesinden doğrulattım. </p><p></p><p>Şimdi 20 Nisan'daki yönetmelik çıktı. burayı okuyorum, ekşideki konuyu okuyorum. Güzel, hayırlı haberler veren de var; bittiğimizin resmini çizen de var. Bilgi kirliliği inanılmaz boyutta. Okulu arıyorum, çıkan kadın 1-2 aya duyuracağız dedi. 1-2 ay diyor şaka gibi. 1-2 ay sonra her şey için çok geç olacak çok mu zor şu belirsizliği gidermek kardeşim. O maddeyi ilk okuduğunda tamam diyorsun bizi bağlamıyor, ama diğer anlamda da okuyunca da oluyor. Nereye çeksen oraya gidiyor cümle, inanılmaz ! Ancak sınırdaki kişiler için atılma hemen olacaksa neden bizlere 1.5 yıl daha tecil verildi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rethguals, post: 436769, member: 89712"] 2013 Eylül'de yüksek lisans'a kabul oldum. Tezsiz yüksek lisans. Ancak program 16 dersten oluşuyor, ders yoğunluğu diğer tezsiz programlara göre yoğun. Hiç takılmadan en az 2 senede (4 yarıyılda) bitiyor. Askerlik bana Temmuz 2016'ya kadar tecil verdi. Tam 2 yılda 16 dersi temizledim. Yazın ortalık karışık, siyasi karmaşadan ne olacağı belli değildi malum. Hazır 1 sene daha tecilim varken ve tezsiz programlara doktora yolu kapanmışken (Tezsiz'e Şubat 2013'ten sonra girenler doktoraya başvuramıyor hiç bir şekilde) okulu 1 sene uzattım sadece projeyi vermeyerek, önümü göreyim dedim. Neyse esas söylemek istediğim şeye geleyim. Ne olduysa Şubat 2016'da yani bundan 2 ay önce oldu. Öğrenci İşleri bize öyle bir müjde verdi ki, son zamanlarda aldığım açık ara en muhteşem haberdi. Askeriye tecillerimize 1.5 yıl daha ekledi! Yani tecil oldu benim Kasım 2017. Ben de projeye başlamayı önümüzdeki seneye bıraktım. Ve bu tarihi de kendim askerlik şubesinden doğrulattım. Şimdi 20 Nisan'daki yönetmelik çıktı. burayı okuyorum, ekşideki konuyu okuyorum. Güzel, hayırlı haberler veren de var; bittiğimizin resmini çizen de var. Bilgi kirliliği inanılmaz boyutta. Okulu arıyorum, çıkan kadın 1-2 aya duyuracağız dedi. 1-2 ay diyor şaka gibi. 1-2 ay sonra her şey için çok geç olacak çok mu zor şu belirsizliği gidermek kardeşim. O maddeyi ilk okuduğunda tamam diyorsun bizi bağlamıyor, ama diğer anlamda da okuyunca da oluyor. Nereye çeksen oraya gidiyor cümle, inanılmaz ! Ancak sınırdaki kişiler için atılma hemen olacaksa neden bizlere 1.5 yıl daha tecil verildi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?