Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ogzkgn" data-source="post: 392455" data-attributes="member: 83728"><p>Merhabalar, öncelikle özür dilerim forumda sorumun cevabı muhakkak vardır ama aramaya vaktim olmadı.</p><p>2012 yılından beri yl kaydım bulunuyor ve tecilim kasım ayında son bulacak. Askerlik şubesi ile görüştüğümde 35 yaşına kadar tecil yapabilirsin dediler okulla görüştüğümde ise yok öyle bir şey bir yl yalnızca bir tecil hakkı kazandırır o da üç yıl dört aydır, yl dengi bir program ile tecil yapamazsın ancak doktora olursa dedi. Geçen yıl bir kanun çıktı ve o tarihte öğrenci olanların durumları sıfırlandı sen de o tarihte öğrencimiz olduğun için dilersen tecil tarihinden bir ay önce dilekçe yazarsın buraya yollarsın biz de askerlik şubesi ile iletişime geçip tecil yaptırırız. Yalnız bunu bazı askerlik şubeleri bilmiyor artık senin şansına kalmış dedi. Eğer kabul olursa bu dilekçe bir yl süresi kadar daha tecil yaptıracak. </p><p>Bu durumda ben kime inanacağım yardımcı olun lütfen askerliği tecil ettirmek istiyorum bunlar dışında bir yol mevcut mu ? Başka bir yl beni kurtarır mı? </p><p>Yazının uzunluğundan dolayı özür dilerim umarım derdimi anlatabilmisimdir</p><p>Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınızı merakla bekliyor olacağım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ogzkgn, post: 392455, member: 83728"] Merhabalar, öncelikle özür dilerim forumda sorumun cevabı muhakkak vardır ama aramaya vaktim olmadı. 2012 yılından beri yl kaydım bulunuyor ve tecilim kasım ayında son bulacak. Askerlik şubesi ile görüştüğümde 35 yaşına kadar tecil yapabilirsin dediler okulla görüştüğümde ise yok öyle bir şey bir yl yalnızca bir tecil hakkı kazandırır o da üç yıl dört aydır, yl dengi bir program ile tecil yapamazsın ancak doktora olursa dedi. Geçen yıl bir kanun çıktı ve o tarihte öğrenci olanların durumları sıfırlandı sen de o tarihte öğrencimiz olduğun için dilersen tecil tarihinden bir ay önce dilekçe yazarsın buraya yollarsın biz de askerlik şubesi ile iletişime geçip tecil yaptırırız. Yalnız bunu bazı askerlik şubeleri bilmiyor artık senin şansına kalmış dedi. Eğer kabul olursa bu dilekçe bir yl süresi kadar daha tecil yaptıracak. Bu durumda ben kime inanacağım yardımcı olun lütfen askerliği tecil ettirmek istiyorum bunlar dışında bir yol mevcut mu ? Başka bir yl beni kurtarır mı? Yazının uzunluğundan dolayı özür dilerim umarım derdimi anlatabilmisimdir Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınızı merakla bekliyor olacağım [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili