Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sistem Mağduru" data-source="post: 457395"><p><strong>celp dönemi</strong></p><p></p><p>Hayırlı Günler herkese. Henüz yeni evlenmiş ve şu dönemde askere gitmesi hayatını alt ust edecek biri olarak birşey sormak isterim.</p><p>Öncelikle uzaktan tezsiz yl yapıyorum. 3 dönem normal süre bitti ve 3 dönem de tekrar aldım. Üniversitrnin yetkilisiyle irtibat kurdugumda bahar döneminde kayit yenileme yapmamin tecil yönünden bir fayda sağlamayacağını ancak kayıt silip yenileme yapabilirsem tekrar tecil alabileceğimi belirtti. Fakat bu prosedür sorun teşkil etmemekte.</p><p></p><p>Benim merak ettiğim ve çözüm aradığım konu şu. Universitr yetkilisi yeni tecil kağıtlarının 20 Şubatta gönderileceğini şayet celp dönemim şubat 2017 ise ara dönem celp ertelemesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Ama şubat sonrası ise celp herhangi bir sorun olmayacağını belirtti.</p><p></p><p>E devletten baktığımda Şubat 2017ye kadar askerlik yönünden bir sakıncam olmadiğını gösteren askerlik durum belgesini gördüm.</p><p></p><p>Şimdi benim 3 sorum olacak.</p><p></p><p>1)Edevletteki belgede Şubat 2017ye kadar dedigine göre benim celp dönemim Şubat 2017 mi ?</p><p></p><p>2)Şayet celp dönemin Şubatsa, ben universite yetkilisinin bahsettiği celp dönemi ötelemesini nasıl yapabilirim ?</p><p></p><p>3)Şayet bu ötelemeyi yaptıramazsam ve şubat 2017 olarak kalırsa fakültenin 20 şubatta tskya göndereceği tecil yazısı beni kapsamayacak mı ? Ben kaçak durumuna mı düşmüş olacağım ?</p><p></p><p>Lutfen bilen arkadaşlar cevaplarını esirgemesinler.</p><p></p><p>Hakkinızi helal edin cok detayli yazdim fakat olası bir cevap ayni durumdaki baska arkadaslara da yanit olacaktir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sistem Mağduru, post: 457395"] [b]celp dönemi[/b] Hayırlı Günler herkese. Henüz yeni evlenmiş ve şu dönemde askere gitmesi hayatını alt ust edecek biri olarak birşey sormak isterim. Öncelikle uzaktan tezsiz yl yapıyorum. 3 dönem normal süre bitti ve 3 dönem de tekrar aldım. Üniversitrnin yetkilisiyle irtibat kurdugumda bahar döneminde kayit yenileme yapmamin tecil yönünden bir fayda sağlamayacağını ancak kayıt silip yenileme yapabilirsem tekrar tecil alabileceğimi belirtti. Fakat bu prosedür sorun teşkil etmemekte. Benim merak ettiğim ve çözüm aradığım konu şu. Universitr yetkilisi yeni tecil kağıtlarının 20 Şubatta gönderileceğini şayet celp dönemim şubat 2017 ise ara dönem celp ertelemesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Ama şubat sonrası ise celp herhangi bir sorun olmayacağını belirtti. E devletten baktığımda Şubat 2017ye kadar askerlik yönünden bir sakıncam olmadiğını gösteren askerlik durum belgesini gördüm. Şimdi benim 3 sorum olacak. 1)Edevletteki belgede Şubat 2017ye kadar dedigine göre benim celp dönemim Şubat 2017 mi ? 2)Şayet celp dönemin Şubatsa, ben universite yetkilisinin bahsettiği celp dönemi ötelemesini nasıl yapabilirim ? 3)Şayet bu ötelemeyi yaptıramazsam ve şubat 2017 olarak kalırsa fakültenin 20 şubatta tskya göndereceği tecil yazısı beni kapsamayacak mı ? Ben kaçak durumuna mı düşmüş olacağım ? Lutfen bilen arkadaşlar cevaplarını esirgemesinler. Hakkinızi helal edin cok detayli yazdim fakat olası bir cevap ayni durumdaki baska arkadaslara da yanit olacaktir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili