Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yetisirecz" data-source="post: 432997" data-attributes="member: 89024"><p>Mrblar.bende hepiniz gibi askerlik mağduruyum.şuan yüksek lisans yapıyorum bu dönem 6.dönemim(3.yıl) yaşım 28.tecilim 3 haziran sevk dönemi 2016 eylül.yüksek lisans programını bitirmeden bölümden kayıt sildirip başka bir bölüme kayıt yapılınca 3 yıl daha erteleniyormuş.şimdi asıl sorun şu..kaydımızı sildirdik.askerlik şubesi kayıt silme işleminden sonra askerlik için 1 ay süre tanınır dediler.kaydımızı silince bakayamı düşüyoruz o 1 aylık sürede?yeni kayıt yaptırabiliyormuyuz?3 haziran tecilin bitiş tarihi üniversteye kayıtlarda haziranda yapılıyor.bu adamlar kayıt yaparken benden askerlik durum belgesi isteyecekler.diyelimki kayıtlar haziranın 10unda açıldı.bakacaklarki tecil geçmiş kayıt yapamayızmı dicekler?kafam çok karıştı askerlik şubesini arıyoruz üniversite bilir diyolar üniversteyi arıyoruz askerlik şubesi bilir diyolar.üniverstede bu dönem kayıt sildirip başka bi bölüme kayıt yapalım diyor.şuanki programım uzaktan eğitim.burdan kaydını sildir tezsiz normal bi programa kaydol okula gelemeyeceğin için kaydını dondur hazirandada tekrar başka bir uzaktan eğitime geçiş yap diyor???ne yapmalıyım??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yetisirecz, post: 432997, member: 89024"] Mrblar.bende hepiniz gibi askerlik mağduruyum.şuan yüksek lisans yapıyorum bu dönem 6.dönemim(3.yıl) yaşım 28.tecilim 3 haziran sevk dönemi 2016 eylül.yüksek lisans programını bitirmeden bölümden kayıt sildirip başka bir bölüme kayıt yapılınca 3 yıl daha erteleniyormuş.şimdi asıl sorun şu..kaydımızı sildirdik.askerlik şubesi kayıt silme işleminden sonra askerlik için 1 ay süre tanınır dediler.kaydımızı silince bakayamı düşüyoruz o 1 aylık sürede?yeni kayıt yaptırabiliyormuyuz?3 haziran tecilin bitiş tarihi üniversteye kayıtlarda haziranda yapılıyor.bu adamlar kayıt yaparken benden askerlik durum belgesi isteyecekler.diyelimki kayıtlar haziranın 10unda açıldı.bakacaklarki tecil geçmiş kayıt yapamayızmı dicekler?kafam çok karıştı askerlik şubesini arıyoruz üniversite bilir diyolar üniversteyi arıyoruz askerlik şubesi bilir diyolar.üniverstede bu dönem kayıt sildirip başka bi bölüme kayıt yapalım diyor.şuanki programım uzaktan eğitim.burdan kaydını sildir tezsiz normal bi programa kaydol okula gelemeyeceğin için kaydını dondur hazirandada tekrar başka bir uzaktan eğitime geçiş yap diyor???ne yapmalıyım?? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili