Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bjkonur" data-source="post: 453010" data-attributes="member: 71405"><p>[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] Hocam ve arkadaşlar merhaba,</p><p>Şubat 2013de Anadolu üniversitesinde yüksek lisansa başladım ve askerliğimi Haziran 2016ya kadar tecil ettiler. Daha sonrasından ben şubat 2015de öyp ile İzmir katip çelebi üniversitesini kazandım ve bu tarihte bu okula kaydımı yaptırdım. Böylelikle iki üniversiteden birden yüksek lisans kaydım oldu. Sorun şu ki Haziran 2016dan beri asker kaçağı gözüküyormuşum ve halen izmir katip çelebideki öğrenciliğimi kabul etmeyeceklerini söylediler askerlik şubeden. Ben Anadolu ünideki kaydımı sildirdim. Şimdi katip çelebideyim aldığım belgelerle askerlik şubeye başvursam tecilimi yaparlar mı? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.</p><p></p><p></p><p>Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bjkonur, post: 453010, member: 71405"] [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] Hocam ve arkadaşlar merhaba, Şubat 2013de Anadolu üniversitesinde yüksek lisansa başladım ve askerliğimi Haziran 2016ya kadar tecil ettiler. Daha sonrasından ben şubat 2015de öyp ile İzmir katip çelebi üniversitesini kazandım ve bu tarihte bu okula kaydımı yaptırdım. Böylelikle iki üniversiteden birden yüksek lisans kaydım oldu. Sorun şu ki Haziran 2016dan beri asker kaçağı gözüküyormuşum ve halen izmir katip çelebideki öğrenciliğimi kabul etmeyeceklerini söylediler askerlik şubeden. Ben Anadolu ünideki kaydımı sildirdim. Şimdi katip çelebideyim aldığım belgelerle askerlik şubeye başvursam tecilimi yaparlar mı? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili