Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_Dejavu_" data-source="post: 366875" data-attributes="member: 74243"><p>Arkadaşlar Yüksek Lisans/Doktora öğrenim süreleri için herhangi bir çalışma olduğunu sanmıyorum. Bu karar Lisans eğitimi için alındı süreler sıfırlandı ve 4 yıllık bölümler için 7 yıl (14 Dönem) süre verildi. Lisansüstü için süreler tekrardan düzenlense bile süreler sıfırlanır Tezli için 3 yıl (6 Dönem) Tezsiz içinde 4 yıl (8 Dönem) süre verilir diye düşünüyorum. Aksi bir durum olacağını sanmam çünkü bir anda okuldan atıldınız demez kimse hele de şu seçim ağzında. Lisansüstünde süre sınırlaması olacağını sanmıyorum çünkü süreyi aşanlar için katkı payını ödeyip öğrenciliğiniz devam ediyor herhangi bir sınırlama gelecek olsa Katlamalı Harçların kaldırılmasıyla birlikte süre sınırlaması getirilirdi diye düşünüyorum. Merak edenler için Katkı Payı Yıllık 258 TL olup 129 TL olarak İki Taksitte alınmaktadır. İyi Akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_Dejavu_, post: 366875, member: 74243"] Arkadaşlar Yüksek Lisans/Doktora öğrenim süreleri için herhangi bir çalışma olduğunu sanmıyorum. Bu karar Lisans eğitimi için alındı süreler sıfırlandı ve 4 yıllık bölümler için 7 yıl (14 Dönem) süre verildi. Lisansüstü için süreler tekrardan düzenlense bile süreler sıfırlanır Tezli için 3 yıl (6 Dönem) Tezsiz içinde 4 yıl (8 Dönem) süre verilir diye düşünüyorum. Aksi bir durum olacağını sanmam çünkü bir anda okuldan atıldınız demez kimse hele de şu seçim ağzında. Lisansüstünde süre sınırlaması olacağını sanmıyorum çünkü süreyi aşanlar için katkı payını ödeyip öğrenciliğiniz devam ediyor herhangi bir sınırlama gelecek olsa Katlamalı Harçların kaldırılmasıyla birlikte süre sınırlaması getirilirdi diye düşünüyorum. Merak edenler için Katkı Payı Yıllık 258 TL olup 129 TL olarak İki Taksitte alınmaktadır. İyi Akşamlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Doktora İçin Atılma Geri mi Geliyor?