Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 430996"><p>Arkadaşlar merhaba, bir üniversitenin araştırma gorevliligini kazandim. Su anda hiç bir yerde yüksek lisans yapmiyorum. Lisans mezuniyetinden sonra 2 yıl tecil ettirmistim. Bu surede haziranda sona erecek. Çeşitli sebeplerden bahar dönemi için yl programlarına basvuramadim ve neredeyse her üniversitenin başvuru tarihleri geçti. Başvurusu devam eden özel universiteler de paket fiyat uyguladıkları için 10bin liradan başlayan ucretler teklif ediyorlar. Son ihtimal olarak bu parayı odeyecegim. Benim merak ettiğim, kazandigim üniversite askerliği tecil eder mi? Böyle bir imkân var mi? Ya da tecil bitiş tarihi ile celp dönemi arasında bir yüksek lisans programına kaydolabilir miyim? Yoksa tecilim bittiği için okullar kabul etmez mi? Askerlik şubesinden aldığım belgede 30.09.2016ya kadar askerlikle ilgili işlemler yönünden sıkıntı yoktur tarzı yazı varken e devletten baktığımda haziran 2016 ya kadar diyor. Yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerini alabilir miyim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 430996"] Arkadaşlar merhaba, bir üniversitenin araştırma gorevliligini kazandim. Su anda hiç bir yerde yüksek lisans yapmiyorum. Lisans mezuniyetinden sonra 2 yıl tecil ettirmistim. Bu surede haziranda sona erecek. Çeşitli sebeplerden bahar dönemi için yl programlarına basvuramadim ve neredeyse her üniversitenin başvuru tarihleri geçti. Başvurusu devam eden özel universiteler de paket fiyat uyguladıkları için 10bin liradan başlayan ucretler teklif ediyorlar. Son ihtimal olarak bu parayı odeyecegim. Benim merak ettiğim, kazandigim üniversite askerliği tecil eder mi? Böyle bir imkân var mi? Ya da tecil bitiş tarihi ile celp dönemi arasında bir yüksek lisans programına kaydolabilir miyim? Yoksa tecilim bittiği için okullar kabul etmez mi? Askerlik şubesinden aldığım belgede 30.09.2016ya kadar askerlikle ilgili işlemler yönünden sıkıntı yoktur tarzı yazı varken e devletten baktığımda haziran 2016 ya kadar diyor. Yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerini alabilir miyim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili