Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sueno" data-source="post: 433738" data-attributes="member: 85353"><p>Merhaba tekrar , vallaha keşke size yardımcı olabilseydim;</p><p></p><p>aslında ben yazmış olduğunuz durumu da eklemiştim yinede biraz uçuk bir olasılık gibi gördüğümden sonradan mesajı güncelleyerek sildim, ancak sizin anlattığınız ve yeni bir bilgi olan bu durumu bende gerçekten yaşanmış örneğini ilk defa gördüğümden dolayı ,tekrar belki size veya başka bir arkadasa yardımcı olur diye ekleyeceğim:</p><p>üstte yazdığınız ve in bold (kalın harfler ) içersine aldığım ifadeye dair "...aslında anlattığınız kadarıyla halen de herşey bitmiş değil gibi, tabi eğer zorla sizi askere almayacaklarsa <strong> [bunun için çok çok geçmişolsun ,allah yardımcınız olsun inşallah] </strong></p><p>üstte verdiğiniz hiyerarşi de bilgim dahilindeydi , ve ben şunu yazmıştım. "..sizi zorla askere almayacaklarsa , o zaman tezli bir programa yeniden kayıt yaptırıp (ancak bu esnada da eski programlakaydınızı sildirmeniz gerek!) ,tekrar yepyeni 3 yıl 4 ay tecil yaptırmanız mümkün (ama bunun için yaşınızın <35 olması şartı var her durumda.bu da sağlanıyorsa devam ediyorum.</p><p></p><p>tezli programa kayıt hakkı kazanmak ise çoğunlukla zordur. yani olmaz değil hemen olmayabilir anlamında. zaten başvuru tarihleri kapandı.</p><p>peki bu dudumda ne yapabilirsiniz;</p><p></p><p>o zaman tezsiz bir programa kaydolmak ,çünkü çoğunlukla bild,iğim kadarıyla bu program için mülakat yapılmaz ,zor değildir (tabi ücretli o da var) ancak burada da hiyerarşi de sorun olur mu ,bence şunu yaparsanız hiyerarşi problem olmayacaktır.</p><p>eğer illa amacınız tecil ederek zaman kazanmak ise , ve buna mali anlamda bir engel yok ise ve ayrıca sizi zorlada askere almayacaklarsa, </p><p>o zaman , eğer tezsiz birprograma kayıt ettirip ,o esnada da tezli programa kayıtlı olduğunuz ilişiğinizi keserseniz , o zaman mevcut durumunuz "lisans mezunu" olarak kalacağından , tezsiz yl ye de yeni kayıt yaptırmış olduğunuzdan ,yeni bir tecilalabileceğinizi düşünüyorum.ancak dediğim gibi bu şartların sağlanması lazım.bir ekleme: eğer askere gidecekseniz ,tezli programla ilişiğinizi kesmeyiniz. dönünce tekrar devam edersiniz.</p><p></p><p></p><p><strong>son bir yorum</strong></p><p></p><p>sizi anlıyorum. bence iş hakkında plan hemen hemen herşeyden önemli . planınızı yapın ve gerçekleştirin. başarılar ..</p><p></p><p><strong> </strong></p><p><strong>*** * ***</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sueno, post: 433738, member: 85353"] Merhaba tekrar , vallaha keşke size yardımcı olabilseydim; aslında ben yazmış olduğunuz durumu da eklemiştim yinede biraz uçuk bir olasılık gibi gördüğümden sonradan mesajı güncelleyerek sildim, ancak sizin anlattığınız ve yeni bir bilgi olan bu durumu bende gerçekten yaşanmış örneğini ilk defa gördüğümden dolayı ,tekrar belki size veya başka bir arkadasa yardımcı olur diye ekleyeceğim: üstte yazdığınız ve in bold (kalın harfler ) içersine aldığım ifadeye dair "...aslında anlattığınız kadarıyla halen de herşey bitmiş değil gibi, tabi eğer zorla sizi askere almayacaklarsa [B] [bunun için çok çok geçmişolsun ,allah yardımcınız olsun inşallah] [/B] üstte verdiğiniz hiyerarşi de bilgim dahilindeydi , ve ben şunu yazmıştım. "..sizi zorla askere almayacaklarsa , o zaman tezli bir programa yeniden kayıt yaptırıp (ancak bu esnada da eski programlakaydınızı sildirmeniz gerek!) ,tekrar yepyeni 3 yıl 4 ay tecil yaptırmanız mümkün (ama bunun için yaşınızın <35 olması şartı var her durumda.bu da sağlanıyorsa devam ediyorum. tezli programa kayıt hakkı kazanmak ise çoğunlukla zordur. yani olmaz değil hemen olmayabilir anlamında. zaten başvuru tarihleri kapandı. peki bu dudumda ne yapabilirsiniz; o zaman tezsiz bir programa kaydolmak ,çünkü çoğunlukla bild,iğim kadarıyla bu program için mülakat yapılmaz ,zor değildir (tabi ücretli o da var) ancak burada da hiyerarşi de sorun olur mu ,bence şunu yaparsanız hiyerarşi problem olmayacaktır. eğer illa amacınız tecil ederek zaman kazanmak ise , ve buna mali anlamda bir engel yok ise ve ayrıca sizi zorlada askere almayacaklarsa, o zaman , eğer tezsiz birprograma kayıt ettirip ,o esnada da tezli programa kayıtlı olduğunuz ilişiğinizi keserseniz , o zaman mevcut durumunuz "lisans mezunu" olarak kalacağından , tezsiz yl ye de yeni kayıt yaptırmış olduğunuzdan ,yeni bir tecilalabileceğinizi düşünüyorum.ancak dediğim gibi bu şartların sağlanması lazım.bir ekleme: eğer askere gidecekseniz ,tezli programla ilişiğinizi kesmeyiniz. dönünce tekrar devam edersiniz. [B]son bir yorum[/B] sizi anlıyorum. bence iş hakkında plan hemen hemen herşeyden önemli . planınızı yapın ve gerçekleştirin. başarılar .. [B] *** * ***[/B] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili