Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dönerci" data-source="post: 393993" data-attributes="member: 74719"><p>merhabalar ben temmuz 2015'de ytüye, ağustos 2015'te istanbul ü'ye tezli yüksek lisansa kaydoldum. ytü kayıt esnasında askerlik belgesi istememişti tecil işlemleri sonradan yapılacaktı, iü ise kayıt esnasında istemişti tecil işlemini gerçekleştirdiler mi bilmiyorum. iki ayrı bölümde y.lisans yapanlara harç ödeme zorunluğu geldikten sonra ister istemez şüpheye düştüm çünkü iki üniversitemde de ders seçebildim, harç konusunda iki üniye de sordum kimse ne yapılacağını bilmiyor. sorularım şunlar olacak ben harç ödemedim diye istanbul üni kaydımı siler ve tecilimi iptal ettirir mi? y.lisansa kayıt olmadan önce 31.12.2015'e kadar tecilim bulunmaktaydı bunu istanbul üniversitesi tek seferde 3 yıl olarak mı tecil ettiriyor ve 3 yıl boyunca herhangi bir şekilde iptal ettirebiliyorlar mı tecili (ders kaydı yapmama, harç ödememe, derslerden devamsızlıktan kalma gibi), şayet istanbul üniversitesinden kaydımı sildirirsem eski belgemle yıldızdan tecil ettirebilir miyim, bir de kaydımı sildirirsem tecil iptali etmeleri durumunda şu tarihe kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur tarihi 31.12.2015'ten önceki bir tarihe gelir mi?</p><p></p><p>teşekkürler şimdiden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dönerci, post: 393993, member: 74719"] merhabalar ben temmuz 2015'de ytüye, ağustos 2015'te istanbul ü'ye tezli yüksek lisansa kaydoldum. ytü kayıt esnasında askerlik belgesi istememişti tecil işlemleri sonradan yapılacaktı, iü ise kayıt esnasında istemişti tecil işlemini gerçekleştirdiler mi bilmiyorum. iki ayrı bölümde y.lisans yapanlara harç ödeme zorunluğu geldikten sonra ister istemez şüpheye düştüm çünkü iki üniversitemde de ders seçebildim, harç konusunda iki üniye de sordum kimse ne yapılacağını bilmiyor. sorularım şunlar olacak ben harç ödemedim diye istanbul üni kaydımı siler ve tecilimi iptal ettirir mi? y.lisansa kayıt olmadan önce 31.12.2015'e kadar tecilim bulunmaktaydı bunu istanbul üniversitesi tek seferde 3 yıl olarak mı tecil ettiriyor ve 3 yıl boyunca herhangi bir şekilde iptal ettirebiliyorlar mı tecili (ders kaydı yapmama, harç ödememe, derslerden devamsızlıktan kalma gibi), şayet istanbul üniversitesinden kaydımı sildirirsem eski belgemle yıldızdan tecil ettirebilir miyim, bir de kaydımı sildirirsem tecil iptali etmeleri durumunda şu tarihe kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur tarihi 31.12.2015'ten önceki bir tarihe gelir mi? teşekkürler şimdiden [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili