Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dönerci" data-source="post: 394118" data-attributes="member: 74719"><p>Acil yardımlarınızı rica ediyorum.</p><p></p><p>Lisans Mezuniyet tarihi: Şubat 2013</p><p>Tecil Belgemdeki askerlikle ilgili sakıncası yoktur tarihi : 31.12.2015</p><p></p><p>Bu dönem 2 yüksek lisans kazandım, ytü ve iü. ytü kayıtlarda askerlik belgesi istemedi eylül 15 - ekim15 arası durum belgeni getir dediler sadece, istanbul ise istedi. istanbul kayıtlardan 20 gün geçmesine rağmen askerliğimi tecil etmemiş bulunmakta, 2.yüksekte harç ödemesi getirilmesinden sonra lisansımı istanbulda yaptığımdan ve de sistemindeki işgüzarlıkları bildiğimden iü'den kaydımı sildirmek istiyorum. öğrenci işlerindeki görevliler askerliğimin direkt ne kadar tecil edileceği konusunda yeterli bilgiye sahip değiller. derslerden kalırsam ya da harç ödemezsem tecilimin bozulabileceğini söylediler ( işin tuhaf kısmı borç bilgim 0 gözüküyor ve 2 üniden de ders seçtim), borç işlemi hakkında bilgi vermeyip gereksiz bilgi kirliliği yapıyorlar. </p><p></p><p>öncelikle</p><p></p><p>harç ödemedim diye tecilimi bana haber vermeden iptal ettirirler mi?</p><p></p><p>belgelerimi bölge askerlik şubesine yollamışsalar ve tecil aşamasındaysa ve ben istanbuldan kaydımı sildirirsem yeni tecil belgemde şu anki tecil belgemde yazan şu tarihe kadar askerlikle ilişkisi yoktur tarihi olan 31.12.2015 değişir mi? bir sorun olur mu ytüdeki işlemlerim için.</p><p></p><p>kusura bakmayın, ne de uğradığım şubedeki görevli tam bilgi veremediği için soruyorum.</p><p></p><p>İyi günler herkese.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dönerci, post: 394118, member: 74719"] Acil yardımlarınızı rica ediyorum. Lisans Mezuniyet tarihi: Şubat 2013 Tecil Belgemdeki askerlikle ilgili sakıncası yoktur tarihi : 31.12.2015 Bu dönem 2 yüksek lisans kazandım, ytü ve iü. ytü kayıtlarda askerlik belgesi istemedi eylül 15 - ekim15 arası durum belgeni getir dediler sadece, istanbul ise istedi. istanbul kayıtlardan 20 gün geçmesine rağmen askerliğimi tecil etmemiş bulunmakta, 2.yüksekte harç ödemesi getirilmesinden sonra lisansımı istanbulda yaptığımdan ve de sistemindeki işgüzarlıkları bildiğimden iü'den kaydımı sildirmek istiyorum. öğrenci işlerindeki görevliler askerliğimin direkt ne kadar tecil edileceği konusunda yeterli bilgiye sahip değiller. derslerden kalırsam ya da harç ödemezsem tecilimin bozulabileceğini söylediler ( işin tuhaf kısmı borç bilgim 0 gözüküyor ve 2 üniden de ders seçtim), borç işlemi hakkında bilgi vermeyip gereksiz bilgi kirliliği yapıyorlar. öncelikle harç ödemedim diye tecilimi bana haber vermeden iptal ettirirler mi? belgelerimi bölge askerlik şubesine yollamışsalar ve tecil aşamasındaysa ve ben istanbuldan kaydımı sildirirsem yeni tecil belgemde şu anki tecil belgemde yazan şu tarihe kadar askerlikle ilişkisi yoktur tarihi olan 31.12.2015 değişir mi? bir sorun olur mu ytüdeki işlemlerim için. kusura bakmayın, ne de uğradığım şubedeki görevli tam bilgi veremediği için soruyorum. İyi günler herkese. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili