Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="deadnote" data-source="post: 393712" data-attributes="member: 79970"><p>Klimatolog hocam merhaba,</p><p></p><p>Ben şu anda eski yüksek lisansımdan kayıt sildirip (bitiremedim), yeni kayıt olduğum yüksek lisans programı üzerinden tecil yaptırma aşamasındayım. Hepimizin forumda çokça okuduğu gibi kayıt sildirmeden ikinci yüksek lisanstan tecil yapılamıyor. Her neyse;</p><p></p><p>Askerlik durum kağıdında:</p><p>*31.03.2016 tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur.</p><p>*Celp Dönemi Mayıs 2016</p><p>*Muhtemel sevk tarihi: 31.03.2016</p><p>*Erteleme Bitim tarihi: 08.12.2015 </p><p></p><p>yazıyor. Buna göre benim kayıt sildirmedeki zamanlamam nasıl olmalı? Kayıt sildirip okul, asal a haber verdiğinde tecilim kalkmış olacak ve bakaya kalabilirim diye endişeliyim. Neye göre dikkat etmeliyim? ASAL'ın sitesinde 2016 celp dönemleri de yok. Bir takım güvenilmez internet sitelerinde ise tutarsız bilgiler var. Örneğin benim nüfus kütüğüm çanakkale - gelibolu ama çanakkalenin celbi farklı, gelibolununki farklı. Ben hangisine bakmalıyım? Tecil bozulunca bölgelere göre belirlenen celbe mi tabii olunuyor yoksa denk gelen ilk celb dönemine mi? En doğrusu askerlik şubesine gidip öğrenmek mi? Orada ne demek lazım?</p><p></p><p>Çok teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deadnote, post: 393712, member: 79970"] Klimatolog hocam merhaba, Ben şu anda eski yüksek lisansımdan kayıt sildirip (bitiremedim), yeni kayıt olduğum yüksek lisans programı üzerinden tecil yaptırma aşamasındayım. Hepimizin forumda çokça okuduğu gibi kayıt sildirmeden ikinci yüksek lisanstan tecil yapılamıyor. Her neyse; Askerlik durum kağıdında: *31.03.2016 tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur. *Celp Dönemi Mayıs 2016 *Muhtemel sevk tarihi: 31.03.2016 *Erteleme Bitim tarihi: 08.12.2015 yazıyor. Buna göre benim kayıt sildirmedeki zamanlamam nasıl olmalı? Kayıt sildirip okul, asal a haber verdiğinde tecilim kalkmış olacak ve bakaya kalabilirim diye endişeliyim. Neye göre dikkat etmeliyim? ASAL'ın sitesinde 2016 celp dönemleri de yok. Bir takım güvenilmez internet sitelerinde ise tutarsız bilgiler var. Örneğin benim nüfus kütüğüm çanakkale - gelibolu ama çanakkalenin celbi farklı, gelibolununki farklı. Ben hangisine bakmalıyım? Tecil bozulunca bölgelere göre belirlenen celbe mi tabii olunuyor yoksa denk gelen ilk celb dönemine mi? En doğrusu askerlik şubesine gidip öğrenmek mi? Orada ne demek lazım? Çok teşekkürler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili