Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cagovet641" data-source="post: 437570" data-attributes="member: 89835"><p>Merhaba arkadaşlar.</p><p>Şu askerlik konusunda bende kafayı yemek üzereyim.Bilen anlayanınız var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.</p><p>Lisans programından mezun olduktan sonra tecilim şubat 2016 da sona erdi.ağustos celbine kaldım.mart ayında askerlik işlemlerini başlatmadığım için suan bakaya duruma dusmusum.hazıran ayında yuksek lısans basvuruları baslıyor.sımdı askerlık subesıne gıtsem bakaya durumumu kaldırsam hazıran ayı ıcın yuksek lısans basvurusunu yapabılır mıyım yoksa sen agustos ayında askere gıdeceksın dıyıp kayıt ıcın belge vermezler mı?yada agustos ayından sonra askerlık subesıne gıtsem kasım celbıne kadar askerlık ılıskısı yoktur belgesı verırler mı?</p><p>durumu anlatabıldıgım kadarıyla yardımcı olursanız sevınırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cagovet641, post: 437570, member: 89835"] Merhaba arkadaşlar. Şu askerlik konusunda bende kafayı yemek üzereyim.Bilen anlayanınız var ise yardımcı olursanız çok sevinirim. Lisans programından mezun olduktan sonra tecilim şubat 2016 da sona erdi.ağustos celbine kaldım.mart ayında askerlik işlemlerini başlatmadığım için suan bakaya duruma dusmusum.hazıran ayında yuksek lısans basvuruları baslıyor.sımdı askerlık subesıne gıtsem bakaya durumumu kaldırsam hazıran ayı ıcın yuksek lısans basvurusunu yapabılır mıyım yoksa sen agustos ayında askere gıdeceksın dıyıp kayıt ıcın belge vermezler mı?yada agustos ayından sonra askerlık subesıne gıtsem kasım celbıne kadar askerlık ılıskısı yoktur belgesı verırler mı? durumu anlatabıldıgım kadarıyla yardımcı olursanız sevınırım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili