Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sueno" data-source="post: 433684" data-attributes="member: 85353"><p>merhaba;</p><p></p><p>8 Dönem geçtiği için hem azami süreyi, hem de sadece o programa kayıt olurkenki yapılabilecek en son tecil tarihini aşmış bulunuyorsunuz (dondurduğunuzda da zaten tecil tarihi değişmez). ve muhtemelen bakaya kalmış olacaksınız ki..bu şekilde bir muamelede bulunulmuş.</p><p></p><p>en yakın askeri şubeye gidebilirsiniz. ancak sanki önce (mümkün ise) bir yakınınız vasıtasıyla bilgi edinmeniz daha mantıklı. ama elbette ki resmi prosedür imkan dahilinde er yada geç zaten uygulanır.</p><p></p><p>gerekli bilgi aldıktan sonrada ,size önerim:</p><p></p><p>eğer bakaya kalmadıysanız ve sizi <strong>zorla</strong> askere almanızı gerektirecek bir durum yok ise (ne yazık ki bu olasılık biraz düşük,aktardığınız bilgi kadarıyla) o zaman </p><p></p><p>askerliğinizi tehir (tecil) edecek bir beyan imkanı varsa onu kullanın ama olmuyorsa askere alınacaksınız.ama bu o kadar kötü bişey de değil. güçlü olun, ben zaman zaman ,tecilim 2018 e kadar olduğu halde ,tecil bozup gitmeyi ,aradan çıkarmayı düşünmüştüm.program daha önemlidir aslında, hala da düşünürüm,ancak şu anda bazı projelerim ve yayına hazır denebilecek bikaç makalem var.yoksa giderdim belli bi hedef olmasaydı.</p><p></p><p></p><p></p><p>geçmiş olsun.ve umarım istemediğiniz bi gelişme olmaz.</p><p></p><p>tüm hayatınızda başarılar dilerim.</p><p>allaha emanet olun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sueno, post: 433684, member: 85353"] merhaba; 8 Dönem geçtiği için hem azami süreyi, hem de sadece o programa kayıt olurkenki yapılabilecek en son tecil tarihini aşmış bulunuyorsunuz (dondurduğunuzda da zaten tecil tarihi değişmez). ve muhtemelen bakaya kalmış olacaksınız ki..bu şekilde bir muamelede bulunulmuş. en yakın askeri şubeye gidebilirsiniz. ancak sanki önce (mümkün ise) bir yakınınız vasıtasıyla bilgi edinmeniz daha mantıklı. ama elbette ki resmi prosedür imkan dahilinde er yada geç zaten uygulanır. gerekli bilgi aldıktan sonrada ,size önerim: eğer bakaya kalmadıysanız ve sizi [B]zorla[/B] askere almanızı gerektirecek bir durum yok ise (ne yazık ki bu olasılık biraz düşük,aktardığınız bilgi kadarıyla) o zaman askerliğinizi tehir (tecil) edecek bir beyan imkanı varsa onu kullanın ama olmuyorsa askere alınacaksınız.ama bu o kadar kötü bişey de değil. güçlü olun, ben zaman zaman ,tecilim 2018 e kadar olduğu halde ,tecil bozup gitmeyi ,aradan çıkarmayı düşünmüştüm.program daha önemlidir aslında, hala da düşünürüm,ancak şu anda bazı projelerim ve yayına hazır denebilecek bikaç makalem var.yoksa giderdim belli bi hedef olmasaydı. geçmiş olsun.ve umarım istemediğiniz bi gelişme olmaz. tüm hayatınızda başarılar dilerim. allaha emanet olun. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili