Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Adaland45" data-source="post: 446022" data-attributes="member: 87900"><p>TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYITLI ÖĞRENCİLER</p><p></p><p>Yeni yönetmelikte, tezsiz yüksek lisans programını tamamlama süresi ise bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırılmadığına bakılmaksızın en az iki yarıyıl, en çok üç yarıyıl olarak belirlenmiştir.</p><p></p><p>Üç yarıyıl sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişikleri yükseköğretim kurumu tarafından silinecektir. Bu nedenle 2015 bahar döneminden önce kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim dönemleri bir olacak ve geriye kalan bir yıl içinde mezun olamayan tezsiz yüksek lisans öğrencilerinin kayıtları silinecektir.</p><p></p><p>Örneğin; 2014 yılında tezsiz yüksek lisans programına kayıt yaptıran öğrenci 2015 bahar dönemi itibarıyla birinci dönemi gibi değerlendirilecek ve geriye kalan iki dönemde mezun olamadığı takdirde ilişiği kesilecektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Adaland45, post: 446022, member: 87900"] TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYITLI ÖĞRENCİLER Yeni yönetmelikte, tezsiz yüksek lisans programını tamamlama süresi ise bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırılmadığına bakılmaksızın en az iki yarıyıl, en çok üç yarıyıl olarak belirlenmiştir. Üç yarıyıl sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişikleri yükseköğretim kurumu tarafından silinecektir. Bu nedenle 2015 bahar döneminden önce kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim dönemleri bir olacak ve geriye kalan bir yıl içinde mezun olamayan tezsiz yüksek lisans öğrencilerinin kayıtları silinecektir. Örneğin; 2014 yılında tezsiz yüksek lisans programına kayıt yaptıran öğrenci 2015 bahar dönemi itibarıyla birinci dönemi gibi değerlendirilecek ve geriye kalan iki dönemde mezun olamadığı takdirde ilişiği kesilecektir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili