Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TedParker" data-source="post: 433727" data-attributes="member: 26162"><p>Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.</p><p>Evet durumum bakaya, askerlik şube ile görüştüm durumumu beyan ettim onlar da yardımcı olmaya çalıştılar her yönü ile açıkladılar sağ olsunlar. Bakaya işlemlerimi yaptırırsam mayısta yerim belli olacak imiş ama herhangi bir işlem yaptırmadıkça bu yoklama kaçağı durumu devam edecek. Bir miktar cezaya tabi oldum 356,00-TL. Eğer polis tutanağı ile getirilirsem bu 4 katı ile çarpılıyormuş ve yoklamam yaptırılıyormuş. Kanuna da gözgezdirdim, şu halde okuduğum programa denk (yüksek lisans) kayıt yaptırmak engellemiyor tecili yalnızca bir üst seviye program yani doktora engelliyor. Yalnızca şöyle bir durum varmış, eğer okula ücretimi ödeyip kaydımı yenileseydim bazı özel durumlar için enstitü sayısını hatırlayamadığım bir af kanunu kapsamında askerlik şube ile yazışma yapıp ek erteleme talep ediyormuş, bu ensititüde memur arkadaştan telefonda aldığım kabaca bir bilgi. Netice itibari ile bir çözüm yolu kalmadı duruma göre hareket edeceğiz. Askerliğin de şahsım adına bir korkutucu tarafı yok ama borçlarım vardı ve son 6-7 ay artık bitiriyordum tam o döneme denk gelmesi beni sarstı neyse artık bir çare düşüneceğiz. Tekrar cevap için teşekkür ederim, size de başarılar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TedParker, post: 433727, member: 26162"] Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Evet durumum bakaya, askerlik şube ile görüştüm durumumu beyan ettim onlar da yardımcı olmaya çalıştılar her yönü ile açıkladılar sağ olsunlar. Bakaya işlemlerimi yaptırırsam mayısta yerim belli olacak imiş ama herhangi bir işlem yaptırmadıkça bu yoklama kaçağı durumu devam edecek. Bir miktar cezaya tabi oldum 356,00-TL. Eğer polis tutanağı ile getirilirsem bu 4 katı ile çarpılıyormuş ve yoklamam yaptırılıyormuş. Kanuna da gözgezdirdim, şu halde okuduğum programa denk (yüksek lisans) kayıt yaptırmak engellemiyor tecili yalnızca bir üst seviye program yani doktora engelliyor. Yalnızca şöyle bir durum varmış, eğer okula ücretimi ödeyip kaydımı yenileseydim bazı özel durumlar için enstitü sayısını hatırlayamadığım bir af kanunu kapsamında askerlik şube ile yazışma yapıp ek erteleme talep ediyormuş, bu ensititüde memur arkadaştan telefonda aldığım kabaca bir bilgi. Netice itibari ile bir çözüm yolu kalmadı duruma göre hareket edeceğiz. Askerliğin de şahsım adına bir korkutucu tarafı yok ama borçlarım vardı ve son 6-7 ay artık bitiriyordum tam o döneme denk gelmesi beni sarstı neyse artık bir çare düşüneceğiz. Tekrar cevap için teşekkür ederim, size de başarılar dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili