Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="EserKUTAY" data-source="post: 436684" data-attributes="member: 75394"><p>Şimdi Nazmi Hocam bizi bu konuda detaylıca aydınlatabilir misiniz? <strong>Ben 8 Mart 2016'da İşletme (Tezsiz) Yükseklisansa kaydoldum. 4 Nisan 2016'da derslere başladık ben bu yeni sürelerin kapsamı dışında mı kalıyorum yoksa biz bu yeni sürelere dahil miyiz?</strong> </p><p></p><p>Şimdi bu süreler eğer geçerli olacaksa bu okulda en fazla 2 dönemimiz daha olacak demek buda 10 ders + projenin bu sürede verilmesi demek. Bize bu dönem en fazla 4 ders alabileceğimizi söylediler bizde 4 ders aldık hadi 5 derste diğer dönem aldık diyelim üçüncü döneme projeyi yazacağız yani ya bu derslerden kalırsak? Bu YÖK'ün hiç mi Allah Korkusu yok bu kadar mı vicdansız şerefsizler bunlar. Tezsiz için en az 2 yıl (4 dönem) süre verilmeliydi. 3 dönemde kimse bitiremez Finans dersi var, maliyet muhasebesi var hangi birini verelim bu derslerin İnşallah yeni süreler bizi kapsamıyordur çünkü 20 nisan 2016'dan itibaren geçerli olacaksa biz 8 Mart 2016 tarihinde Kayıt olduk. Dersler 4-9 Nisan tarihlerinde başladı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EserKUTAY, post: 436684, member: 75394"] Şimdi Nazmi Hocam bizi bu konuda detaylıca aydınlatabilir misiniz? [B]Ben 8 Mart 2016'da İşletme (Tezsiz) Yükseklisansa kaydoldum. 4 Nisan 2016'da derslere başladık ben bu yeni sürelerin kapsamı dışında mı kalıyorum yoksa biz bu yeni sürelere dahil miyiz?[/B] Şimdi bu süreler eğer geçerli olacaksa bu okulda en fazla 2 dönemimiz daha olacak demek buda 10 ders + projenin bu sürede verilmesi demek. Bize bu dönem en fazla 4 ders alabileceğimizi söylediler bizde 4 ders aldık hadi 5 derste diğer dönem aldık diyelim üçüncü döneme projeyi yazacağız yani ya bu derslerden kalırsak? Bu YÖK'ün hiç mi Allah Korkusu yok bu kadar mı vicdansız şerefsizler bunlar. Tezsiz için en az 2 yıl (4 dönem) süre verilmeliydi. 3 dönemde kimse bitiremez Finans dersi var, maliyet muhasebesi var hangi birini verelim bu derslerin İnşallah yeni süreler bizi kapsamıyordur çünkü 20 nisan 2016'dan itibaren geçerli olacaksa biz 8 Mart 2016 tarihinde Kayıt olduk. Dersler 4-9 Nisan tarihlerinde başladı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?