Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Klimatolog" data-source="post: 391847" data-attributes="member: 62046"><p>Hocam içinizin rahatlaması için en iyisi siz bölgenizin askerlik şubesini arayın artık tecil işlerine bölge askerlik şubeleri bakmakta. Bulunduğunuz yerin askerlik şubesinden oranın numarasını alabilirsiniz. Ama şunu diyebilirim madem 2016 ya kadar tecil sürecek neden 2018 e kadar uzatmışlar o 1 yılı da eklesinler. Çünkü siz askerlik şubesinde master öğrencisi olarak görünüyorsunuz ve bu nedenle tecilinizi yaptılar ve tecile neden olan neyse o neden ortadan kalkarsa tecil biter burada eski tecili baz almıyorlar. Aynısını ben de yaptım lisans bitti muayene oldum tecili yaptırdım mastera başladım yine tecil oldu tamam eskisi bitti ardından master bitti master diplomasınla bir daha tecil oldu derken hiç harcamadan doktoraya başladım hadi bir tecil daha. Her tecil önceki tecili ortadan kaldırır. Bu durumda benim askerli şubesinden alacağım bir 3 yıl daha var ama yandı şu an doktora tecilimden gidiyor bırakayım doktorayı bu 3 yılı kaideye almazlar tecilin bitti 2.bakayadan sonra başlarlar para cezasına. Ama hocam siz dediğim gibi içinizin tamamen rahatlaması için bölgenizin askerlik şubesini arayın.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam master programına başvuruda askerlik durum belgesi istenmektedir. Siz ilkbahar döneminde master programına kaydınızı yaptırın teciliniz kesinlikle olur dediğiniz gibi şubatta askerlik durum belgenizi alıp enstitüye verirsiniz onlar bölgenizin askerlik şubesine daha o hafta içinde yollarlar ve kısa bir süre sonra teciliniz yapılır. Ceza hususuna gelince hocam ceza işlemleri 2.bakayadan sonra başlıyor sizin öyle bir sıkıntınızda yok zaten.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam teciliniz için askerlik durum belgenizi enstitüye verdiyseniz onlar teciliniz için askerlik şubesine gerekli evrakları yollamıştır. Yani teciliniz yapılmıştır.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam teciliniz için askerlik durum belgenizi enstitüye verdiyseniz onlar teciliniz için askerlik şubesine gerekli evrakları yollamıştır. Yani teciliniz yapılmıştır.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam yüksek lisans bitiminden sonraki 1 yıllık tecilinizi yüksek lisans diplomanız aracılığıyla kullanabilirsiniz. Lakin 3 yıllık master tecilinizi alamazsınız.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p><u></u></p><p><u></u></p><p><u>Hocam pasif öğrenci olursunuz evet ama siz hala master öğrencisiniz ve askerlik şubesinde de o şekilde görünmektesiniz kaydınız silinmediği sürece teciliniz iptal olmaz içiniz rahat olsun. Pasif öğrenci olmanız size araştırma görevlisi kadro başvurularında yüksek lisans okuyor olmak ibaresi varsa sıkıntı oluşturur bunun dışında okul kütüphanesinden kitap vermezler öğrenci kimliğini yenilemezler falan ama tecil devam eder.</u></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Klimatolog, post: 391847, member: 62046"] Hocam içinizin rahatlaması için en iyisi siz bölgenizin askerlik şubesini arayın artık tecil işlerine bölge askerlik şubeleri bakmakta. Bulunduğunuz yerin askerlik şubesinden oranın numarasını alabilirsiniz. Ama şunu diyebilirim madem 2016 ya kadar tecil sürecek neden 2018 e kadar uzatmışlar o 1 yılı da eklesinler. Çünkü siz askerlik şubesinde master öğrencisi olarak görünüyorsunuz ve bu nedenle tecilinizi yaptılar ve tecile neden olan neyse o neden ortadan kalkarsa tecil biter burada eski tecili baz almıyorlar. Aynısını ben de yaptım lisans bitti muayene oldum tecili yaptırdım mastera başladım yine tecil oldu tamam eskisi bitti ardından master bitti master diplomasınla bir daha tecil oldu derken hiç harcamadan doktoraya başladım hadi bir tecil daha. Her tecil önceki tecili ortadan kaldırır. Bu durumda benim askerli şubesinden alacağım bir 3 yıl daha var ama yandı şu an doktora tecilimden gidiyor bırakayım doktorayı bu 3 yılı kaideye almazlar tecilin bitti 2.bakayadan sonra başlarlar para cezasına. Ama hocam siz dediğim gibi içinizin tamamen rahatlaması için bölgenizin askerlik şubesini arayın. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam master programına başvuruda askerlik durum belgesi istenmektedir. Siz ilkbahar döneminde master programına kaydınızı yaptırın teciliniz kesinlikle olur dediğiniz gibi şubatta askerlik durum belgenizi alıp enstitüye verirsiniz onlar bölgenizin askerlik şubesine daha o hafta içinde yollarlar ve kısa bir süre sonra teciliniz yapılır. Ceza hususuna gelince hocam ceza işlemleri 2.bakayadan sonra başlıyor sizin öyle bir sıkıntınızda yok zaten. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam teciliniz için askerlik durum belgenizi enstitüye verdiyseniz onlar teciliniz için askerlik şubesine gerekli evrakları yollamıştır. Yani teciliniz yapılmıştır. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam teciliniz için askerlik durum belgenizi enstitüye verdiyseniz onlar teciliniz için askerlik şubesine gerekli evrakları yollamıştır. Yani teciliniz yapılmıştır. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam yüksek lisans bitiminden sonraki 1 yıllık tecilinizi yüksek lisans diplomanız aracılığıyla kullanabilirsiniz. Lakin 3 yıllık master tecilinizi alamazsınız. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] [U] Hocam pasif öğrenci olursunuz evet ama siz hala master öğrencisiniz ve askerlik şubesinde de o şekilde görünmektesiniz kaydınız silinmediği sürece teciliniz iptal olmaz içiniz rahat olsun. Pasif öğrenci olmanız size araştırma görevlisi kadro başvurularında yüksek lisans okuyor olmak ibaresi varsa sıkıntı oluşturur bunun dışında okul kütüphanesinden kitap vermezler öğrenci kimliğini yenilemezler falan ama tecil devam eder.[/u] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili